Агенция за преводи Арте.Док сертифицирана по ISO18587
За да отговорим на нуждите на нашите клиенти и за да им предоставяме преводачески услуги, гъвкави към различни срокове и бюджети, ние от агенция за преводи Арте.Док направихме още една стъпка напред към техническите иновации в света на преводаческите услуги.

От началото на 2022 година, Арте.Док е първата агенция в България, сертифицирана за Последващо редактиране на машинен превод в съответствие със стандарт ISO 18587:2019, в допълнение към сертификацията ни по преводачески стандарт БДС ISO 17100:2015 и стандарт за качество на работните процеси ISO 9001:2015.

Одитор по ISO 9001/ISO 18587 е международната организация по сертификация Bureau Veritas, световен лидер в сферата на сертификацията. 

Освен, че сме първата агенция в страната, направила тази стъпка, можем да се похвалим, че и от 2022 година сме избрани за един от основните подизпълнители на Европейската комисия за Последващо редактиране на машинен превод от и на български език.

През 2022 година, чрез серия от полезни и информативни статии ще ви разкриваме характеристиките на услугите машинен превод и последващо редактиране, видовете последващо редактиране, както и ползите от него за клиентите ни.


Ако искате да разберете повече за това как използването на техническите иновации може да спести време и от 10% до 30% средства на вашата фирма, свържете се с нас за безплатна консултация на тел.: 0896 731 605 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Заедно откриваме нови хоризонти!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация