Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече

Цените за устни преводи може да видите ТУК.

Безплатна консултация на тел.: 0894 427 109   или в нашия онлайн чат ТУК.


В допълнение към писмените преводи, ние от Агенция за преводи Арте.Док можем да ви предложим и устни преводи по време на бизнес конференции, бизнес преговори и всякакви мероприятия, които изискват превод на място.

Подбираме преводачите си за тези случаи съгласно вашите указания и изисквания. Всичко наши преводачи преминават през поетапен процес на одобрение. Ето защо ние гарантираме, че устните преводи на нашите преводачи ще бъдат професионални и качествени.

Имаме приета политика за гарантиране на поверителността на предоставената ни от вас информация, преди и след провеждане на мероприятието. Нашите мениджъри и преводачи подписват декларация за конфиденциалност при всеки проект.

Предлагаме следните видове устен превод:

  • Устен превод ОНЛАЙН:

Освен устни преводи при събития на живо, ние от Арте.Док можем да ви осигурим качествен устен превод онлайн.
Устният превод онлайн може да бъде симултанен или консекутивен. Това зависи от технологиите, използвани при организиране на събитието.
За безплатна консултация на устни преводи онлайн, може да се свържете с нашия експерт на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел.: 0894 427 109.

Повече за устните преводи онлайн и специално за устния превод през Zoom, можете да прочетете тук.

  • Консекутивен устен превод:

Консекутивният превод е превод с изчакване. Обикновено е необходим по време на бизнес преводи, публични лекции или обучения с малък брой участници. Цената се определя на час (за един или двама преводачи) в зависимост от естеството на работната среща.

Всичко, което трябва да знаете за консекутивния устен превод, можете да прочетете тук.

  • Симултанен устен превод (използват се технически съоръжения за извършване на превода):
Симултанният превод е превод в момента на говоренето. Обикновено е необходим при конференции, публични лекции или презентации с голям брой участници. Този превод се извършва от екип от двама преводачи. Цената се определя на ден за екипа.

Екипът ни може да подсигури всички необходими технически съоръжения за извършване на вашия симултанен превод.
Всичко, което трябва да знаете за симултанния устен превод, можете да прочетете тук.
  • Придружаване:
Придружаването не е същински превод, а по-скоро асистиране при осъществяване на контакти, при пазаруване, пътуване, настаняване на чужденци или други ситуации, налагащи познаване на обстановката и езика. Цената се определя на час за един преводач. В цената е включено времето, в което преводачът е с вас, независимо дали се осъществява същински превод.

Всичко, което трябва да знаете за устен превод с придружаване, можете да прочетете тук.
  • Превод пред нотариус:
Подсигуряваме устен превод за изповядване на сделки и заверяване на документи пред нотариус. Предоставяме над 35 езикови комбинации от заклети преводачи. При ползване на наш преводач, за ваше улеснение, можем да запазим час при нотариус за Вашата сделка.

Всичко, което трябва да знаете за устен превод пред нотариус, можете да прочетете тук.

Ако имате нужда от устен преводач, можете да се свържете с нас за безплатна консултация на тел.: 0894 427 109, на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да ни пишете в нашия онлайн чат ТУК и ние ще ви помогнем за вашия конкретен случай.