Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
През нашия сайт може да подадете своята поръчка за превод онлайн - поръчка, плащане и получаване.

В нашия калкулатор, ние ви водим чрез информация по пътя на превода, за да се извърши коректното приемане на поръчката.

Даваме ви възможност сами да изчислите стойността, която трябва да заплатите.

При онлайн поръчката е много важно вие да подадете изписването на вашите имена /наименование на фирмата/ на езика, на който вашите документи се превеждат.

Предоставяме ви различни опции за безопасно и сигурно плащане - с карта, по банков път, чрез онлайн платформата Paysera, а не единствено чрез наложен платеж.

Съществено е и да получите потвърждение от наш офис мениджър за това, че вашата поръчка е заплатена на момента и приета. Както и че ще се започне да се работи по нея, за да бъде спазен заявеният срок.

Онлайн предаването на поръчката може най-лесно да бъде осъществено по имейл.

Ние ви предоставяме и възможността за използването на различни куриерски фирми, според вашето желание, и поръчката ви да може да бъде доставена до посоченото от вас място.

Ние от агенция за преводи Арте.Док сме специализирали и усъвършенствали работния процес. Този процес е такъв, че осигурява на клиента качествени преводи със спазване на срок и конфиденциалност на предоставената информация. 

Ние сме единствената агенция за преводи, която осигурява изцяло онлайн процес - поръчка на превод и/или легализация, плащане и получаване на готовия превод.

При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация на телефон 0897 070 485или в онлайн чата ни тук.