Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Видовете специализирани преводи:
     •     Технически и научни преводи
     •     Юридически преводи
     •     Финансови и икономически преводи
     •     Медицински преводи
     •     Преводи за земеделие и агробизнес
     •     Преводи на уеб сайтове


Цените за превод може да видите ТУК.


Цената за превод може да изчислите и да заплатите в нашия онлайн калкулатор ТУК.

За безплатна консултация кликнете ТУК.

Специализираните преводи са всички преводи, извършвани в строго специфична област, касаеща специфична терминология. Специализираните преводи изискват от преводача освен високи езикови познания, опитност при извършване на превод в дадената област.

Използването на терминологина база от данни в дадената област и речникови ресурси също предопределя постигане на високо качество в специализирания превод.

Следването на система от стъпки при превод на специализирана документация, личните качества като отговорност и дисциплина при спазването на конкретните изисквания на клиента, водят до желания резултат – постигане на ясно и точно предаване на текста на изходящия език в специфичната област и удовлетвореност на клиента.

Видовете специализирани преводи:
     •     Технически и научни преводи
     •     Юридически преводи
     •     Финансови и икономически преводи
     •     Медицински преводи
     •     Преводи за земеделие и агробизнес
     •     Преводи на уеб сайтове

Как ние подбираме екип от преводачи, извършващи специализирани преводи:
 Всички наши преводачи преминават през поетапен процес на одобрение:
Първи етап е по документи - дипломи, сертификати и др., удостоверяващи завършено образование и/или придобита професионална квалификация.
Втори етап представлява практически тест (проверка на уменията и опита им посредством пробни преводи за езикова оценка), извършен от наши редактори.
Трети етап представлява практически тест (проверка на уменията и опита им посредством пробни преводи в финансовата и икономическа област, за която те са заявили, че са запознати с терминологията), извършен от редактори- консултанти, специалисти в същата област.

Този процес намалява времето за подбор на точния преводач за всеки конкретен проект за превод и ви гарантира висококачествен, професионален финансов превод.

Разработена 5 стъпкова система „ Гарантиран качествен превод”:
1. Анализ на проекта за превод;
2. Избор на езиков преводач;
3. Определяне на екип от преводач и редактор;
4. Въвеждане под уникален номер на проекта за превод в нашата ERP система;
5. Извършване на контрол от страна на мениджър проект.

Ако имате нужда от специализиран превод, можете да се свържете с нас на тел.: 0896 731 605 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Безплатна консултация на тел.: 0896 731 605.