Областна управа софийска област - временно спиране на заверката на документи през август

Важно!

Обалстна Управа Софийска Област временно няма да заверява документи поради срив в системата.
По данни от институцията, дейността за заверяване ще бъде възстановена на 08.08.2022 г. (понеделник).

Информираме клиентите ни, че този инцидент може да доведе до временно удължаване на сроковете за легализация на някои видове документи.

Ако имате нужда от легализация, свържете се с нас за безплатна консултация и наш представител ще ви информира за възможните срокове за заверка на вашия конкретен документ. 


Тел.: 0894 773 803 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Публикувана на 04 Август 2022 Посещения: 26
Временно ограничено работно време на КО на МВнР през август 2022
Временно Сектор „Заверки и легализации“ от КО на МВнР ще работи с намалено приемно време, поради възникнала извънредна ситуация. 

От днес, 04.08.2022 г. до 15.08.2022 г., учреждението ще работи с клиенти само до 14:30 ч.

Това може да доведе до временно удължаване на сроковете за заверка на превода на документи.

Ако имате нужда от превод и легализация, свържете се за безплатна консултация с наш представител, който ще ви информира и за възможните срокове за вашия конкретен документ. 

Тел.: 0894 773 803 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Публикувана на 04 Август 2022 Посещения: 16
arte.doc партньорство с МКА финанс
Щастлив месец август! 

Ние сме щастливи, че започваме работа с MKA Finance, с управител Мирослав Ангелов, и им благодарим за приятната сладка изненада!
Публикувана на 01 Август 2022 Посещения: 14
От края на месец юни до края на август 2022 г., Областна Администрация на Софийска област удължава срока за поставяне на Апостил на документи, издадени от кметовете и общинските администрации.
Срокът е увеличен с 1 работен ден, което води до минимален срок за издаване на Апостил - 3 (три) работни дни.

За актуална информация и безплатна консултация, може да се свържете с нас на тел.: 0894 773 803 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Областна администрация - удължен срок за Апостил през лятото
Публикувана на 05 Юли 2022 Посещения: 115
arte.doc bowling turnir s kauza 2022
За поредна година ние от Арте.Док подкрепяме Традиционния за Ротаракт клуб София-Сердика „Боулинг турнир с Кауза“!

Тази година, фокус са грижите за околната среда с инициативата “Аптечка на пътечка”, организирана от “Софийски Планински Клуб”.
Инициативата включва поставяне и поддържане на аптечки в планината за лесен достъп от нуждаещите се при инцидент.

Подкрепихме каузата с дарение в размер на 300 лв., а част от екипа на Арте.Док се включи активно в боулинг турнира и спечели челни места!
Агенцията ни получи и сертификат за Специален Партньор, за дългогодишната ни подкрепа.

Повече за инициативата и начините да я подкрепите и вие, прочетете на
https://spk.bg
Публикувана на 23 Юни 2022 Посещения: 74
арте.док Венеция тиймбилдинг 2022

Заредени сме с нови сили и енергия заедно да откликваме и разрешаваме казусите на нашите клиенти, след фирмения ни тиймбилдинг, който се състоя преди седмица в приказната Венеция!

Като фирма с 22-годишен професионален опит, ние знаем колко е важно екипа ни да е сплотен и всеки един да се чувства мотивиран и вдъхновен!
💙
Благодарим за отдадеността на нашите колеги и за прекрасния тиймбилдинг!


Публикувана на 26 Май 2022 Посещения: 143
Българо-украински пиктограми - агенция за преводи Арте.Док
🇧🇬 Службата за публикации на Европейския съюз в началото на месеца публикува практически наръчник с пиктограми на български и украински език.

Целта е наръчника да помогне на българите и украинците, пристигнали в България, да преодолеят първоначалните прегради при общуване.

Освен на български език, службата до момента е публикувала наръчника на още 23 езика!

Българската версия може да свалите в pdf формат от тук.

Другите версии, както и други публикации на европейската служба може да намерите на сайта им
 https://op.europa.eu.

След пиктограмите може да надградите знанията си, използвайки Българо-украинския разговорник, достъпен онлайн благодарение на Ротари България, за който може да научите повече тук.

Допълнителна полезна информация:
Информация за заявление за прием на деца в училище или детска градина, както и преведената му на украински версия, можете да намерите тук - 
https://artedoc.com/блог/новини/мон-прием-на-заявления-за-деца-на-бежанци-от-украйна.html
Информация и линкове към различни източници на обяви за работа за украински бежанци, можете да намерите тук - https://artedoc.com/блог/новини/обяви-за-работа-за-украински-бежанци.html

-
--

🇺🇦  На початку місяця Бюро публікацій Європейського союзу опублікувало практичний посібник із піктограмами болгарською та українською мовами.

Метою посібника – це допомогти болгарам та українцям, які прибули до Болгарії, подолати початкові перешкоди у спілкуванні.

Окрім болгарської мови, бюро опублікувало посібник ще 23 мовами!

Болгарську версію можна завантажити у форматі pdf за посиланням.

Інші версії, а також інші публікації Європейського бюро можна знайти на їхньому веб-сайті
 https://op.europa.eu.

Після піктограм ви можете покращити свої знання за допомогою болгарсько-українського розмовника, доступного онлайн завдяки Ротарі Болгарії, про який ви можете дізнатися більше за посиланням.


Додаткова корисна інформація:
Інформацію щодо заяви про прийом дітей до школи чи садочка, а також її версію українською мовою можна знайти за покликанням:  https://artedoc.com/блог/новини/мон-прием-на-заявления-за-деца-на-бежанци-от-украйна.html
Інформацію та покликання на різні джерела вакансії для українських біженців можна знайти за покликаннямhttps://artedoc.com/блог/новини/обяви-за-работа-за-украински-бежанци.html
Публикувана на 17 Май 2022 Посещения: 100
arte.doc в подрепа на образование без раници за 24ти май 2022

В нашата годишна програма за социална отговорност сме заложили през месец май да подкрепяме събития и кампании, свързани с образованието на българските деца. 

През тази година по случай Деня на българската просвета и култура 24-ти май участваме в дарителска кампания, чрез която ще подкрепим участие на български учители в организираната от „Образование без раници“ конференция за по-ефективно преподаване чрез използване на дигитализация на учебния процес.

Дарението на агенция за преводи „Арте.Док“ е в размер на 330 лв. и ще позволи на трима учители безплатно да присъстват на Годишната конференция.

Образование без раници“ е сдружение с идеална цел, което от години работи за дигитална трансформация на българските училища, като обучава учители и консултира МОН относно най-иновативните и ефективни преподавателски практики и дигитални инструменти.

Сдружението е и двигателната сила, която стои зад българската версия на
 Кан Академия, най-мащабната напълно безплатна образователна платформа в света с над 130 млн. потребители в глобален план. Така се дава шанс на всяко българско дете да учи и успее по същия начин катовръстниците му навсякъде по света.

Защо избрахме да подкрепим Годишната конференция за учители и директори?

Ние се отнасяме с изключително уважение към учителите, защото сме им поверили децата си в по-голяма част от ежедневието си и разчитаме, че те ще подготвят днешните ученици, освен със знания, и с ключови умения за личния и професионалния им живот, за да бъдат критично мислещи граждани, когато пораснат.

Задачите пред учителите са все по-предизвикателни в бързо променящия се дигитален свят. На учителите се налага бързо да се адаптират към новите реалности. На Годишната конференция те ще имат възможност да разберат как по-специално могат да постигнат това.

Затова ние от „Арте.Док“ избрахме да подкрепим образованието на българските деца и по-доброто им бъдеще чрез обучение на техните учители.

Как можете да се включите и вие?

Целта на дарителската кампания е да се съберат средства, които да позволят на максимален брой учители и директори да участват в конференцията.

Начините за дарение са:
  • по банкова сметка: IBAN: BG80RZBB91551006639897, BIC: RZBBBGSF („Образование без раници“);
  • Epay; PayPal; EasyPay: на касите с КИН: 1376288282.

За контакти:

Ако имате нужда от разяснения или въпроси, свържете се с г-жа Розалина Лъскова, изпълнителен директор на „Образование без раници“, на тел. 0885 226 012 или имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Публикувана на 09 Май 2022 Посещения: 138
Щастливи сме, че за деня на труда Арте.Док организира тиймбилдинг, защото вярваме, че успехът се постига заедно със съмишленици.

"В света на бизнеса важните неща не се правят от един човек. Те са направени от група хора." Стив Джобс.

🎉 Затова от 29.04 до 02.05 Арте.Док ще празнува!
На 29.04.2022 г. (петък) с клиенти ще работи само офис Витошка.
А на 02.05.2022 г. (понеделник) офисите ни няма да работят.

На линия ще сме за вас отново на 03.05 (вторник), заредени с енергия и готовност за съвместна работа!

Тиймбилдинг 2022 Арте.Док
Публикувана на 20 Април 2022 Посещения: 158
Работно време Великден преводи Арете.Док
Публикувана на 15 Април 2022 Посещения: 171

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация