Онлайн поръчка за превод и легализация услуги арте.док

За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, разработихме система за Онлайн поръчка за превод и/или легализация, която да може да се използва от всеки вид устройство – компютър, таблет и телефон.

С нея, в 3 лесни стъпки може да подадете своята поръчка за превод онлайн, без да излизате от вкъщи или от работата си и да губите време в обикаляне по офиси.

Онлайн поръчка бутон 

Whenwhatwhy Каква е процедурата при поръчка на онлайн преводи?


Подаването на онлайн поръчка за превод е разделено на три основни стъпки:

  1. Информация за нужната ви услуга + за документите/текстовете за превод
  2. Прикачване на файловете за превод + данни за контакт и фактура
  3. Извършване на авансово плащане

Ето и конкретна информация за всяка една от стъпките.

Стъпка 1


В нашия калкулатор, ние ви водим чрез информация по пътя на превода, за да се извърши коректното приемане на поръчката. 

В първият етап на Онлайн поръчката въвеждате информация за услугата, от която имате нужда. Например: дали ще е само превод, превод и легализация или само легализация. Тук избирате и вида на вашите документи за превод, техният обем (в брой страници), за какъв срок имате нужда и как да получите готовия превод.

Документите за превод се делят на различни видове: 
  • бланкови - като свидетелство за съдимост, удостоверение за раждане или брак и др.
  • типови - като пълномощно, диплома, студентско уверение и др.
  • специализирани – юридически, технически, медицински текстове и документи
  • неспециализирани – фирмена документация, нотариални актове, счетоводни баланси и др.

По този начин, ние ви даваме възможност сами да изчислите стойността, която трябва да заплатите и да изберете най-подходящите условия за вашия бюджет. Например: съкращаването на срока за извършване на превода води до увеличаване на цената.

Стъпка 2

Преглед на въведените данни от Стъпка 1 и прикачване на документите за превод. 

Документите ви за превод могат да са в разнообразни формати – сканирани, снимани, в текстови файлове – най-важното е да бъдат четливи!

Системата ни приема всички основни видове файлови формати, като word, pdf, jpeg, png, excel и други. Можете да прикачите повече от един файл, като ги изберете едновременно с CTRL+ или да ги архивирате в .zip, .rar. или др.

На този етап и въвеждате данните ви за контакт – имейл, на който да бъде извършвана комуникацията, както и данни за фактура, ако такава е нужна и т.н. Тук е много важно вие да подадете изписването на вашите имена на езика, на който вашите документи се превеждат.

Например: Ако превеждате свидетелство за съдимост от български на английски език, трябва да въведете изписването на вашите имена на латиница, както са ви по паспорт или лична карта. По този начин се гарантира, че няма да има разминаване и преведеният ви документ ще бъде приет от нужната ви институция/фирма.

Стъпка 3

След подаване на вашата онлайн поръчка за превод и/или легализация, наш представител ще прегледа качените от вас информация и файлове, както и вашите изисквания за срок, доставка и др.

Ако няма нужда за доуточняване на детайли, нашият отговорник Онлайн поръчки, ще изпрати линк за авансово плащане на посочения от вас в Стъпка 2 имейл адрес. Предоставяме ви различни опции за безопасно и сигурно плащане - с карта, по банков път, чрез онлайн платформата Paysera, а не единствено чрез наложен платеж.

Важно - Единствено след получаването на авансово плащане, вашата поръчка за превод ще бъде стартирана. Поръчки и авансови плащания направени извън работно време ще бъдат обработени от наш представител в първите работни часове на първия работен ден.

В Контакти можете да намерите работно време на отдел Онлайн поръчки.

Онлайн поръчка бутон 

Process Какво се случва след направено авансово плащане?


След клик на получения линк, при успешно заплащане, системата ще ви върне автоматично в нашия уеб сайт. Ако има проблем, ще бъдете уведомени от системата на момента.

След като ние получим информация за извършеното от вас авансово плащане, поръчката се стартира и вашите документи се предават на най-подходящия за вашите нужди преводач.

Когато преводачът е извършил превода и редактор, по метода на четири очи, е прегледал финалния продукт, вие ще получите имейл за доплащане. В случай на стандартни типови документи от по 1 страница, понякога не се налага доплащане, а цялата сума се заплаща още в началото.

След извършване на доплащането от ваша страна, наш оператор ще ви изпрати готовия превод.

Deadline В какъв срок се извършват поръчките за онлайн преводи?


Още на Етап 1 от подаването на онлайн поръчка вие избирате срока за изпълнение на вашия превод.

Ние предлагаме три основни срока:
  • Стандартна поръчка – срок от 4 работни дни за превод на до 5 преводачески страници
  • Бърза поръчка – срок от 48 часа за превод на до 5 преводачески страници
  • Експресна поръчка – срок от до 4 часа за превод на до 5 преводачески страници

Ако документите ви за превод надвишават този обем от 5 преводачески страници, тогава ще бъдете уведомени от наш представител за конкретния краен срок във вашия случай.

При нужда от експресен превод е препоръчително първо да се свържете с нас, за да можем да потвърдим дали преводът е изпълним в този кратък срок. Това е особено важно при по-обемни преводи или преводи в езици, които не са част от 1ва група езици.

Кои са езиците на които превеждаме и как се разделени на групи прочетете тук.

Translation page Колко струва превод, подаден чрез онлайн платформата?


Цената на превода зависи от много фактори – изходен език, целеви език, вид на документа, срок за изпълнение, обем на текста и др. По тази причина ние създадохме нашия Калкулатор – той позволява автоматичното изчисляване на цената на вашия превод.

Можете да тествате нашият Калкулатор и да видите различните възможни ценови параметри, като изберете най-подходящия за вашия бюджет. Всички наши цени за превод са обявени в Ценоразписа на сайта ни, както и във всеки един от нашите офиси.

Online order Как получавате готовия превод?


В Стъпка 1 вие избирате предпочитания от вас метод за получаване на вашия готов превод – онлайн (по имейл), от офис или с куриер.

Ние ви предоставяме възможността за използването на различни куриерски фирми, според вашето желание, като поръчката ви може да бъде доставена до най-удобното за вас място. Някои от фирмите, с които работим са: Speedy, ЕКОНТ, DHL, UPS и др.

Който и вариант да изберете, ще бъдете уведомени по имейл, когато вашият превод е готов!

Ние от агенция за преводи Арте.Док сме специализирали и усъвършенствали работния процес. Този процес е такъв, че осигурява на клиента качествени преводи със спазване на срок и конфиденциалност на предоставената информация. 

Ние сме единствената агенция за преводи, която осигурява изцяло онлайн процес - поръчка на превод и/или легализация, плащане и получаване на готовия превод. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация на телефон 0897 070 485 или в онлайн чата ни.

Онлайн поръчка бутон 

FAQ

Често задавани въпроси

  • Как може да се свържете с нас?
    Ние сме на разположение за вашите въпроси и поръчки в офис Витошка с тел.: 0893 457 698, в отдел Онлайн поръчки с тел.: 0897 070 485, както и на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
    Както и в нашия чат - не забравяйте да оставите имейл за обратна връзка ако ни пишете извън работно време!

  • Как да получите ценова оферта?
    Освен да видите цената при подаване на Онлайн поръчка за превод, за други услуги и обемни проекти, може да изпратите запитване за оферта през формата ни или да изпратите информация за вашия казус на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

  • Къде се намираме?
    Можете да ни намерите в нашите два офиса в гр. София или в един от многото партньорски офиси в страната. Адресите и данните за контакт можете да намерите в страницата нис Контакти.

  • Какви услуги предлагаме?
    Ние от агенция Арте.Док можем да ви съдействаме с набор от преводачески услуги. Всички наши услуги може да намерите в раздела ни Услуги и цени:
  • На какви езици извършваме преводи?
    Превеждаме от и на 36 езика - през български език или директно от един чужд на друг чужд език. Прочетете повече в статията ни „На кои езици превеждаме“.

  • В какъв срок може да очаквате изпълнението на превода?
    Можете да изберете превода на вашите документи да бъде извършен в един от следните три срока:
    • стандартна поръчка (4 работни дни)
    • бърза поръчка (48 часа) 
    • експресна поръчка (до 4 часа)
    Тези срокове са валидни при обем до 5 преводачески страници. При голям обем за превод ще получите конкретен срок от наш сътрудник при подаване на поръчка

  • Каква е процедурата за изпращане и получаване на преводи?
    При подаване на онлайн поръчка е нужно да прикачите файловете за превод. Ако имате нужда от физическо копие на превода, можете да го вземете от офис или да ви бъде изпратено с куриер. 
    За легализация е нужно да получим оригиналите на документите – може да ни доставите лично в офис или да ги изпратите до наш офис с куриер.

  • С кои куриерски фирми работим?
    Работим с различни утвърдени куриерски фирми, като ЕКОНТ, Speedy, DHL, UPS и др.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация