Арте.Док честити Международния ден на преводача 2024
Уважаеми колеги, партньори и клиенти!

Днес е 30-ти септвмри - Международният ден на преводача!

На този Международен ден на преводача ние се събираме, за да отпразнуваме важната роля, която преводът играе в съвременния свят.

Независимо дали сте на първата линия като преводачи или сте наши партньори и клиенти, вашият принос към глобалния обмен на комуникация е незаменим.

От 24 години нашата агенция за превод и легализация Арте.Док е посветена на премахването на езиковите бариери, осигурявайки точност и качество, и насърчавайки разбирателството между различни култури. Ние не бихме могли да постигнем тези успехи без отдадеността на нашите опитни преводачи и доверието на нашите клиенти.

През 1953 година Международната федерация на преводачите (FIT) създава Международния ден на преводачите, за да подчертае важността на превода за комуникацията и мира между народите. През 2017 година ООН официално признава този ден, показвайки значимостта на нашата професия за дипломацията и междукултурното разбирателство.

От целия екип на агенция за преводи Арте.Док ви благодарим, че ни се доверявате и че сте част от това пътешествие с нас и нека продължаваме заедно към още много успехи!
Честит празник!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация