Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече
Уни Стейт Брокер и агенция за преводи Арте.ДокНие сме застрахователен брокер с над 20 години професионален опит. Работим с различни застрахователни компании и даваме най-доброто решение за клиентите ни в зависимост от техния конкретен казус при най-добри цени.

За нас е много важно да бъдат спазвани както националните и международни стандарти, така и всички законови разпоредби, свързани със застрахователните полици.

Работим с агенция за преводи Арте.Док като доверен партньор доставящ преводачески услуги на повече от 35 езика.

В конкретния случай ни бе необходим превод на немски език на удостоверение за актуално състояние на наш клиент от агенция по вписванията в кратък срок.
Написана от arteadmin
VEDA имоти и агенция за преводи Арте.ДокЕкипът на ВЕДА ИМОТИ благодарение на 25-годишния си опит, международна активност и световно признати сертификати, е подготвен да посрещне предизвикателствата във всички сфери на недвижимите имоти. 
В нашата фирма работим по иновативна структурирана система от 12 стъпки, с която се гарантира продажба на имот до 30 дни, на максимална цена, само с 2 дни огледи.
Работейки с изключително много международни клиенти, фирми и физически лица, за нас е от голямо значение да имаме доверен партньор както в езиковите преводи, така и при легализация на чужди документи.
Използваме преводаческите услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за конфиденциалност, гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода и легализацията на документи за нужния срок.
Написана от Веда Имоти / 07.10.2021
Райдо Тур и агенция за преводи Арте.ДокФирмата се занимава основно с ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ, ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ, ВИЗОВА ДЕЙНОСТ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ.

За фирмени документи и легализирането им се доверяваме на агенция за преводи АРТЕ.ДОК, защото са професионалисти и ни спестяват от времето, за да имаме възможност да си вършим същинската работа.
Имахме нужда от превод и легализация на удостоверение от търговска банка на английски език. Получихме безплатна консултация за пътя на легализацията и договорихме изключително кратък срок, който ни устройваше.
Написана от Рада Овчарова - Управител Райдо Тур / 23.09.2021
Хидропро и агенция за преводи Арте.ДокКомпанията ни ХИДРОПРО БГ ООД е търговски представител на собствена марка спирално навити канализационни тръби и вносител на специализирани съоръжения за сепариране, отводняване и пречистване на околната среда. Разработваме качествени, ефективни и иновативни продукти в строителния процес, осъществявайки съществена връзка между производство, проектиране и строителство.

Ние сме се доверили на агенция АРТЕ.ДОК както за превод на фирмената ни документация, така и за новата им услуга за превод на периодично съдържание. Възползваме се от нея регулярно, като превеждаме техническа документация, декларации, сертификати и чертежи за одобрение на чуждестранни компании на проектите, на които сме избрани за доставчик на строителни материали.
Написана от Екипът на ХИДРОПРО БГ / 30.08.2021
BAU Academy и агенция за преводи Арте.ДокBAU Academy е обучителна структура и комуникационна платформа, която помага за въвеждането на иновативни технологии в строителството!

Ние предоставяме безплатна информация, технически анализи на строителната аудитория в България и непрекъснато търсим за тях съвременни технологии, оптимизирани процеси и устойчиви материали от доказани световни производители. Голяма част от медиаторството, което оказваме се свежда до правилно комуникиране и надежден превод на съдържанието!

Новата абонаментна месечна услуга на АРТЕ.ДОК за превод на периодично съдържание на сайта и социалните ни платформи, ни помага да пестим време при свързване с агенцията за всяка конкретна поръчка. Тя ни оптимизира разходи, дава ни спокойствие, че преведените статии, съдържание и рекламни послания към нашата аудитория са издържани и комуникирани разбираемо.
Написана от Екипът на BAU Academy / 23.08.2021
Cimstone и агенция за преводи Арте.ДокНие сме представители на водещите световни производители на композитни камъни на база кварц. Фирмата Cimstone произвежда трайни настилки с изящни свойства, приложими в различни области - от кухненския плот до пода в апартаменти, магазини и обществени сгради.
От месец използваме новата услуга за месечен абонамент за превод на периодично съдържание в блога ни, в сайта ни в секция Новини и за рекламните ни послания в социалните мрежи, предоставени от Агенцията за превод АРТЕ.ДОК.

Преди време всеки текст за новина или статия ни се таксуваше отделно на страница, а сега на база направен анализ, намалихме разходите си за превод, като използваме една от трите опции на абонаментен принцип за превод на периодично съдържание в сайта ни и социалните мрежи.

Предложението за месечен абонамент за превод на Агенцията за превод АРТЕ.ДОК ни освобождава време и ресурс, защото до покриване на избрания от нас брой страници на месец, ние имаме единствено ангажимент да пускаме текстовете по имейл.
Написана от Ани Хинова - Cimstone / 05.08.2021
Агроланд България и агенция за преводи Арте.ДокНие сме една от водещите компании на пазара за инструменти за земеделието, горите и поддържане на ландшафта за професионалисти и битови потребители в България. Представители сме на редица марки като Husqvarna, Gardena, McCulloch, UNIVERSAL, FLYMO, PARTNER и др.

Партнираме си с Агенция за преводи АРТЕ.ДОК, защото ни спестяват време и усилия за същинската ни работа.
Използването на създадената от тях терминологична база данни в сферата на земеделието, механизацията (горските и градински машини и триони) за градинарство и дърводобив ни помага да плащаме по-ниска цена за възлаганите поръчки за превод.

На база 21 годишен опит АРТЕ.ДОК са се утвърдили като професионалисти, на които може да се доверим, защото услугата им е качествена и винаги спазват договорения срок.

Препоръчваме агенция за преводи АРТЕ.ДОК и на други бизнес партньори, като доверен доставчик на преводачески услуги.
Написана от Агроланд България / 13.07.2021 г.
ЕСХА България и агенция за преводи Арте.ДокESHA България ООД дъщерна компания на Alfa Alfa Energy S.A. - Гърция.

Компанията ни предлага на българския пазар широка гама от битумни, петролни и други химически продукти, предназначени за хидроизолация, топлоизолация и защита на строителни съоръжения в гражданското строителство и пътното строителство под търговската марка ESHATM.


Агенция за преводи АРТЕ.ДОК ни спестява разходи, защото на база дългосрочно сътрудничество нашите преводи на фирмени документи са запазени в тяхната база данни и при еднотипно съдържание ни се таксуват с намаление.

На основа приети от агенцията процедури за запазване на конфиденциалност на чувствителна фирмена информация, АРТЕ.ДОК ни дават сигурност, която е важна за нашата международна дейност.

Препоръчваме партньорство с агенция за преводи Арте.Док, поради качествена преводаческа услуга, спазван договорен срок за извършване на проектите и запазване на конфиденциалност.

Написана от Силвия Русева / 01.07.2021 г.
Чериът Моторс и агенция за преводи Арте.ДокЧериът Мотос АД е иновативна компания в сферата на производството и разпространението на електрически автобуси на европейския пазар.

За преводите на своите чертежи, обяснителни записки и спецификации на електрическите автобуси отново се доверихме на преводаческите услуги на Арте.Док, тъй като те работят с програми като AutoCAD, директно в .dwg файловете.

Това ни спести много усилия и време, защото не се налагаше да им изпращаме чертежите в pdf, а на база използваната от тях АРТЕ 5Е система, работиха директно в .dwg файловете на чертежите и доказа за пореден път техническа и терминологична компетентност.

Ще продължим да си партнираме с Арте.Док и в бъдеще и ги препоръчваме на колеги производители или вносители на електромобили, работещи със специфични формати на чертежи.
Написана от Милен Милев / 16.06.2021 г.
Elpetra energy превод на ГФО от агенция за преводи Арте.ДокНие сме международна търговска компания, специализирана в доставките на едро на различни енергийни и петролни продукти. Целта ни е въвеждане на гъвкави и удобни услуги на енергийния пазар, както и разработване на индивидуални решения за доставка и продажба на продукти.
Разбирането на уникалните харатеристики на местните пазари ни задължи да работим с партньор в езиковите преводи, който освен качествено и в срок, да усеща и локализира текстовете ни към клиентите ни от Източна и Южна Европа.
Използваме преводаческите услуги на агенция Арте.Док, защото отговаря в най-голяма степен на изискванията ни за гъвкавост и е винаги в състояние да поеме и достави превода и легализацията на документи, когато е необходимо.

Ежегодно извършваме и преводи на одиторски доклади и ГФО, защото сме се уверили в качествения резултат от използваната от тях АРТЕ 5Е система "Гарантиран качествен превод".

И в бъдеще ще работим с тях, като сигурен партньор за постигане на по-високи бизнес цели.
Написана от Elpetra Energy / 23.04.2021 г.