Арте.Док част от комисията на Европейската конференция ELIA Together 2025Развълнувани сме да споделим, че Агенция за преводи Арте.Док оставя следа на международната сцена!
Нашият мениджър Бизнес развитие и иновации Александрина Карабашева, бе поканена да се присъедини към комисията на една от най-големите Европейски конференции в преводаческата индустрия - ELIA Together 2025. Тя ще играе ключова роля в избора на темите и оформянето на конференцията, както и ще бъде модератор на това двудневно събитие. За първи път представител на българска преводаческа агенция участва в този престижен екип!

Събитието е организирано от Европейската асоциация на езиковата индустрия (ELIA), и ще се проведе в Барселона, през февруари 2025 г. под надслов "Да оформим бъдещето на превода заедно!".

Александрина е горд възпитаник на Лидерската Академия на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ), което тя смята за важен крайъгълен камък в развитието на лидерските умения, допринесли за тази вълнуваща възможност. "Вярвам, че опитът ми с Лидерската Академия ми даде увереност да поема нови предизвикателства, като това да допринеса за иновациите в преводаческия бизнес.", сподели тя.


Арте.Док е горд член на Европейската асоциация на езиковата индустрия вече 12 години и активен участник в СЖББ. През февруари 2024 за пръв път имахме честта да бъдем сред лекторите на конференцията Together 2024, на която представихме нашия чатбот с изкуствен интелект Артина. Презентацията получи отлична обратна връзка и потвърди, че Артина е истинска иновация в сферата на преводаческите услуги не само в България, но и в Европа. 

Ние от Агенция за преводи Арте.Док признаваме огромната стойност, която дават такива динамични организации. Вярваме, че участието в тези мрежи е от съществено значение за растеж, иноваторство и успех на глобалния пазар!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация