Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Работно време 24ти май Арте.Док
Публикувана на 21 Май 2020 Посещения: 70
Уважаеми клиенти,

Даваме ви полезност, като ви информираме, че беше въведена нова промяна от Министерски съвет в Правилника за легализациите, заверките и преводите на документи (Обн. ДВ. бр.39 от 28 Април 2020 г.).


Заверката с Апостил (Apostille) вече ще се прави в срок до осем работни часа.
Ако обективни обстоятелства налагат по-дълъг срок за издаване, то той ще бъде до два работни дни. Това предвиждат промените, за които от правителствената пресслужба съобщиха, че са приети от Министерския съвет чрез постановление №76 от 23 Април 2020 г. 

Ние работим, за да освободите време за Вашата основна дейност, като гарантираме сигурност на предоставената информация, спазване на договорения срок и правилен избор на езиков преводач в съответната област. В извънредната ситуация, в която сме поставени всички, смятаме че можем да Ви бъдем полезни с безплатни консултации за Вашите казуси на тел. 0896 731 605 и на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Повече информация за предоставяните от нас услуги, полезна информация, предложения и отстъпки, можете да получите в сайта ни www.artedoc.com.
Публикувана на 14 Май 2020 Посещения: 146
За документи, подлежащи на легализация, отваряме фирмената ни приемна на ул. Александър Жендов 6, до Консулски Отдел на МВнР.

Къде да ни намерите?

Поради множеството запитвания през настоящото извънредно положение във връзка с легализацията на документи, за вас отваря врати на 04.05.2020 г. фирмената ни приемна офис Жендов.

От тази дата ще се извършва прием на документи както в приемна - офис Жендов, така и в приемна – офис Витошка.
     •   Офис Жендов се намира на ул. Александър Жендов 6, до Консулски отдел на МнВР, с работно време от 9:00ч. до 18:00 ч.
     •   Офис Витошка се намира на бул. Витошка 23, с работно време от 10:00 до 19:00 ч.
     •   За всеки ваш казус, свързан с легализация, нашите експерти ще Ви дадат безплатна консултация на тел. 0893 457 698.

Кои са институциите, които поставят Апостил (APOSTILLE)?
Публикувана на 01 Май 2020 Посещения: 154
Картичка Ден на труда
Публикувана на 01 Май 2020 Посещения: 74
Май 2020 празнично работно време
Публикувана на 30 Април 2020 Посещения: 86
34
Публикувана на 24 Април 2020 Посещения: 91
В кампанията на Multisport под наслов "Ден на маратонката" за втора поредна година, ние от агенция за преводи Арте.Док се включваме с голям ентусиазъм.
Каузата се бори срещу водене на заседнал начин на живот и последиците до които той води, мотивирайки хората да спортуват по-често. Според техни данни, днес само 20% от българите спортуват веднъж седмично.

Извършването на редовни физически дейности, като ходене, колоездене, трениране и др. предотвратява появата на сърдечни проблеми, диабет, рак, депресия; както и води до много позитиви:

•  подобряване на съня;
•  повишена способност за извършването на ежедневни дейности;
•  подобрена когнитивна способност и намаляване на риска от деменция;
•  подобряване на здравето на костите и мускулите.

Въпреки създалата се ситуация в България и по света, ние продължаваме да работим за нашите клиенти, макар и онлайн от вкъщи. И от комфорта на дома се включваме отново в Деня на маратонката, насърчавайки колегите си да бъдат по-активни, дори по време на социално дистанциране. 
Затова нашите колеги обуха маратонки и заедно се включихме в каузата за борба със заседналия начин на живот.
Публикувана на 27 Март 2020 Посещения: 513
Имате опасения, че ще бъдете върнати от гръцките гранични власти? Не сте сигурни дали документите ви за влизане в Гърция са изрядни? Притеснявате се, че може да не ви допуснат до вашия имот, офис или роднини в Гърция?

От 06:00ч. на 23.03.2020 г. Гърция въведе ограничения за влизане на чужди граждани в страната, провокирани от развитието на COVID-19 пандемията. Пътниците, желаещи да преминат границата, трябва да могат да представят валиден документ, удостоверяващ основателната причина за тяхното преминаване на Българо-Гръцката граница.

И на трите гранични пропусквателни пункта - "Кулата", "Илинден" и "Капитан Петко Войвода", гръцките власти ще извършват допълнителни проверки.

Основателни причини за влизане в Гърция се считат:
Публикувана на 24 Март 2020 Посещения: 544
Тази година, ние от агенция за преводи Арте.док активно подкрепяме Българската история.

През месец март направихме дарение в размер от 200лв. за реализацията на проект на сдружението „Клуб за военно-исторически възстановки Братя по оръжие“ от град Варна. Сдружението обединява ентусиасти – исторически реконструктори и колекционери на автентична техника от периода на Царство България.

На 21.03.2020 от 12:00 часа, по повод 75-годишнината от края на ВСВ и боевете при река „Драва“ наречени „Дравска епопея“, с участието на Българската армия, ще бъдат пресъздадени моменти от тежките, епични отбранителни боеве на БА при отразяване на немската атака.

Благодарствена грамота 1
Публикувана на 22 Март 2020 Посещения: 113
За следене на точния брой потвърдени случаи и къде в България се намират те, както и за техния статус, можете да посетите новосъздаден специализиран сайт. Разработеното за България приложение следва утвърдения модел на създаденият дашборд в университета "Джон Хопкис", който позволява проследяването на разпространението на вируса в световен мащаб.

Само преди два дни беше създадено и пуснато онлайн специализирано ГИС (Географска информационна система) приложение за следене на информацията за разпространението на COVID-19 в страната. Сайтът е изграден от софтуеърната компания ЕСРИ България, с база в София.
Публикувана на 19 Март 2020 Посещения: 384