Абонамент за превод на уеб съдържание
Искате да достигнете нови пазари и нови потенциални клиенти, но нямате време да генерирате съдържание на различни езици? Имате бизнес уеб сайт и искате да увеличите ангажираността на потребителите ви? Рекламирате онлайн, но не сте сигурни как да подходите за рекламите ви на чужди езици?

Един многоезичен сайт и блог помагат на бизнеса да достига до нови клиенти, било то чужденци в България или пък до изцяло нов чуждестранен пазар.
Силното онлайн присъствие на вашия сайт в търсачките и в социалните мрежи е от изключително значение за това бизнесът ви да се разшири и развие:
     Редовното публикуване на статии и новини в блога ви задържа интереса на потребителите на сайта ви и показва, че бизнесът ви се старае да им даде стойностна и полезна информация.
     Активното присъствие в социалните мрежи позволява достигането до нови потребители в най-често използваните от тях платформи.
     А рекламните послания гарантират, че вашите оферти и предложения ще достигнат хората, търсещи вашето решение на техния проблем.

Но какво се случва, когато генерирате 4 нови материала месечно (статии, видеа, банери за реклама и др.) и трябва да координирате превод за всяко създадено съдържание? А едновременно с това поддържате фирмените ви страници в социалните мрежи, създавате рекламни кампании и имате нужда от превод на посланията ви?

Тогава имате няколко възможности за действие:
  • Отделяте от собственото си време за превод на всички материали; 
  • Задачата получава човек от вашия екип, който знае целевия език;
  • Използвате преводач, договаряйки се за всяка поръчка отделно.

Всеки един от тези методи може да сработи за вашия бизнес, но е вероятно да се сблъскате със следните проблеми:
  • Трябва да отделите специално време за превеждането на текстовете, вместо да се фокусирате върху съществената ви работа;
  • Вашият служител знае езика, но не е добре запознат със специфичната терминология и културни особености в целевия език;
  • Губите време и ви отнема много усилия да координирате превода на всяка статия, пост в социалните мрежи или рекламно послание.

Важно е преводачът да е запознат с вашата бизнес сфера, за да може да преведе най-точно и коректно информацията за продуктите или услугите ви и да може да предаде вашите послания по правилния начин. Преводът на рекламни послания е специфичен тип превод, в който е от ключово значение е текстът да не е преведен просто дума по дума, а посланието и емоцията да бъдат правилно предадени на целевия език. Прочетете повече за тази услуга в статията ни за Транскреация тук.

Същевременно спазването на сроковете за блог календара и рекламните кампании е от изключително значение. Всяко забавяне води до разместване на календара, нарушаване на рекламния план и възможни негативи за вашите продажби.

Решение на всички споменати проблеми дава услугата Абонамент за превод на периодично уеб съдържание.


Това е услуга на база месечен абонамент, представляваща превод на текстовото съдържание, което създавате за вашите сайт, социални профили и рекламни кампании. Преводите ще бъдат напълно съобразени с вашия постинг план.
Така ще можете да планирате вашите публикации и на чуждите езици, да спестите време за търсене на свободен преводач, да постигнете еднородност на посланията си и не на последно място да намалите бюджета си.


 Какви услуги включва Абонаментът за превод на периодично уеб съдържание?

Абонаментните планове за превод на периодично уеб съдържание включват писмен превод на следните видове съдържание:

Абонамент за превод на уеб съдържание - блог статии, постове за социални мрежи, рекламни послания

Минималният срок за извършване на превод е 24 часа.

Предлагаме три основни Абонаментни плана – Базов, Премиум и Оптимум, в зависимост от обема съдържание, което създавате на месец.
Вашият план може да се персонализира, според вашите конкретни нужди и желания.

Допълнително можете да изберете и:

Допълнителни услуги - превод на видео съдържание и превод на рекламни банери

Предимствата на това да изберете Абонаментна услуга за превод на периодично съдържание от Арте.Док


  • Бърз и лесен процес на работа – след първоначалното уточнение на вашите желания и нужди, ние работим по превода на вашия изготвен план, без да губим от вашето ценно време;
  • Спазване на сроковете – благодарение на нашия специализиран софтуер Арте-Мениджър, с който се проследява всеки етап от поръчката ви, ние ви гарантираме, че никога няма да изоставате от блог плана ви или да се налага да забавяте вашите рекламни кампании;
  • Гарантирано качествени преводи – първият елемент от нашата изградена АРТЕ 5Е система е избор на правилния преводачески екип. Вашите преводи ще се извършват от специалисти, експерти в маркетинговите преводи;
  • Терминологични бази данни – за всеки вид бизнес, натрупани благодарение на нашия 21-годишен опит в преводаческите услуги;
  • Гъвкавост – можете да изберете между три основни Абонаментни плана – Базов, Премиум и Оптимум, в зависимост от вашите нужди и бюджет. Всеки един от тези планове може да се адаптира и допълни, за да отговаря максимално на вашите желания.

Ако искате вашите послания, статии и постове да достигат едновременно до различни пазари, свържете се с нас за кратък опознавателен разговор на тел.: 0896 731 605 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
По време на разговора ще се запознаем с вашия казус и ще предложим най-подходящите възможни решения за вашия бизнес.


* Повече информация за казуси, свързани с превод и легализация, можете да прочетете в нашия блог с полезни статии тук.       
* Информативните ни видеа, свързани с преводи и легализация, можете да гледате в нашите видео съвети тук.
* Успешни истории с постигнати резултати за нашите клиенти, можете да прочетете тук.
* Ако искате да получавате винаги актуална и полезна информация, можете да се запишете за нашия имейл бюлетин тук и след регистрация ще получите безплатен материал за процеса легализация, с който ще спестите време и усилия.



Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация