Case study превод на софтуер за диагностика на коли

Project requirements case study arte.doc translation agencyКомпанията и нейните изисквания


Autocom е шведска компания (собственост на немската Würth-group), развиваща хардуерни и софтуерни решения за диагностика на превозни средства. Фирмата основно разработва диагностични инструменти от най-високо ниво за автомобили, автобуси и камиони.

Компанията имаше нужда от превод на софтуер за компютърна сиагностика на автомобили от английски на български език.

Autocom търсеха партньор, който да може да отговори на високите изисквания за спазване на специфичната терминология, качествено извършен превод и ясно структурирани текстове, които да гарантират безпроблемното използване на софтуера от българските потребители.
Публикувана на 11 Май 2021 Посещения: 421
Case study Luvata превод на уебсайт от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКомпанията и нейните изисквания


Luvata (Group Company of Mitsubishi Materials) е компания, специализираща в производството на висококачествени метални изделия за множество индустрии, включително автомобилната промишленост, науката, електрониката, производството и разпределението на енергия, възобновяема енергия, здравеопазването, металите и минното дело.

Компанията имаше нужда от превод на обновения им уебсайт на немски, китайски, руски и японски, извършен директно в инструмент за управление на съдържанието (CMS), наречен Sitefinity.

Luvata търсеха партньор, който да може да отговори на високите изисквания за спазване на специфичната терминология, качествено извършен превод и ясно структурирани текстове, които да се разбират отлично от различните потребители от целия свят. Те търсеха и партньор, който да им спести време и средства, чрез извършване на работата директно в CMS системата.
Публикувана на 09 Февруари 2021 Посещения: 732
Case study Dynamo Software превод на софтуер от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКомпанията и нейните изисквания


Dynamo Software е българска компания, основана през 1998 година, която предлага силно конфигурируема платформа (cloud-based software) за управление на инвестиции за набиране на средства, управление на сделки, изследвания и надлежна проверка, обслужване на инвеститори, счетоводство, управление на портфейли и др. 

Компанията имаше нужда от професионални преводачески услуги на текстове и фрази от специализираната бизнес платформа.

Dynamo Software търсеха партньор, който да може да достави качествен превод от английски на френски, испански и немски език, следвайки стриктно инструкциите на клиента. Също така, за компанията беше важно преводът да се извърши по начин, който да запази кодовете и таговете на софтуера.
Публикувана на 08 Февруари 2021 Посещения: 696
Case study превод и аудиозапис от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКлиентът и неговите изисквания


EDMF Language Services Kft. е унгарска преводаческа агенция, основана през 1998 г. Работи с клиенти от цял свят, предоставяйки им писмени и устни преводи. 

Като дългогодишен лидер на пазара, EDMF работи само с доказани професионалисти с native преводачи, поради което отново се довери на нас за извършване на качествен превод на въпроси за проучване от английски на български, както и за професионален аудиозапис на българския текст.

Ние от Арте.Док помогнахме на партньорите ни от EDMF да предоставят на клиента си качествено извършени превод и запис, които да улеснят крайните потребители и да спомогнат за събирането на нужната информация за проучването.

Публикувана на 01 Февруари 2021 Посещения: 761

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация