Инфраструктурно Строителство АД и агенция за преводи Арте.ДокНие сме Инфраструктурно Строителство АД с повече от 15 години професионален опит в строителство и ремонт. Наши основни предимства са: отличната материално-техническа база; големия опит в извършването на ремонтни дейности; безкомпромисно качество; квалифицирания персонал и коректността към инвеститори и партньори.

Имахме нужда от езикови преводи на технически сертификати и доклади от английски език към български език. Много ни улесни създадената онлайн организация: изпращаме на агенцията Арте.Док по имейл и ги получаваме преведени в поискания от нас срок, език и формат. Заплащането също се извършва в безопасна среда.

Използваме езиковите преводачески услуги на агенция Арте.Док, защото работят адекватно, бързо и ангажирано към възложената им задача.

Препоръчваме фирма "Арте.Док" ЕООД като сигурен партньор за спазване на договорени срокове при извършване на качествен превод.
Написана от Илия Илиев - Изпълнителен директор/16.02.2022 г.
Нет иншурънс брокерс и агенция за преводи Арте.Док"Нетинс Иншурънс Брокерс" ООД извършва основна застрахователна дейност в обслужването на клиенти и посредничество със застрахователи в общото застраховане, здравното, имуществено, животозастраховане и пенсионно осигуряване.

Ние сме лицензиран брокер от Комисията по финансов надзор към Министерство на финансите на Република България под № 768-3Б и отговаряме на всички законови и европейски изисквания. 

Доверихме се на езиковите услуги на Агенция за превод АРТЕ.ДОК за превод на текстове за фирмения ни сайт от български на английски език.

За нас беше важно да се запази конфиденциалността на информацията до публикуването ѝ, както и да се използва правилна терминология в областта на застраховането.

Екипът на АРТЕ.ДОК реагира адекватно, дори направихме онлайн срещи с цел разбиране на нашите специфични изисквания и одобрение на окончателните преводи.
Написана от Георги Поповянски Нетинс Иншурънс/14.02.2022
Ник Сот Груп ЕООД и агенция за преводи Арте.ДокНик Сот Груп ЕООД е едно от дъщерните дружества на известната българска холдингова компания Агро Резерв, която е един от най-старите износители на зърно в страната. Целта на Ник Сот Груп ЕООД е всяка партида да бъде доставена само с най-добро качество на всички клиенти.
Ето защо качеството е нещо, с което нашата компания не прави изключения, затова и всички партньори, с които работим е необходимо да имат такава ценност, заложена във фирмената им политика.

Преводите, които възлагаме на агенция за езикови преводи Арте.Док, са свързани със специфична тематика в нашата област и по-точно със специализирани изследвания на KCNA-2 енцефалопатия.
Получаваме преводите онлайн, с поискания от нас език, в срок и формат, като е съобразена терминологията и нашите изисквания.

Препоръчваме Арте.Док като сигурен партньор за запазване на конфиденциална фирмена информация и разбирането за получаване на качествени преводачески услуги, касаещи нашата бизнес област.
Написана от Ангел Бончев - Управител / 18.02.2022 г.
Оптима Си ЕООД и агенция за преводи Арте.ДокНие сме Служба по трудова медицина "Оптима-Си" с дългогодишен опит в областта на здравословните и безопасни условия на труд. Нашите специалисти освен професионализъм притежават капацитета да осигурят реално присъствие в обслужваните обекти винаги при необходимост, като с това гарантираме качеството на извършваната работа.
Предлагаме на работодателите услуги като: Служба по трудова медицина; Измервания на факторите на работната среда и на електрическите инсталации и оборудване до 1000 V; Профилактични медицински прегледи; Извършване на обучения по ЗБУТ; Монтаж, ремонт и технически надзор на съоръжения с повишена опасност /СПО/.

Нашите оферти към чуждестранни клиенти подаваме за превод от български на английски език на АРТЕ.ДОК, защото работят по доказана система "Гарантиран качествен превод", реагират бързо спрямо нашата заявка и спазват договорения срок.
Обхватът на нашата дейност покрива изискванията на нормативните документи, което налага при избор на доставчици да бъдем изключително внимателни.
Написана от Румяна Самунева "Оптима-Си"/ 01.02.2022 г.
Българско общество на пациентите с пулмонална хипертония и агенция за преводи Арте.ДокСдружение "Българско общество на пациентите с пулмонална хипертония" (БОППХ) е организация, която в пълнота разбира предизвикателствата, с които се сблъскват болните, засегнати от това рядко заболяване, и техните близки. Затова ние се стремим да насърчим контактите и съпричастността между пациентите, както и адаптирането им към променения им начин на живот. Помагаме и за разпространението на научната информация за заболяването, често ползвайки чуждия опит.

Доверяваме се от години на услугите на АРТЕ.ДОК, особено при преводите на медицинската информация на пациентите, засегнати от пулмонална хипертония, които търсят достъп до терапия или второ мнение от водещи експертни центрове в Европа. Обикновено подаваме текстовете за превод от английски или немски към български език и обратно, защото АРТЕ.ДОК разполагат с експерти - преводачи освен с езикова квалификация, но и с компетенция в медицинската тематика. Също така реагират изключително бързо спрямо нашата заявка и спазват договорения срок.

Написана от Наталия Маева - Председател / 15.02.2022 г.
Недвижими имоти ШИК и агенция за преводи Арте.ДокФирмата ни за недвижими имоти работи от 2001 година в България, като съдейства за покупко-продажба, строителство, отдаване под наем на недвижими имоти, както и осъществяване на дейности, сродни с посочените.

Имаме нужда от преводи на поземлени скици на имоти, данъчни становища и договори за покупко-продажба във връзка с комуникацията с нашата фирма-майка в Австрия. Често изпращаме на агенцията Арте.Док скици в pdf и ги получаваме преведени в поискан от нас език и формат.

Използваме езиковите преводачески услуги на агенция Арте.Док, защото отговарят в най-голяма степен на изискванията ни за качество.
Написана от Борислава Костова Зайб - Управител / 09.02.2022 г.
Евролукс-99 и агенция за преводи Арте.ДокФирмата ни "Евролукс-99" е компания с дългогодишна история в сферата на търговията с електродомакинска техника на конкурентни цени. Предлагаме марките Cecotec, Heinner, HAIER, AKAI, Muse, ZILAN, ECG, Gorenje, Liebherr, Samsung, LG, Midea, Daikin, Fuji Electrik и много други.

Предимно превеждаме инструкции за безопасност и инструкции за работа с отделните уреди, така че да бъдат разбрани от потребителите ни на българския пазар.

Използваме езиковите преводачески услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода в договорения срок.
Написана от Евролукс-99 ЕООД / 11.01.2022
Уни Стейт Брокер и агенция за преводи Арте.ДокНие сме застрахователен брокер с над 20 години професионален опит. Работим с различни застрахователни компании и даваме най-доброто решение за клиентите ни в зависимост от техния конкретен казус при най-добри цени.

За нас е много важно да бъдат спазвани както националните и международни стандарти, така и всички законови разпоредби, свързани със застрахователните полици.

Работим с агенция за преводи Арте.Док като доверен партньор доставящ преводачески услуги на повече от 35 езика.

В конкретния случай ни бе необходим превод на немски език на удостоверение за актуално състояние на наш клиент от агенция по вписванията в кратък срок.
Написана от Емил Йонидов / 23.09.2021
VEDA имоти и агенция за преводи Арте.ДокЕкипът на ВЕДА ИМОТИ благодарение на 25-годишния си опит, международна активност и световно признати сертификати, е подготвен да посрещне предизвикателствата във всички сфери на недвижимите имоти. 
В нашата фирма работим по иновативна структурирана система от 12 стъпки, с която се гарантира продажба на имот до 30 дни, на максимална цена, само с 2 дни огледи.
Работейки с изключително много международни клиенти, фирми и физически лица, за нас е от голямо значение да имаме доверен партньор както в езиковите преводи, така и при легализация на чужди документи.
Използваме преводаческите услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за конфиденциалност, гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода и легализацията на документи за нужния срок.
Написана от Веда Имоти / 07.10.2021
Райдо Тур и агенция за преводи Арте.ДокФирмата се занимава основно с ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ, ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ, ВИЗОВА ДЕЙНОСТ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ.

За фирмени документи и легализирането им се доверяваме на агенция за преводи АРТЕ.ДОК, защото са професионалисти и ни спестяват от времето, за да имаме възможност да си вършим същинската работа.
Имахме нужда от превод и легализация на удостоверение от търговска банка на английски език. Получихме безплатна консултация за пътя на легализацията и договорихме изключително кратък срок, който ни устройваше.
Написана от Рада Овчарова - Управител Райдо Тур / 23.09.2021

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация