Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
Медицинските преводи попадат в категорията на техническите / научните преводи: важна и деликатна област. Професионалният превод на медицински документи не може да бъде поверен на тези, които просто знаят два или повече езика.Той изисква професионалисти с опит в медицинската област, тъй като преводачът трябва да притежава специфични умения и опит, за да приложи правилно конкретната терминология.

Преводачите, специалисти в медицинските преводи, често са обучени доктори, хора, завършили медицина, с отлични познания по двата езика – матерен и чужд. Преводачът трябва и да е запознат с всички новости и специфики в терминологията.

Медицинският превод изисква изключително високо ниво на прецизност и точност. Той също така изисква строг контрол на качеството, за да може да се гарантира качествен превод, без грешки или неточности.

Медицинските текстове са жизненоважно звено в комуникационната верига между здравните работници и техните пациенти. Или между регулаторните органи и местните здравни центрове, особено когато документите, представени от едната страна, не могат да бъдат прочетени или разбрани от другата поради различния език.

Частни лица, фармацевтични компании, организации за клинични изследвания, производители на медицински и хирургически изделия, биотехнологични компании и организации в здравеопазването разчитат на качествен превод на техните най-чувствителни документи.

Медицинските преводисе извършват на следните документи:
     •     Имунизационен паспорт
     •     Медицинско свидетелство
     •     Диагнози и изследвания
     •     Епикризи
     •     Описания и инструкции на лекарствени продукти
     •     Лабораторни анализи на фармацевтични продукти
     •     Инструкции за употреба на медицински уреди
     •     Медицинска литература

Ако като частно лице изпаднете в ситуация, в която трябва да преведете медицински документ, доверете се на добър медицински преводач, чието обучение и опит ще ви дадат професионален резултат. От това зависи не само вашето здраве, но и вашата безопасност.

Ако имате казуси, свързани с преводи и легализация на медицински документи, можете да се сържете с нас за безплатна консултация на тел.: 0896 731 605 или чрез нашия онлайн чат ТУК и ние ще Ви помогнем за вашия конкретен случай.

Безплатна консултация на тел.: 0896 731 605.


Цените за превод можете да намерите тук.
Онлайн поръчка за превод може да подадете чрез нашия онлайн калкулатор тук.