Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Кинстелар адвокатска кантора и агенция за преводи Арте.ДокНие действаме като доверен юрисконсулт на водещи инвеститори в развиваща се Европа и Централна Азия. Предоставяме последователни, обединени правни съвети и помощ на различни регионални пазари - заедно с ноу-хау и опит, за да защитим интересите на клиентите си, като същевременно свеждаме до минимум излагането им на риск.
Беше ни необходим експресен специализиран превод от английски език на български език на обем от 200 страници юридическа документация за кратък срок.
Използвахме услугите на Агенция за преводи Арте.Док, като доказали се професионалисти в писмените преводи, справящи се с подобни задачи/обеми за договорен срок и запазване на конфиденциалност.
Написана от Кинстелар С.Р.О. Адвокатска Кантора - Клон София / 28.01.2021 г.
Frisomat Bulgarian translation agency Arte.Doc Ние сме едно от 14-те дъщерни дружества в цял свят на белгийска компания, която проектира, разработва, произвежда и изгражда сгради от сглобяема студеновалцувана стомана.
Нашата дейност обхваща целия процес от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането през производството до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване.
Държим изключително много на качеството на партньорските услуги, защото за нас е важно да е изпипан всеки етап/детайл на възложената работа.
Независимо от удълженото извънредно положение, в което се намира светът, агенцията Арте.Док за пореден път отговори на нашите изисквания, като ни предостави качествен превод от български на френски на фирмени документи, които бяха изпратени до централата ни.
Оценяваме професионалното отношение към работата и препоръчваме предлаганите от АРТЕ.ДОК писмени преводачески услуги.
Написана от Фризомат ООД / 03.02.2021 г.
Линеа Трейдинг ЕООД и Агенция за преводи Арте.ДокНие обичаме партньорството. "Заедно" е думата, която ни помага в трудностите.
Линеа Трейдинг ЕООД развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия, като сме официален представител и дистрибутор за България в две основни групи: Стоматология и Фармацевтичен пазар.

Беше ни необходим качествен специализиран превод от английски език на български език на продуктови каталози за специализирани решения за дентално лечение.


Написана от Магдалена Мичева / 04.12.2020 г.
Конструктив България ЕООД и Агенция за преводи Арте.ДокНие сме компания, която изпълнява пълен набор от услуги в областта на строителните инвестиции.
Държим изключително много на качеството на партньорските услуги, защото предлагайки инвестиционно проектиране и управление на проектна документация до въвеждане на строежите в експлоатация, за нас е важно да е изпипан всеки етап/детайл.
Независимо от извънредното положение, в което се намира светът, агенция Арте.Док за пореден път оговори на нашите изисквания, като ни предостави качествено изготвен двуезичен превод (български-руски) на договори и пълномощни за част от нашето портфолио - посредничество при недвижими имоти.
Написана от Конструктив България ЕООД / 01.12.2020 г.
Изследователски център Тренд и агенция за преводи Арте.Док"Тренд" е една от водещите независими социологически агенции на българския пазар.
Многократно сме ползвали писмени преводи от български на английски език и от английски на български език в нашата дейност. Целта ни е била винаги да предоставим на клиентите си професионален превод.


За тази услуга се обърнахме към Агенция за превод Арте.Док, като агенция с опит в специализирани преводи в сферата ни на дейност.

Написана от Изследователски център Тренд ООД / 01.12.2020 г.
Превод и легализация на документи за чужбина агенция за преводи Арте.Док Използвах услугите на АРТЕ.ДОК за превод и легализация на документи, свързани с пътуването ми в чужбина (пълномощно за кола и родителска декларация). Преводите и легализацията бяха извършени професионално, като за превода на пълномощното за кола ми направиха отстъпка за направен преди това превод на същия документ и получих поръчката си в посочения от мен срок. Препоръчвам АРТЕ.ДОК за поръчки изпълнявани качествено и в срок.
Стоян Николов / 27.11.2020 г.
Написана от Стоян Николов / 27.11.2020 г.
Използвах услугите на АРТЕ.ДОК за превод и легализация на документи, свързани с пътуването ми в чужбина (Диплома и свидетелство квалификация). Преводите и легализацията бяха извършени професионално, като за превода Дипломата и свидетелство квалификация ми направиха отстъпка за направен преди това превод на същите документи и получих поръчката си в посочения от мен срок.
Написана от Ния Петрова Петрова / 23.11.2020 г.
Отзив от преводач за агенция за преводи Арте.ДокЧувствам се привелигирована да препоръчам услугите на Арте.Док като агенция за писмен и устен превод. Заедно сме работили по различни интересни проекти, един от които беше превод на уебсайт в платформата CMS Sitefinity, който приключи успешно. За мен беше голямо удоволствие да направя превода на немски език за този проект.
Като една от водещите преводачески агенции в България, критериите за качество, срок и конфиденциалност бяха на много високо ниво.
Написана от Галина Гайдарова / 27.10.2020 г.
Работата ми с нашите международни партньори изисква високо професионално отношение към представените от нас документи. Изказвам благодарност на екипа на агенция за преводи Арте.Док за навременната консултация и това, че винаги успяваме да спазим сроковете ни за работа. Горещо препоръчвам предлаганите от тях услуги.
Написана от Олександр Недов / 06.10.2020г.
Ottobock отзив за агенция за преводи Арте.ДокОттобок Манюфекчъринг България е глобална компания за производство на високотехнологични протези и бионични импланти. За стартирането на нашия бизнес и производствена база в България ни бе необходимо да изберем професионална агенция за превод и писмени услуги.

Необходимостта от писмени преводи от немски език на български език и обратно на техническа литература (работни инструцкии) свързана с изработката на нашите високотехнологични медицински изделия, протези, ортези и инвалидни колички ни насочи към Агенция за преводи Арте.Док, която ни предоставя качествен и навременен превод.
Написана от Силвия Донкова - Мениджър Човешки ресурси / 08.10.2020 г.