Онлайн поръчка на превод и легализация - Агенция за преводи Арте.Док

Тези дни много хора се притесняват да присъстват на събития, да ходят на обществени места, по институции и офиси, поради риска от евентуалното заразяване с COVID-19. С цел намаляване риска, много фирми позволяват, когато е възможно, хората да работят от дома си. Но, всеки има работа и задължения, които не търпят отлагане, независимо от ситуацията.

Понякога, тези задължения са свързани с преводи и/или легализация на документи.

В такава ситуация, предвид на притесненията, споменати по-горе, се увеличава риска от забавяне на преводи, ненавременно предоставяне на документите и изпускането на срокове, касаещи вашата конкретна работа. Много от министерствата, например, имат срокове за легализация на документи между 5 и 10 работни дни. Допълнителното забавяне на документите от преводач реално увеличава проблема, което автоматично води до изпускане на срокове за кандидатстване в университети, сключване на граждански брак, участия в търгове и неустойки за изпълнение на договори.

Ако искате да елиминирате този риск, трябва да потърсите възможност всичко това да се случва онлайн.
Решението на този проблем е в използването на преводаческа агенция, която предлага следните 3 стъпки:

Стъпка номер 1:
Онлайн приемане на поръчка
Важно е сайтът на агенцията да ви води чрез информация по пътя на превода, за да се извърши коректното приемане на поръчката.
Както и да ви дава възможност сами да изчислите стойността, която трябва да заплатите, за да не сте изненадани при крайната цена.

При онлайн поръчката е много важно вие да подадете изписването на вашите имена /наименование на фирмата/ на езика, на който вашите документи се превеждат.

Стъпка номер 2:
Онлайн плащане на поръчка
При онлайн плащането на поръчката е важно сайтът на агенцията да предоставя опции за безопасно и сигурно плащане - чрез карта или по банков път, а не единствено чрез наложен платеж, тъй като допирът с пари също е риск.
Съществено е и да получите потвърждение от офис мениджър за това, че вашата поръчка е заплатена на момента и приета. Както и че ще се започне да се работи по нея, за да бъде спазен заявеният срок.

Стъпка номер 3:
Онлайн предаване на поръчка
Онлайн предаването на поръчката може най-лесно да бъде осъществено по имейл. Важно е фирмата да предоставя и възможност за използването на различни куриерски фирми, според вашето желание, и поръчката ви да може да бъде доставена до посоченото от вас място.


Как работим ние от Арте.Док за вас:

За да се случват горепосочените неща на 100%, ние от агенция за преводи Арте.Док сме специализирали и усъвършенствали работния процес. Този процес е такъв, че осигурява на клиента качествени преводи със спазване на срок и конфиденциалност на предоставената информация. Изградената ни технологична инфраструктура ви позволява чрез нашия сайт да извършите сигурно плащане на преводаческата услуга - с карта, по банков път, чрез онлайн платформата Paysera.

Ние сме единствената агенция за преводи, която осигурява изцяло онлайн процес - поръчка на превод и/или легализация, плащане и получаване на готовия превод.

За да елиминирате рисковете, свързани с вируси, следвайте подхода от стъпки за онлайн приемане, плащане и предаване на поръчка.
Потърсете ни за съдействие на тел. 0897 070 485.


* Повече информация за казуси, свързани с превод и легализация, можете да прочетете в нашия блог с полезни статии тук
* Информативните ни видеа, свързани с преводи и легализация, можете да гледате в нашите видео съвети тук.
* Успешни истории с постигнати резултати за нашите клиенти, можете да прочетете тук.
* Ако искате да получавате винаги актуална и полезна информация, можете да се запишете за нашия имейл бюлетин тук
.

При регистрация получавате безплатен материал за процеса легализация, с който ще спестите време и усилия.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация