професионални превод и легализация на диплома Arte.doc
Обучението в чужбина е едно незабравимо приключение, но ако сте решили да се впуснете в него, трябва да знаете, че изисква сериозна подготовка. Една от най-важните стъпки, които се налага да направите, за да бъде успешно кандидатстването ви, е да подготвите нужните документи, като: диплома, приложение и езикови сертификати например. 

Ние от агенция Арте.Док предоставяме съдействие при всички необходими стъпки:
  • професионален превод 
  • легализация на дипломата за средно образование, както и на останалите необходими сертификати, препоръки и други

Превод на дипломата – важна част от кандидатстването в чужбина


Дипломата за средно образование е най-основният документ, който се изисква за продължаване на образованието в чужбина за степен бакалавър. Също така, тя може да бъде изисквана и на други места, например когато кандидатствате за работа.

За да бъде разбрана и призната,
 дипломата трябва да бъде легализирана и съответно преведена на официалния език на държавата, в която ще бъде представена.

Изключения правят някои университети, като например тези в  Нидерландия, където образованието се провежда на английски език и се приема дипломата да не е преведена на нидерландски, а на английски език.
 
За превод на диплома ние от Арте.Док предлагаме обикновена, бърза и експресна поръчка, като експресният превод може да бъде изпълнен в рамките на do 4 работни часа. В случай, че дипломата трябва да бъде преведена на екзотичен език, като например китайски, тогава преводът може да отнеме малко повече време.

Освен това, можем да се погрижим и за легализацията на дипломата. Предлагаме
 комбиниран пакет за превод и легализация, за да спестим на своите клиенти време и усилия.

Легализацията е процес, чрез който дипломата се удостоверява като автентичен документ с правна сила. За легализация на българска диплома трябва да бъде направено нотариално заверено копие и да бъде поставен Апостил на документа от НАЦИД - Национален център за информация и документация.

Цялостната процедура за превод и легализация отнема от 4 до 12 работни дни, като включва:
  • поставяне на Апостил от НАЦИД
  • превод на документа с вече поставения Апостил
  • последваща заверка на превода в КО на МВнР
Ако извършвате легализацията на дипломата ви сами, то е важно да знаете, че се заплащат допълнителни такси към всяка държавна институция. Нашите пакетни цени са с включени всички данъци и такси.

Защо да изберете за професионален превод и легализация на дипломата?


Има няколко основни причини да го направите.

За начало, дипломата е изключително важен документ, нужен както за висше образование, така и за получаване на работна позиция в бъдеще. За това трябва да се отнесете сериозно към него и да го поверявате само на професионалисти. 

При нас вашите лични документи и данни са в безопасност. Благодарение на нашия 22-годишен опит, ние имаме разработени процедури за гарантирана конфиденциалност на информацията.

Допълнително, избирайки
 професионална услуга за превод и легализация, вие ще си спестите много време и усилия. Няма да се налага да обикаляте по различните държавни институции, което най-често е много досадно и времеемко занимание.

Ние ще извършим целия процес, като от вас се изисква само и единствено да ни предоставите вашите документи.

И не на последно място, професионалните услуги ви дават спокойствие. Сигурност, че поръчката ви ще бъде изпълнена в дадения срок, както и че преводът ще бъде коректен и висококачествен.

В Арте.Док работим само професионалисти с дългогодишен опит и знания и всеки превод преминава през проверка преди да бъде обявен за завършен и предаден на клиента.


Превод и легализация на диплома извън София


Ако живеете или се намирате извън София, когато трябва да подготвите документите си за кандидатстване в чужбина, то трябва да знаете, че дипломата ви трябва да стигне до столицата, за да бъде легализирана. НАЦИД и КО на МВнР, които са двете основни институции за заверката на дипломата ви, се намират единствено в София.

Това означава, че ако извършвате легализацията сами то трябва да отделите няколко дни, които да прекарате из институциите в София и да отделите средства не само за държавните такси, но и за придвижване, настаняване и др.

Но процесът може да бъде значително опростен, ако използвате нашата онлайн платформа за поръчка на превод и легализация.

С калкулаторът ни, преводът и легализацията на дипломата ви се организира в няколко клика, като единственото, което трябва да направите е да изпратите документите по куриер до наш офис. 

Готовата ви диплома ще бъде изпратена на желание от вас адрес, преведена и легализирана според всички изисквания. 

Как да подадете онлайн поръчка за превод и легализация на дипломата ви?


Подаването на онлайн поръчка се извършва в три бързи и лесни стъпки:
  • Избор на Услуга (Превод и легализация), Вид документ (диплома за средно образование) + Езикова комбинация
  • Прикачване на файловете за превод + данни за контакт
  • Извършване на авансово плащане
За ваше улеснение, още в Стъпка 1, ще видите изчислената цена за вашата поръчка благодарение на нашия онлайн калкулатор. Показаната цена включва всички етапи на услугата, както и всички държавни такси.

Предлаганите от нас варианти за комбинирана услуга за превод и легализация на диплома ви дават възможност да изберете най-подходящия пакет за вашия бюджет. Отстъпките за пакетите ни започват от -25% от общата стойност като така спестявате време и средства.

Всички комбинирани пакети за превод и легализация можете да разгледате в нашите цени тук.

Ние, от агенция Арте.Док можем да съдействаме за превод и легализация на вашата диплома на повече от 36 езика, като нашите професионалисти гарантират висококачествена услуга, извършена в желания от вас срок.


Свържете се с нас за безплатна консултация на тел.:  0897 070 485 или на имейл:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация