Уважаеми клиенти,

Даваме ви полезност, като ви информираме, че беше въведена нова промяна от Министерски съвет в Правилника за легализациите, заверките и преводите на документи (Обн. ДВ. бр.39 от 28 Април 2020 г.).


Заверката с Апостил (Apostille) вече ще се прави в срок до осем работни часа.
Ако обективни обстоятелства налагат по-дълъг срок за издаване, то той ще бъде до два работни дни. Това предвиждат промените, за които от правителствената пресслужба съобщиха, че са приети от Министерския съвет чрез постановление №76 от 23 Април 2020 г. 

Ние работим, за да освободите време за Вашата основна дейност, като гарантираме сигурност на предоставената информация, спазване на договорения срок и правилен избор на езиков преводач в съответната област. В извънредната ситуация, в която сме поставени всички, смятаме че можем да Ви бъдем полезни с безплатни консултации за Вашите казуси на тел. 0896 731 605 и на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Повече информация за предоставяните от нас услуги, полезна информация, предложения и отстъпки, можете да получите в сайта ни www.artedoc.com.


* Ако искате да получавате винаги актуална и полезна информация, можете да се запишете за нашия имейл бюлетин тук
.

При регистрация получавате безплатен материал за процеса легализация, с който ще спестите време и усилия.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация