Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
Elpetra energy превод на ГФО от агенция за преводи Арте.ДокНие сме международна търговска компания, специализирана в доставките на едро на различни енергийни и петролни продукти. Целта ни е въвеждане на гъвкави и удобни услуги на енергийния пазар, както и разработване на индивидуални решения за доставка и продажба на продукти.
Разбирането на уникалните харатеристики на местните пазари ни задължи да работим с партньор в езиковите преводи, който освен качествено и в срок, да усеща и локализира текстовете ни към клиентите ни от Източна и Южна Европа.
Използваме преводаческите услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода и легализацията на документи, когато е необходимо.

Ежегодно извършваме и преводи на одиторски доклади и ГФО, защото сме се уверили в качествения резултат от използваната от тях АРТЕ 5Е система "Гарантиран качествен превод".

И в бъдеще ще работим с тях, като сигурен партньор за постигане на по-високи бизнес цели.
Написана от Elpetra Energy / 23.04.2021 г.
Lab08 превод на финансови документи от агенция за преводи Арте.ДокНие сме екип от опитни разработчици и иноватори, водени от идеята за създаването на ефективни и скалируеми платформи, използвайки най-нови технологии.
Разработваме софтуерни продукти със страст и в тясно сътрудничество с нашите партньори от скандинавския пазар. Нашата дейност включва продуктов мениджмънт, разработване на софтуер, осигуряване на качеството и DevOps.
Вярваме, че всеки трябва да върши работата, в която е най-добър. Затова, за преводите на вътрешнофирмени финансови годишни отчети, се доверихме на преводаческите услуги на Арте.Док.


На база дългогодишен опит в езиковите услуги, агенцията е създала и има изградена терминологична база данни с областта, която ни беше нужна.

Получихме качествена услуга и свършихме работата, за която бяха предназначени преводите.
Ще продължим да си партнираме с Арте.Док и в бъдеще.
Написана от Lab08 / 08.04.2021 г.
Хьорман България отзив за агенция за преводи Арте.Док"Хьорман България" ЕООД е дъщерно дружество на Hörmann - бързо развиваща се международна компания в сектора за доставка на елементи за строителство с над 100 собствени представителства в повече от 40 държави и търговски партньори в над 50 други страни. Фирмата предлага на българския пазар врати, каси, задвижвания и системи за контрол на достъпа.

За провежданите при нас "Дни на иновациите" имахме нужда от превод на фирмените презентации от немски на български език. За услугата избрахме агенция АРТЕ.ДОК.
Удовлетворени сме от работата им, от бързата реакция и спазения договорен срок, както и от предоставената конфиденциалност, с оглед на чувствителната вътрешно-фирмена информация, съдържаща се в текстовете.
Ще продължим сътрудничеството си с агенцията АРТЕ.ДОК като надежден партньор.
Написана от Хьорман България ЕООД / 24.02.2021 г.
Отзив за Арте.Док агенция за превод на фирмени документиИмах нужда от професионално изготвен превод за важни фирмени документи, които да допринесат за разширяване на деловите ми контакти. Използвах услугите на АРТЕ.ДОК за тази цел, удовлетворен съм от отношението на служителите и процедурите за работа в агенцията. Горещо препоръчвам предлаганите от тях услуги.


Написана от Веселин Димитров / 05.03.2021 г.
Отзив за Арте.Док агенция за превод и легализация на общински документСпестих си ценно време като използвах пакетната услуга на агенция Арте.Док за превод и легализация на необходимия ми общински документ - удостоверение за брак. Получих поръчката си в нужния срок. Избегнах допълнителни притеснения и евентуални непредвидени разходи и такси. Препоръчвам за поръчки изпълнявани качествено и в срок.Написана от Мая Иванова / 05.03.2021 г.
Кинстелар адвокатска кантора и агенция за преводи Арте.ДокНие действаме като доверен юрисконсулт на водещи инвеститори в развиваща се Европа и Централна Азия. Предоставяме последователни, обединени правни съвети и помощ на различни регионални пазари - заедно с ноу-хау и опит, за да защитим интересите на клиентите си, като същевременно свеждаме до минимум излагането им на риск.
Беше ни необходим експресен специализиран превод от английски език на български език на обем от 200 страници юридическа документация за кратък срок.
Използвахме услугите на Агенция за преводи Арте.Док, като доказали се професионалисти в писмените преводи, справящи се с подобни задачи/обеми за договорен срок и запазване на конфиденциалност.
Написана от Кинстелар С.Р.О. Адвокатска Кантора - Клон София / 28.01.2021 г.
Frisomat Bulgarian translation agency Arte.Doc Ние сме едно от 14-те дъщерни дружества в цял свят на белгийска компания, която проектира, разработва, произвежда и изгражда сгради от сглобяема студеновалцувана стомана.
Нашата дейност обхваща целия процес от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането през производството до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване.
Държим изключително много на качеството на партньорските услуги, защото за нас е важно да е изпипан всеки етап/детайл на възложената работа.
Независимо от удълженото извънредно положение, в което се намира светът, агенцията Арте.Док за пореден път отговори на нашите изисквания, като ни предостави качествен превод от български на френски на фирмени документи, които бяха изпратени до централата ни.
Оценяваме професионалното отношение към работата и препоръчваме предлаганите от АРТЕ.ДОК писмени преводачески услуги.
Написана от Фризомат ООД / 03.02.2021 г.
Линеа Трейдинг ЕООД и Агенция за преводи Арте.ДокНие обичаме партньорството. "Заедно" е думата, която ни помага в трудностите.
Линеа Трейдинг ЕООД развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия, като сме официален представител и дистрибутор за България в две основни групи: Стоматология и Фармацевтичен пазар.

Беше ни необходим качествен специализиран превод от английски език на български език на продуктови каталози за специализирани решения за дентално лечение.

Написана от Магдалена Мичева / 04.12.2020 г.
Конструктив България ЕООД и Агенция за преводи Арте.ДокНие сме компания, която изпълнява пълен набор от услуги в областта на строителните инвестиции.
Държим изключително много на качеството на партньорските услуги, защото предлагайки инвестиционно проектиране и управление на проектна документация до въвеждане на строежите в експлоатация, за нас е важно да е изпипан всеки етап/детайл.
Независимо от извънредното положение, в което се намира светът, агенция Арте.Док за пореден път оговори на нашите изисквания, като ни предостави качествено изготвен двуезичен превод (български-руски) на договори и пълномощни за част от нашето портфолио - посредничество при недвижими имоти.
Написана от Конструктив България ЕООД / 01.12.2020 г.
Изследователски център Тренд и агенция за преводи Арте.Док"Тренд" е една от водещите независими социологически агенции на българския пазар.
Многократно сме ползвали писмени преводи от български на английски език и от английски на български език в нашата дейност. Целта ни е била винаги да предоставим на клиентите си професионален превод.


За тази услуга се обърнахме към Агенция за превод Арте.Док, като агенция с опит в специализирани преводи в сферата ни на дейност.
Написана от Изследователски център Тренд ООД / 01.12.2020 г.