Case study превод и аудиозапис от агенция за преводи Арте.Док

Project requirements case study arte.doc translation agencyКлиентът и неговите изисквания


EDMF Language Services Kft. е унгарска преводаческа агенция, основана през 1998 г. Работи с клиенти от цял свят, предоставяйки им писмени и устни преводи. 

Като дългогодишен лидер на пазара, EDMF работи само с доказани професионалисти с native преводачи, поради което отново се довери на нас за извършване на качествен превод на въпроси за проучване от английски на български, както и за професионален аудиозапис на българския текст.

Ние от Арте.Док помогнахме на партньорите ни от EDMF да предоставят на клиента си качествено извършени превод и запис, които да улеснят крайните потребители и да спомогнат за събирането на нужната информация за проучването.


 Project work case study arte.doc translation agencyОсъществяване на проекта


Първа стъпка беше избор на преводач с отлично владеене на английски и български език - както писмено, така и говоримо (в комбинация с перфектна дикция).

Чрез нашия софтуер за управление на работния процес Арте Мениджър открихме най-подходящия преводач за този проект - професионалист, специализиран в аудиозаписи на преведени материали.

За да гарантираме безпроблемен процес на изпълнение и удовлетвореност на клиента, нашата работа беше разделена на няколко етапа:

•   Когато приключихме писмения превод, текстът беше изпратен на EDMF за преглед.
•   След одобрението от нашите партньори пристъпихме към следващия етап, а именно аудиозаписа.

Специфичното при този тип услуга, освен перфектната дикция, е необходимостта от времево синхронизиране, тоест изговарянето на точно определен въпрос и отговорите към него в точно определената минута. Също така, качеството на записа трябва да е изключително високо, без паразитни шумове и накъсвания.

По желание на клиента, готовият материал беше подготвен в m4a формат.
Писменият превод и записът бяха извършени в договорения срок и отговориха на изискванията на клиента.


 Testimonials case study arte.doc translation agencyОтзив на клиента


"Доволни сме от сътрудничеството ни с Арте.Док и ще продължаваме да работим с агенцията и в бъдеще."
          -       EDMF Language Services Kft.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация