Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
Хидропро и агенция за преводи Арте.ДокКомпанията ни ХИДРОПРО БГ ООД е търговски представител на собствена марка спирално навити канализационни тръби и вносител на специализирани съоръжения за сепариране, отводняване и пречистване на околната среда. Разработваме качествени, ефективни и иновативни продукти в строителния процес, осъществявайки съществена връзка между производство, проектиране и строителство.

Ние сме се доверили на агенция АРТЕ.ДОК както за превод на фирмената ни документация, така и за новата им услуга за превод на периодично съдържание. Възползваме се от нея регулярно, като превеждаме техническа документация, декларации, сертификати и чертежи за одобрение на чуждестранни компании на проектите, на които сме избрани за доставчик на строителни материали.
Написана от Екипът на ХИДРОПРО БГ / 30.08.2021
BAU Academy и агенция за преводи Арте.ДокBAU Academy е обучителна структура и комуникационна платформа, която помага за въвеждането на иновативни технологии в строителството!

Ние предоставяме безплатна информация, технически анализи на строителната аудитория в България и непрекъснато търсим за тях съвременни технологии, оптимизирани процеси и устойчиви материали от доказани световни производители. Голяма част от медиаторството, което оказваме се свежда до правилно комуникиране и надежден превод на съдържанието!

Новата абонаментна месечна услуга на АРТЕ.ДОК за превод на периодично съдържание на сайта и социалните ни платформи, ни помага да пестим време при свързване с агенцията за всяка конкретна поръчка. Тя ни оптимизира разходи, дава ни спокойствие, че преведените статии, съдържание и рекламни послания към нашата аудитория са издържани и комуникирани разбираемо.
Написана от Екипът на BAU Academy / 23.08.2021
Cimstone и агенция за преводи Арте.ДокНие сме представители на водещите световни производители на композитни камъни на база кварц. Фирмата Cimstone произвежда трайни настилки с изящни свойства, приложими в различни области - от кухненския плот до пода в апартаменти, магазини и обществени сгради.
От месец използваме новата услуга за месечен абонамент за превод на периодично съдържание в блога ни, в сайта ни в секция Новини и за рекламните ни послания в социалните мрежи, предоставени от Агенцията за превод АРТЕ.ДОК.

Преди време всеки текст за новина или статия ни се таксуваше отделно на страница, а сега на база направен анализ, намалихме разходите си за превод, като използваме една от трите опции на абонаментен принцип за превод на периодично съдържание в сайта ни и социалните мрежи.

Предложението за месечен абонамент за превод на Агенцията за превод АРТЕ.ДОК ни освобождава време и ресурс, защото до покриване на избрания от нас брой страници на месец, ние имаме единствено ангажимент да пускаме текстовете по имейл.
Написана от Ани Хинова - Cimstone / 05.08.2021
Агроланд България и агенция за преводи Арте.ДокНие сме една от водещите компании на пазара за инструменти за земеделието, горите и поддържане на ландшафта за професионалисти и битови потребители в България. Представители сме на редица марки като Husqvarna, Gardena, McCulloch, UNIVERSAL, FLYMO, PARTNER и др.

Партнираме си с Агенция за преводи АРТЕ.ДОК, защото ни спестяват време и усилия за същинската ни работа.
Използването на създадената от тях терминологична база данни в сферата на земеделието, механизацията (горските и градински машини и триони) за градинарство и дърводобив ни помага да плащаме по-ниска цена за възлаганите поръчки за превод.

На база 21 годишен опит АРТЕ.ДОК са се утвърдили като професионалисти, на които може да се доверим, защото услугата им е качествена и винаги спазват договорения срок.

Препоръчваме агенция за преводи АРТЕ.ДОК и на други бизнес партньори, като доверен доставчик на преводачески услуги.
Написана от Агроланд България / 13.07.2021 г.
ЕСХА България и агенция за преводи Арте.ДокESHA България ООД дъщерна компания на Alfa Alfa Energy S.A. - Гърция.

Компанията ни предлага на българския пазар широка гама от битумни, петролни и други химически продукти, предназначени за хидроизолация, топлоизолация и защита на строителни съоръжения в гражданското строителство и пътното строителство под търговската марка ESHATM.


Агенция за преводи АРТЕ.ДОК ни спестява разходи, защото на база дългосрочно сътрудничество нашите преводи на фирмени документи са запазени в тяхната база данни и при еднотипно съдържание ни се таксуват с намаление.

На основа приети от агенцията процедури за запазване на конфиденциалност на чувствителна фирмена информация, АРТЕ.ДОК ни дават сигурност, която е важна за нашата международна дейност.

Препоръчваме партньорство с агенция за преводи Арте.Док, поради качествена преводаческа услуга, спазван договорен срок за извършване на проектите и запазване на конфиденциалност.

Написана от Силвия Русева / 01.07.2021 г.
Чериът Моторс и агенция за преводи Арте.ДокЧериът Мотос АД е иновативна компания в сферата на производството и разпространението на електрически автобуси на европейския пазар.

За преводите на своите чертежи, обяснителни записки и спецификации на електрическите автобуси отново се доверихме на преводаческите услуги на Арте.Док, тъй като те работят с програми като AutoCAD, директно в .dwg файловете.

Това ни спести много усилия и време, защото не се налагаше да им изпращаме чертежите в pdf, а на база използваната от тях АРТЕ 5Е система, работиха директно в .dwg файловете на чертежите и доказа за пореден път техническа и терминологична компетентност.

Ще продължим да си партнираме с Арте.Док и в бъдеще и ги препоръчваме на колеги производители или вносители на електромобили, работещи със специфични формати на чертежи.
Написана от Милен Милев / 16.06.2021 г.
Elpetra energy превод на ГФО от агенция за преводи Арте.ДокНие сме международна търговска компания, специализирана в доставките на едро на различни енергийни и петролни продукти. Целта ни е въвеждане на гъвкави и удобни услуги на енергийния пазар, както и разработване на индивидуални решения за доставка и продажба на продукти.
Разбирането на уникалните харатеристики на местните пазари ни задължи да работим с партньор в езиковите преводи, който освен качествено и в срок, да усеща и локализира текстовете ни към клиентите ни от Източна и Южна Европа.
Използваме преводаческите услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода и легализацията на документи, когато е необходимо.

Ежегодно извършваме и преводи на одиторски доклади и ГФО, защото сме се уверили в качествения резултат от използваната от тях АРТЕ 5Е система "Гарантиран качествен превод".

И в бъдеще ще работим с тях, като сигурен партньор за постигане на по-високи бизнес цели.
Написана от Elpetra Energy / 23.04.2021 г.
Lab08 превод на финансови документи от агенция за преводи Арте.ДокНие сме екип от опитни разработчици и иноватори, водени от идеята за създаването на ефективни и скалируеми платформи, използвайки най-нови технологии.
Разработваме софтуерни продукти със страст и в тясно сътрудничество с нашите партньори от скандинавския пазар. Нашата дейност включва продуктов мениджмънт, разработване на софтуер, осигуряване на качеството и DevOps.
Вярваме, че всеки трябва да върши работата, в която е най-добър. Затова, за преводите на вътрешнофирмени финансови годишни отчети, се доверихме на преводаческите услуги на Арте.Док.


На база дългогодишен опит в езиковите услуги, агенцията е създала и има изградена терминологична база данни с областта, която ни беше нужна.

Получихме качествена услуга и свършихме работата, за която бяха предназначени преводите.
Ще продължим да си партнираме с Арте.Док и в бъдеще.
Написана от Lab08 / 08.04.2021 г.
Хьорман България отзив за агенция за преводи Арте.Док"Хьорман България" ЕООД е дъщерно дружество на Hörmann - бързо развиваща се международна компания в сектора за доставка на елементи за строителство с над 100 собствени представителства в повече от 40 държави и търговски партньори в над 50 други страни. Фирмата предлага на българския пазар врати, каси, задвижвания и системи за контрол на достъпа.

За провежданите при нас "Дни на иновациите" имахме нужда от превод на фирмените презентации от немски на български език. За услугата избрахме агенция АРТЕ.ДОК.
Удовлетворени сме от работата им, от бързата реакция и спазения договорен срок, както и от предоставената конфиденциалност, с оглед на чувствителната вътрешно-фирмена информация, съдържаща се в текстовете.
Ще продължим сътрудничеството си с агенцията АРТЕ.ДОК като надежден партньор.
Написана от Хьорман България ЕООД / 24.02.2021 г.
Отзив за Арте.Док агенция за превод на фирмени документиИмах нужда от професионално изготвен превод за важни фирмени документи, които да допринесат за разширяване на деловите ми контакти. Използвах услугите на АРТЕ.ДОК за тази цел, удовлетворен съм от отношението на служителите и процедурите за работа в агенцията. Горещо препоръчвам предлаганите от тях услуги.


Написана от Веселин Димитров / 05.03.2021 г.