Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
БНП Париба и Агенция за преводи Арте.Док

БНП Париба е част от BNP Paribas - най-голямата финансова група в еврозоната.
За нас е много важно да бъдат спазвани както националните и международни счетоводни стандарти, така и всички законови разпоредби.

Работим с агенция за преводи Арте.Док като партньор, доставящ преводачески услуги.

В конкретния случай, ни бе необходим превод на английски език на удостоверение от агенция по вписванията за актуално състояние в кратък срок.

Благодарение на бързата реакция на екипа, успяхме без стрес да получим искания документ за да продължим своята дейност.

Изграденото доверие, че Арте.Док е до нас и заедно с нас, е от значение за ползотворно сътрудничество.


Жозе Салойо - Управител БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България
Написана от Жозе Салойо - Управител БНП Париба
Нуждаех се от превод на удостоверение за идентичност на имена, тъй като срокът беше особено важен за мен, поради заминаване в чужбина. АРТЕ.ДОК наистина ми спестиха време. Предоставената ми преводаческа услуга бе точно това, от което се нуждаех, което поръчах и очаквах като изпълнение. Имам им доверие и сигурност, за да ги ползвам и в бъдеще.

Христина Георгиева / 10.09.2020 г.

Превод на удостоверение за идентичност на имена отзив за агенция за преводи Арте.Док
Написана от Христина Георгиева / 10.09.2020 г.
Наложи ми се експресен превод и легализация на документи от чужбина. Агенция Арте.Док ми спести време, като направи експресен превод и експресна легализация.

Анна Ушакова / 10.09.2020 г.

Експресен превод и легализация отзив за агенция за преводи Арте.Док
Написана от Анна Ушакова / 10.09.2020 г.
Технизески превод и локализация - препоръка от Ес Ер Технолодижс за агенция за превод и легализация Арте.Док
Ние сме Ес Ер Технолоджис (Ес Ер Те) ООД, компания специализирана в проектирането, производството и управлението на високо технологични решения, целящи намаляване на негативното антропогенно въздействие върху околната среда.

Използваме преводаческите услуги на Арте.Док от няколко години. Поради изградена терминологична база данни сме удовлетворени от качествените преводи, свързани с нашите патентовани иновативни системи, с които постигаме предотвратяване замърсяването на води, почви и въздух в следствие от образуването на битови отпадъци.

Беше ни необходим превод от италиански език на български език, свързан с изготвяне на становище от нашите адвокати по казус, свързан с международна институция.

Освен превода за нас локализацията на текста беше от съществено значение, за да може елементите, специфични за дадената държава, да бъдат съобразени / адаптирани към местните особености по отношение на техническите параметри.

Ще продължим да си партнираме с Арте.Док и в бъдеще.

Антон Павлов - 10.09.2020 г.
Написана от Антон Павлов - 10.09.2020 г.
Адвокатска кантора д р решке и агенция за превод и легализация арте.Док
На 30.07.2020 г. адвокатска кантора "Д-р Решке" организира работна среща, свързана с "Пакет Мобилност", с цел преглед и анализ на гласуваните от Европейския парламент промени в транспортния бранш. В срещата участваха и чуждестранни лектори от Германия и Полша. Разговорите и част от дискусиите бяха проведени на немски език. Адвокатска кантора "Д-р Решке" повери за пореден път преводаческата дейност в ръцете на Агенция "Арте.Док", тъй като за нас като адвокати и организатори на събитието, беше изключително важно осигуреният преводач да владее безупречно правната терминология, свързана с темата.

Преводът и комуникацията на немски език с поканените лектори премина изключително професионално, за което искаме да изразим нашата голяма благодарност към Агенция за преводи "Арте.Док".

Поради големия интерес към темата се планира следваща работна среща, в която ние отново ще се възползваме от услугите за устен превод на "Арте.Док".

д-р Надежда Решке - Чуждестранен адвокат в България; Адвокат във Федерална Република България / 03.08.2020 г.
Написана от Адвокатска кантора "Д-р Решке" / 03.08.2020
SYNCRO TRANSLATIONS recommendation for Arte.Doc Bulgarian translation agency
С това писмо удостоверяваме, че нашата компания SYNCRO TRANSLATION SERVICES SRL е използвала услугите на агенция Арте.Док за превод и редакция на документи от английски на български, италиански на български, румънски на български и обратно на различни теми и в различни области на приложение.

Предоставяйки тези услуги, преводачите, редакторите и коректорите на Агенцията демонстрират изключително добра езикова подготовка, както на съответния изходен език, така и на езиковата им култура.

В допълнение, те демонстрират способността да работят под напрежение, като стриктно спазват определените срокове, дори при обработка на материали с голям обем. Докато работи по задачите, екипът на Агенцията показва високо ниво на организация, ефективност, почтеност и отговорност.

Нашето дългогодишно успешно сътрудничество с Арте.Док ни дава основание да ги препоръчваме като висококвалифициран и надежден бизнес партньор.

Написана от SYNCRO TRANSLATION SERVICES SRL / 04.08.2020
Сътрудничеството, което Babylon Consult S.R.L. сме имали през годините с отдел „Преводи“ на АРТЕ.ДОК ЕООД / ARTE.DOC Ltd. ни убеди в качеството, професионализма и бързината на техните услуги.

Предоставянето на висококачествени услуги, спазването на най-строгите срокове, професионалното отношение към клиентите са основни принципи на тяхната дейност и препоръчваме АРТЕ.ДОК ЕООД / ARTE.DOC Ltd. като надежден партньор. Уверени сме, че те могат успешно да отговорят на изключително широк спектър от изисквания и горещо препоръчваме техните услуги.

Robert Bălăṣcan - Търговски Директор / 04.08.2020

Babylon consult - Препоръка за агенция за преводи Арте.Док
Написана от Robert Bălăṣcan - Търговски Директор / 04.08.2020
Във връзка с предстоящо сключване на договор за дистрибуция с чуждестранен производител, ни бе необходим превод от английски на български език на документация, която да бъде прегледана от нашите адвокати.
Ние сме фирма, специализирана в доставка и реализация на селскостопанска техника и осигуряване на резервни части и сервизна поддръжка на доставените продукти.
За нас е от особена важност в тази извънредна световна пандемия да разчитаме на доверен патньор относно преводачески услуги.
В агенция Арте.Док ни хареса изградената система на работа за анализиране на конкретния казус и представяне на най-добро решение като срок и цена.
Агенция Арте.Док защити логото си "Качествен превод при спазен срок и конфиденциалност".

Елисавета Маркова / 04.08.2020 

Препоръка за агенция за преводи Арте.Док от Варекс ООД
Написана от Елисавета Маркова / 04.08.2020
Като производител на детски каши на зърнена основа, детски пюрета, сокчета и нектари, пшенични пръчици и зърнени храни и независимо от епидемичната обстановка, за нас е основен приоритет да разширяваме списъка си с продукти, отговарящи на европейските тенденции и стандарти.
За нас е изключително важно превода на нашите продукти за дистрибуция в чужбина да бъде направен качествено и да бъде изготвен за съответната локация с цел правилно разбиране на продуктовата ни гама и да се постигне максимална близост до целевата аудитория.
За представянето ни на румънския пазар се доверихме на агенция Арте.Док, като им възложихме превод на румънски език на нашите бебешки продукти.
Доволни сме от професионалното отношение от агенция Арте.Док за превода и локализацията на предоставените текстове.
С удоволствие препоръчаме агенция Арте.Док като наши добри партньори за локализация на текстове за други страни, за преводи съобразени с езиковата и културната специфика на региона, за който се предназначени.

Нина Данчева - Член на съвета на директорите / 15.07.2020 г.

Препоръка за агенция за преводи Арте.Док от Слънчо
Написана от Нина Данчева - Член на съвета на директорите / 15.07.2020 г.
Като дружество с чуждестранно участие ни се налага да направим превод и легализация на удостоверение за актуално състояние и протокол от решение на собствениците, за да бъде представено в Агенцията по вписванията.
Независимо от настоящето епидемично положение, сроковете на тези документи наближаваха и за целта използвахме преводаческите услуги на агенция Арте.Док. Много държим предоставената от нас информация в преводите да се запазва конфиденциална.
Впечатлен съм от изградената система за сигурност и получавам съдействие за пореден път от екипа на Арте.Док.
Препоръчвам агенцията Арте.Док като доверен доставчик на преводачески услуги.

Тервел Пенков / 15.07.2020 г.

Препоръка за агенция за преводи Арте.Док от АСО БГ
Написана от Тервел Пенков / 15.07.2020 г.