Агенция за преводи Арте.Док сертифицирана по ISO18587
За да отговорим на нуждите на нашите клиенти и за да им предоставяме преводачески услуги, гъвкави към различни срокове и бюджети, ние от агенция за преводи Арте.Док направихме още една стъпка напред към техническите иновации в света на преводаческите услуги.

От началото на 2022 година, Арте.Док е първата агенция в България, сертифицирана за Последващо редактиране на машинен превод в съответствие със стандарт ISO 18587:2019, в допълнение към сертификацията ни по преводачески стандарт БДС ISO 17100:2015 и стандарт за качество на работните процеси ISO 9001:2015.

Одитор по ISO 9001/ISO 18587 е международната организация по сертификация Bureau Veritas, световен лидер в сферата на сертификацията. 

Освен, че сме първата агенция в страната, направила тази стъпка, можем да се похвалим, че и от 2022 година сме избрани за един от основните подизпълнители на Европейската комисия за Последващо редактиране на машинен превод от и на български език.

През 2022 година, чрез серия от полезни и информативни статии ще ви разкриваме характеристиките на услугите машинен превод и последващо редактиране, видовете последващо редактиране, както и ползите от него за клиентите ни.


Ако искате да разберете повече за това как използването на техническите иновации може да спести време и от 10% до 30% средства на вашата фирма, свържете се с нас за безплатна консултация на тел.: 0896 731 605 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Заедно откриваме нови хоризонти!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация