Експерт онлайн поръчки за превод Гергана Георгиева - агенция за преводи Арте.ДокНе ви стига времето, а имате документи за превод и/или легализация? Имате краен срок за представяне на преведените документи, а все още не сте ги получили от издаващата институция? Работното ви време се припокрива с работното време на агенциите за превод?
Няма защо да се притеснявате – може да подадете вашите документи за превод онлайн дори и през вашия телефон!

Не е нужно да променяте дневния си график и да „жонглирате“ с всичките си задачи, за да подадете вашата поръчка за превод и/или легализация.
Спокойно може да направите онлайн поръчка за превод през нашия сайт и да спестите време за съществените си ангажименти. Нашата мобилна версия за онлайн поръчка е достъпна денонощно, всеки ден от седмицата, дори и през уикенда.

В тази статия, нашият експерт Гергана Георгиева ще ви представи предимствата на подаване на поръчка за превод и/или легализация онлайн през нашия сайт:

Казвам се Гергана Георгиева и работя в агенция Арте.Док - Европа повече от 13 години. Освен мениджър на отдел „Европейски клиенти“ от 2 години ръководя и процеса по управление и оптимизация на всички подадени онлайн поръчки.
Ние сме единствената агенция за преводи, осигуряваща изцяло онлайн процес - поръчка, плащане и получаване на готовия превод онлайн, както през сайта ни, така вече и през нашата мобилна версия. Това позволява на клиентите ни предварително сами да изберат подходящите за тях срок и бюджет в нашия калкулатор, а чрез новата ни мобилна версия да могат дори да подадат поръчка в движение, през техния телефон.

Благодарение на натрупания през годините опит, съм запозната с основните изисквания на клиентите, търсещи преводачески услуги. В тези динамични времена и с настоящата пандемична обстановка, все по-голяма част от клиентите ни проявяват интерес към бързото и лесно подаване на поръчки за превод и легализация: без загуба на време, без притискащи крайни срокове, и без рискове от заразяване.

За улеснение на нашите клиенти, разработихме и внедрихме първата онлайн платформа за подаване на поръчки за превод. А на предизвикателствата от 2020 година отговорихме с пускането на мобилната версия на платформата за онлайн поръчки.

Също така, благодарение на доверието и обратната връзка от нашите клиенти, ние изградихме и внедрихме уникалната АРТЕ 5Е система „Гарантиран качествен превод“, която ни позволява да предоставяме преводачески услуги на високо ниво и да разрешаваме казусите на нашите клиенти, свързани с преводи, от и на 36 езика.

Безплатна консултация на тел.: 0897 070 485. 

Настоящата епидемична обстановка ни показва, че закупуването на продукти и услуги онлайн ще бъде все по-често част от живота ни в бъдеще. Затова и ние работим съгласно изграждащите се нови потребителски навици.

За да сте информирани и да не губите време при нужда от превод, днес ще ви представя различните начините за подаване на поръчка: в офис и онлайн.

Кои са етапите при подаване на поръчка за превод и/или легализация в офис?


Физическото подаване на поръчка става на място, в офис на избраната от вас агенция:

Етап I
Документите ви се преглеждат, вие разказвате своя казус, а представителят на агенцията от своя страна ви обяснява възможните опции, свързани със срокове, бюджет и доуточняващи подробности относно вашата поръчка. Тук е важно да отбележим, че трябва да получите правилна и актуална информация, свързана с настъпили законови промени в областта на легализацията.

Етап II
След уточняване на параметрите на поръчката, попълвате необходимата по закон декларация за лични данни и след това се пристъпва към същественото приемане на поръчката ви.

Етап III
Всяка легитимна агенция за преводи би трябвало да ви предложи сключване на Договор за поръчка, който защитава правата ви. В него би трябвало да се описват специфични особености, свързани с определени критерии за точен превод (като начина по който се изписват имената ви на латиница), договаря се срок за изработване и предаване на поръчката, описват се заплатеният аванс за услугата и получените от служителя документ/и.

Процедурата има различна продължителност, в зависимост от броя и вида на вашите документи. Затова преди да вземете решение да подадете поръчка по стандартния начин на място в офис, ви съветвам да планирате и вземете предвид следните фактори:

  • Намиране на професионална агенция с офис близо до вас, за да спестите време (дори да сте с кола, при придвижването до офиса може да попаднете в задръстване и/или да не намерите място за паркиране в близост);
  • В момента на посещението ви може да има други клиенти и да се наложи изчакване (освен загуба на време, в настоящата обстановка това крие риск от заразяване с Co-Vid19);
  • Работното време на офисите може да съвпада с вашето и това да затрудни подаването на поръчката ви.

Важно! Независимо дали ще посетите наш офис или на друга преводаческа агенция, процедурите са сходни, а при непознаване на актуалните законови промени за легализацията на документи, времето за подаване на поръчка може да бъде още по-дълго.

Решение: Благодарение на изградената ни АРТЕ 5Е система и с нашата безплатна консултация, ние ви гарантираме качествена и бърза услуга, която ви спестява време и усилия. А нашата онлайн платформа за подаване, плащане и получаване на поръчка за превод и/или легализация прави възможно това да се случи дори без да излизате от дома/офиса.

Онлайн поръчка бутон

Кои са етапите при подаване на онлайн поръчка за превод и/или легализация?


Два са етапите при подаване на онлайн поръчка чрез разработената от нас платформа, създадена в полза на нашите клиенти – с цел да намали техните усилия и да им освободи време.
Вдъхновена и тествана от реални клиенти, тя е лесна за работа, гарантира бързо подаване на поръчка и сигурно онлайн плащане.

Етап I
Влизате в нашия сайт www.artedoc.com и от началното меню избирате услугата „Онлайн поръчка“:
  • От падащите менюта избирате: тип на услугата (превод и/или легализация); тип на поръчката (стандартна, бърза или експресна); вид на документа; брой страници; изходен и целеви език; както и начина за получаване на готовия документ;
  • Прикачвате документа във файл (word, pdf, jpg или zip, rar) и описвате евентуални допълнителни изисквания към услугата;
  • Попълвате вашите лични данни* за контакт.
(*важно е правилното попълване на имейл адрес, защото чрез него се извършва последващият Етап II)

Важно! На всяка стъпка от подаването на онлайн поръчката има информативни полета, които помагат да отбележите всичко точно и коректно. Ние осигуряваме на клиентите си безплатна консултация на тел.: 0897 070 485, така че при затруднения може да се възползвате в реално време от съдействие по телефона или да използвате онлайн чата в долния десен ъгъл на сайта ни.

Етап II
  • Ще получите имейл с потвърждение, че вашата поръчка е получена, както и допълнителна информация относно приблизителните обем и цена. Също така ще намерите линк, чрез който да изберете как да извършите авансовото плащане онлайн;
  • Ще получите готовата поръчка за превод и/или легализация по избрания от вас начин.

Безплатна консултация на тел.: 0897 070 485. 

Какви предимства получавате при подаване на онлайн поръчка за превод?


Чрез предлаганата услуга за онлайн поръчка ви гарантираме няколко безспорни предимства:

  1. Подавате поръчка за превод по всяко време - през уикенда или извън работно време – когато е най-удобно за вас. През телефон, таблет или компютър. На море, планина или от уюта на вашия дом;
  2. Безплатна консултация - винаги може да се обадите по телефона за безплатна консултация и да спестите време от безкрайното търсене на информация по вашия казус. А за съдействие при подаване на онлайн поръчка можете да използвате и нашия онлайн чат;
  3. Напълно прозрачна ценова политика – в онлайн калкулатора ни избирате сами, според вашия бюджет, съответните срок и цена. Вие получавате същото качество и бързина на същите цени като на място в офисите ни. Ценоразписа на услугите ни можете да намерите тук;
  4. Заплащате всичко онлайн – чрез разработена платформа за сигурни плащания. Така не е необходимо да излизате от вашия офис, за да оставяте аванс;
  5. Гарантираме конфиденциалност – предоставената ни информация се запазва конфиденциална, гарантирано чрез декларации, подписани от всички преводачи и служители;
  6. Получаване на готовата поръчка – Вие решавате как да получите вашия готов превод: онлайн, в наш офис или чрез куриер.

Екипът, с който работя, знае, че винаги може да разчита на дългогодишния ми опит да дам и намеря решение, независимо от сложността на казуса или ситуацията. Моята мисия е да се помогне на клиента да получи най-добрата услуга, която ще му спести време, усилия и средства.

Ако искате да спестите време и усилия, ако не искате да правите компромис с качеството на услугата, то може да ни се доверите. Аз гарантирам, че избирайки услугата „Онлайн поръчка“ ще получите най-доброто решение на вашия казус, свързан с превод и/или легализация на документи.

Онлайн поръчка бутон

Главен експерт Гергана Георгиева разказва интересен случай от практиката си, свързан с онлайн поръчка:

С годините работа в преводаческата сфера съм осъзнала, че всяка ситуация е индивидуална и няма шаблон за решения. Затова подхождам много внимателно при всяка консултация. Когато разбера естеството на конкретния казус на клиента вече мислено съм начертала най-рационалния път на документа, така че клиентът да остане напълно удовлетворен както от времето и срока, така и от цената за изпълнение.

Скорошен пример е консултацията ми с клиентка от гр. Елхово, притеснена от кратките срокове и епидемиологична обстановка в България. Налагаше ѝ се да преведе и легализира документ на сина си (диплома за средно образование) – бъдещ студент в чужбина. Сроковете за кандидатстване в университета са съкратени, а повечето заверяващи институции се намират в гр. София и клиентката не беше сигурна как да подходи.
При осигурената от нас безплатна консултация я насочих към подаване на онлайн поръчка. Само с един телефонен разговор за няколко минути, с нашата подкрепа, клиентката подаде своята онлайн поръчка, заплати и процесът се стартира. Оригиналният хартиен документ ни беше изпратен с куриер за нужните заверки към София, а клиентката спечели време и спести излишни нерви и разходи. Поръчката беше изпълнена в необходимия срок, а дипломата беше подадена за кандидатстване в университета успешно.

Безкомпромисна съм в това крайният договорен срок да бъде спазен. За мен е важно да се изпълнят изискванията на клиента, преводът да е с необходимото качество и да е изпълнен в нужния на клиента срок.



* Повече информация за казуси, свързани с превод и легализация, можете да прочетете в нашия блог с полезни статии тук
* Информативните ни видеа, свързани с преводи и легализация, можете да гледате в нашите видео съвети тук.
* Успешни истории, с постигнати резултати за нашите клиенти, можете да прочетете тук.
* Ако искате да получавате винаги актуална и полезна информация, можете да се запишете за нашия имейл бюлетин тук и след 
регистрация ще получите безплатен материал за процеса легализация, с който ще спестите време и усилия.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация