Търсене

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Case study Luvata превод на уебсайт от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКомпанията и нейните изисквания


Luvata (Group Company of Mitsubishi Materials) е компания, специализираща в производството на висококачествени метални изделия за множество индустрии, включително автомобилната промишленост, науката, електрониката, производството и разпределението на енергия, възобновяема енергия, здравеопазването, металите и минното дело.

Компанията имаше нужда от превод на обновения им уебсайт на немски, китайски, руски и японски, извършен директно в инструмент за управление на съдържанието (CMS), наречен Sitefinity.

Luvata търсеха партньор, който да може да отговори на високите изисквания за спазване на специфичната терминология, качествено извършен превод и ясно структурирани текстове, които да се разбират отлично от различните потребители от целия свят. Те търсеха и партньор, който да им спести време и средства, чрез извършване на работата директно в CMS системата.
Публикувана на 09 Февруари 2021 Посещения: 154
Case study Dynamo Software превод на софтуер от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКомпанията и нейните изисквания


Dynamo Software е българска компания, основана през 1998 година, която предлага силно конфигурируема платформа (cloud-based software) за управление на инвестиции за набиране на средства, управление на сделки, изследвания и надлежна проверка, обслужване на инвеститори, счетоводство, управление на портфейли и др. 

Компанията имаше нужда от професионални преводачески услуги на текстове и фрази от специализираната бизнес платформа.

Dynamo Software търсеха партньор, който да може да достави качествен превод от английски на френски, испански и немски език, следвайки стриктно инструкциите на клиента. Също така, за компанията беше важно преводът да се извърши по начин, който да запази кодовете и таговете на софтуера.
Публикувана на 08 Февруари 2021 Посещения: 35
Case study превод и аудиозапис от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКлиентът и неговите изисквания


EDMF Language Services Kft. е унгарска преводаческа агенция, основана през 1998 г. Работи с клиенти от цял свят, предоставяйки им писмени и устни преводи. 

Като дългогодишен лидер на пазара, EDMF работи само с доказани професионалисти с native преводачи, поради което отново се довери на нас за извършване на качествен превод на въпроси за проучване от английски на български, както и за професионален аудиозапис на българския текст.

Ние от Арте.Док помогнахме на партньорите ни от EDMF да предоставят на клиента си качествено извършени превод и запис, които да улеснят крайните потребители и да спомогнат за събирането на нужната информация за проучването.

Публикувана на 01 Февруари 2021 Посещения: 31