Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
Предпечатната обработка е процес на подготовка на документи за печат или услуга за оформление на страници. Чрез нея се създават готови за отпечатване продукти (каталози, брошури, дипляни, книги и други печатни издания).  
Нашите опитни IT специалисти и дизайнери, чрез различни софтуерни инструменти и програми, обединяват в едно текстовете и графиките от превода и ги представят в електронна печатна форма. Подготвят и оформят документите в готов за печат вид, с дизайн и художествено оформление на изображенията. По този начин всеки клиент може да получи превода си във формата на крайния продукт, който му е необходим.

В Агенция за преводи и легализация arte.doc можем да подготвим Вашите преводи за печат, включително и на неромански езици, в следните формати: Corel Draw, Adobe InDesing, AutoCAD, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Page Maker. В съответствие с нуждите и изискванията на клиента предлагаме предпечатна обработка и чрез други специални програми.
Съвместно с наши партньори можем да Ви предложим и пакетна услуга за предпечатна подготовка и отпечатване на хартиен носител.
Спестете време и оставете на нас да се погрижим за целия процес — от превода до печата и доставката на Вашите презентации, брошури, каталози и други печатни продукти.
Обадете ни се и ние ще Ви дадем най-добрата оферта!

Допълнителни услуги
Може да се възползвате и от нашите допълнителни услуги:
-   набор на текст;
-   попълване на формуляри;

Цените ни може да видите тук.
За повече информация попитайте в нашите офиси.