Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Поради участие на търг в Нидерландия, спешно ни бе необходим превод от китайски на фламандски език на тръжна документация.
В тази извънредна санитарна ситуация, отново се доверихме на преводаческите услуги на Арте.Док и тяхната система на работа.
С голямо удоволствие споделяме удовлетворението си, че се спази крайния срок за онлайн подаване на документи за тръжната процедура.
Агенция Арте.Док защити логото си "Качествен превод при спазен срок и конфиденциалност".

Милен Милев / 01.07.2020 г.

Чериът Моторс отзив за агенция за преводи арте.док
Написана от Милен Милев / 01.07.2020 г.
Колегите ни от офис Жендов получиха подарък - карта на стара София от 1919 г. от Мария Георгиева / 12.06.2020

Отзив от клиент агенция за превод и легализация Арте Док
Написана от Terminal Manager
Независимо от извънредното санитарно положение сроковете за баланси и отчети за изминалата година наближиха. Бизнеса ни продължава да се развива, затова ни бе необходим превод от български език на испански език на финансови отчети и баланси на дружество с чуждестранно участие.
Искрено сме доволни от качествената услуга, от професионалното отношение и от сигурността на предоставената от нас информация.
Можем да препоръчаме агенция АРТЕ.ДОК като избрани наши партньори в сферата на преводаческите услуги.

Силвия Владова / 17.06.2020 г.

Отзив за агенция за превод и легализация Арте Док от Монтана Хидрауликс ООД
Написана от Силвия Владова / 17.06.2020 г.
С настоящето писмо изказвам благодарност на екипа на АРТЕ.ДОК за навременната реакция свързана с наш служител, който се нуждаеше от лекарска помощ в чужбина. Както винаги спазиха сроковете, за да има адекватно решение към създалата се ситуация. Независимо от извънредното положение в което се намира светът, агенцията доказа своята съпричастност и показа високо професионално отношение.
Горещо препоръчвам предлаганите от АРТЕ.ДОК преводачески услуги.

Стройкомплект ЕООД / 15.05.2020 г.Стройкомплект препоръка за Агенция за преводи Арте.Док
Написана от Стройкомплект ЕООД / 15.05.2020 г.
По време на въведеното на 13 март 2020 г. извънредно положение, както обикновено имахме нужда от спешен превод от испански език на български език на важни за нас фирмени документи в значителен обем.
Въпреки, че познаваме добре екипа и отличната работа на arte.doc, бяхме допълнително впечатлени, че в тези необичайни и трудни за цялото общество условия, те успяха да завършат възложената им от нас работа в срок, с очакваното качество в пълно съответствие с всички професионални стандарти.
Силно препоръчвам агенция arte.doc като един доставчик на услуги за превод и легализация, който е синоним на отговорност към клиента, надеждност и високо качество.

Теодор Цачев - Директор

Препоръка за агенция за превод и легализация Арте.Док от РИЙФ Дивелопмент ЕООД
Написана от Теодор Цачев - Директор
В настоящето извънредно положение имахме нужда от експресен превод за важни фирмени документи, които да бъдат представени пред българските власти. Бяхме впечатлени от личното отношение на мениджърите за съдействие към създалата се ситуация. Преводаческите услуги на Арте.Док и друг път са допринасяли за конкретни ползи за бизнеса ни.

Препоръчвам агенцията като доверен доставчик на преводачески услуги.

Женя Радева - Административен секретар Изпълнителна дирекция / 07.05.2020 г.

Агрополихим - отзив за Агенция за превод и легализация Арте.Док
Написана от Женя Радева - Административен секретар Изпълнителна дирекция / 07.05.2020 г.
Превеждаме и редактираме много текстове от нашия сайт чрез агенция АРТЕ.ДОК. В настоящите трудни за всички ни времена имахме нужда от бърза реакция, тъй като текстовете се изменяха спрямо динамичната ситуация на извънредното положение.
Удовлетворени сме от процедурите им за работа и професионализма в агенцията. Надяваме се и след извънредното положение да продължим сътрудничеството си.
Препоръчвам АРТЕ.ДОК като сигурен партньор.

Ремикс Глобъл / 04.05.2020 г.

Ремикс Глобъ - отзив за Агенция за превод и легализация Арте.Док
Написана от Ремикс Глобъл / 04.05.2020
С настоящата препоръка изразяваме удовлетвореността си от професионалното изпълнение на възложените на Агенция Арте.док ЕООД поръчки за превод. Предоставените ни преводи на правни документи, като например дружествени договори, споразумения, анекси, сертификати са в пълно съответствие с договорените терминологични, езикови и други специфични изисквания от наша страна.

В работата си преводачите на агенцията демонстрират висока професионална квалификация, много добра езикова и терминологична подготовка и компетентност. Те също така стриктно спазват изискванията за конфиденциалност и определени срокове по отношение на възложените им документи за превод.

г-н Спас Андреев - Управител 

Образование без граници
Написана от г-н Спас Андреев - Управител
От години работим с АРТЕ.ДОК като превеждаме при тях изключително много текстове. В настоящите трудни за всички ни времена имахме нужда от експресен превод и легализация на пълномощни. Удовлетворени сме от отношението на служителите и процедурите им за работа в агенцията. Въпреки извънредната ситуация срокът беше спазен, получихме качествени преводи и се надяваме да продължим дълготрайното си сътрудничество. Препоръчвам АРТЕ.ДОК като доверен партньор.

Допамин ЕООД / 13.04.2020

Dopamine 13 04
Написана от Допамин ЕООД / 13.04.2020
Извършените преводи от АРТЕ.ДОК ЕООД на методическите указания на Агенцията по обществени поръчки, свързани с прилагането на ЗМДВИП (Закона за мерките и действията по време на извънредното положение от 13.03.2020) помогнаха на моите клиенти за повече яснота при извършените промени. Като адвокат за мен е много важно качеството на преводите да е високо специализирано и да имам сигурност за предоставената от мен информация. Препоръчвам агенцията им за юридически преводи.

Виолета Менева - Адвокат / 04.2020

Advokat Meneva
Написана от Виолета Менева - Адвокат / 04.2020