Клиентите за нас

Последно от блог

Facebook Страница

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
На 21 март Агенция за преводи и легализация Арте.док проведе благотворителен Великденски базар. Мотото на мероприятието беше „Заедно можем да бъдем по-добри“, а събраните средства предоставихме на нашите приятели Симона, Вера и Павлина. Вера и Симона са трудноподвижни пенсионерки по болест, като цялостната грижа за тях е поела майка им Павлина.
Публикувана на 26 Март 2015 Посещения: 3211
2014 година не беше лека за много българи, но има хора, за които всеки ден е изпълнен с трудности. Затова ние от Арте.док избрахме да извършим поредното добро дело преди края на годината с участието си в благотворителната кампания „Подари Коледа на пенсионер“.

Дни преди най-светлия празник екипът на Арте.док внесе коледно настроение в дома на нашите нови приятели Вера, Симона и Павлина. Вера и Симона са трудноподвижни пенсионерки по болест, като цялостната грижа за тях е поела тяхната майка — Павлина. Със събраната сума в размер на 440 лв. закупихме необходимите им хранителни продукти, както и електрическа хлебопекарна.


Благодарим на
целия колектив и на всички, които се включиха активно в нашата кампания „Подари Коледа на пенсионер“, дарявайки не просто парична сума, а и надежда и усмивки.


                                                                                      koledni podaraci1 min    koledni podaraci2 min
Публикувана на 12 Януари 2015 Посещения: 2761

Още от самото начало ние активно участваме в събирането на пластмасови капачки в рамките на инициативата, чиято цел е предаването на капачките за рециклиране и закупуването на електроуреди за домове за деца, лишени от родителски грижи.
В допълнение към това Агенция за преводи и легализация arte.doc дари сумата от 500 лв. в подкрепа на инициативата, които да бъдат използвани за благородната кауза.
Напомняме ви, че събраните от вас капачки можете да предадете във всеки наш офис.
Да бъдем добродетелни!
Публикувана на 05 Септември 2014 Посещения: 2746

Пряко ангажирана със зелената идея в България, Агенция за преводи и легализация arte.doc неизменно прилага екологосъбразни практики в своята работа. Тя организира и участва в редица инициативи, посветени на опазването на околната среда и намаляването на човешкия отпечатък върху нея.
Публикувана на 10 Юли 2014 Посещения: 3110
Агенция за преводи и легализация arte.doc дари сумата от 550 лв. на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца в град Кюстендил, който се ръководи от фондация „Институт за социална политика и социална работа“ (ИСПСР).

Средствата ще бъдат използвани за успешното реализиране на проект за внедряване на ефективен модел (VIPP-SD) за работа с родители на деца с увреждания. Проектът има за цел да съдейства за приемане на травмата от страна на членовете на семейството, за изграждане на позитивни отношения с децата с увреждания в ранна възраст и усвояване на специфични умения за възпитание и интеграция.

Резултати от работата с децата и техните родители ще бъдат от полза не само за съответните семейства, но и за обществото като цяло, тъй като бързата и безпроблемна социална интеграция на децата с увреждания ще бъде свидетелство за промяна на битуващите стереотипи в това отношение и крачка напред в развитието на обществото.
Публикувана на 04 Юни 2014 Посещения: 2985

Агенция за преводи и легализация arte.doc за втора поредна година се присъедини към организираната от Junior Achievement Bulgaria инициатива ,,Мениджър за един ден“, чиято цел е да насърчава кариерното развитие на младите хора и да изгражда мост между образованието и бизнеса.
Публикувана на 14 Март 2014 Посещения: 4202

Агенция за преводи и легализация arte.doc се присъедини към организираната за поредна година от фондация „Идея в действие“ инициатива под наслов „От календар — ДАР“, чиято цел е да бъдат събрани календари за настоящата 2014 г., които да бъдат дарени на домове за възрастни хора.
Публикувана на 20 Февруари 2014 Посещения: 2983

За нас е чест и удоволствие да бъдем партньор на образователния проект Meeting Diversity („Единство в различията“) за България, който се организира от AIESEC — най-голямата международна студентска организация, и се провежда в много страни по света.
Публикувана на 20 Февруари 2014 Посещения: 3070

Уважаеми колеги,
Припомняме ви, че срокът за подаване на годишните данъчни декларации от местни физически лица, придобили доходи от източници в България през 2013 година е до края на месец април 2014 година.
Ако се чудите кой ще свърши тази работа, свържете се с нашите партньори от „ЕСТА КОНСУЛТИНГ” ЕООД.
Публикувана на 30 Януари 2014 Посещения: 3214
Агенция arte.doc подари таблет на един от своите стипендианти, Анатоли Александров, с пожелания да си взема успешно изпитите и да завърши с отлични оценки магистратурата. Надяваме се новата придобивка да му е от полза при търсенето на учебни материали в интернет и за установяване на контакти с преподаватели, състуденти и приятели.
Публикувана на 22 Януари 2014 Посещения: 2994