Адвокатска кантора д р решке и агенция за превод и легализация арте.ДокНа 30.07.2020 г. адвокатска кантора "Д-р Решке" организира работна среща, свързана с "Пакет Мобилност", с цел преглед и анализ на гласуваните от Европейския парламент промени в транспортния бранш. В срещата участваха и чуждестранни лектори от Германия и Полша. Разговорите и част от дискусиите бяха проведени на немски език. Адвокатска кантора "Д-р Решке" повери за пореден път преводаческата дейност в ръцете на Агенция "Арте.Док", тъй като за нас като адвокати и организатори на събитието, беше изключително важно осигуреният преводач да владее безупречно правната терминология, свързана с темата.

Преводът и комуникацията на немски език с поканените лектори премина изключително професионално, за което искаме да изразим нашата голяма благодарност към Агенция за преводи "Арте.Док".

Поради големия интерес към темата се планира следваща работна среща, в която ние отново ще се възползваме от услугите за устен превод на "Арте.Док".

д-р Надежда Решке - Чуждестранен адвокат в България; Адвокат във Федерална Република България / 03.08.2020 г.

Д-р Решке адвокатска кантора отзив за агенция за преводи Арте.Док

Последно от блог

Актуална информация