Преводи от и на английски език от агенция за преводи Арте.Док

Ако имате нужда от услугата превод на документи във Варна, това не е трудна задача. Но докато извършването на превод е лесно, голямото разстояние от Варна до министерствата и институциите, които заверяват документите, легализацията е времеемка и свързана с доста трудности.

Това налага необходимостта от агенции, които да съдействат и да извършат необходимите заверки в различните министерства и КО на МВнР.

Независимо в кой български град се намирате, за легализацията на документи, като акт/удостоверение за раждане, диплома, удостоверение за брак, свидетелство за съдимост; е нужно те да пропътуват разстоянието до гр. София

Търсенето на услугите превод и легализацията във Варна е непрекъснато. Варна е голямата морска столица и се оформя като разрастващ се бизнес хъб. През миналата година, водещите сто фирми в града са направили оборот от повече от 8 милиарда лева. 

Като третия по големина град в България, с над 340 000 жители, хората и бизнесите в града непрекъснато имат нужда от качествени преводи и легализация на документи.

Онлайн поръчка бутон 

Онлайн поръчка за превод на английски език Подаване на поръчка за превод във Варна


онлайн поръчка илюстрацияБлагодарение на нашата голяма мрежа, в гр. Варна имаме два партньорски офиса, които можете да посетите. Адресите можете да намерите на картата ни.

А ако искате да спестите време, можете директно да подадете Онлайн поръчка за превод през нашия калкулатор и централният ни офис да поеме и извърши поръчката ви в желания срок.

Онлайн поръчка за превод можете да направите по всяко време, дори и през уикенда. Можете да прочетете кои са 3-те стъпки за подаване на онлайн поръчка в наръчника ни тук.


Стъпки при превод от и на английски език Колко струва писменият превод?



В сайта ни можете да намерите нашия ценоразпис, който е валиден и за град Варна. За писмените преводи, ние разделяме езиците на 5 основни групи – от най-разпространените езици до екзотичните и редки езици.


При подаване на онлайн поръчка за превод, нашият калкулатор позволява да изчислите колко ще струва преводът на вашият документ, като изберете езиковата комбинация, обемът в страници и срокът.

Писмените преводи в България по БДС се таксуват на преводаческа страница, която е равна на 1800 знака с интервали, препинателни знаци и символи. Повече за това какво е стандартната преводаческа страница и как можете да изчислите цената на вашия превод, прочетете тук.


Онлайн поръчка бутон

Срокове за превод от и на английски език Какъв е срокът за изпълнение на превод във Варна



При подаване на онлайн поръчка
 вие сами избирате в какъв срок да получите готовия превод. Калкулаторът ни ви позволява сами да проверите колко ще ви струват различните опции.

Предлагаме три основни времеви диапазона:
  • Стандартна поръчка
  • Бърза поръчка
  • Експресна поръчка

При нужда от експресна поръчка ви 
съветваме предварително да се консултирате с наш оператор на тел.:
 0897 070 485.

Също така, вие решавате по какъв начин искате да получите превода. Той може да ви бъде изпратен онлайн – по имейл, и/или с куриер до удобен за вас адрес във Варна. Кооперираме си с големите куриерски фирми, като Еконт и Спиди, но можем да изпратим документите по предпочитания от вас начин.

Онлайн поръчка бутон

Калкулиране на цената за превод Легализация на документи във Варна



Легализиран превод представлява оторизиран превод, подписан от преводач пред нотариус. Легализиран превод на чуждестранни документи може да бъде извършен от наши преводачи както на място във Варна, така и в София и документите след това да ви бъдат изпратени. Легализиран превод на български документи, обаче, изисква той да бъде заверен в КО на МВнР.

Легализацията на документи изисква пътуването на документите до столицата. Ние можем да ви предоставим бърза легализация на вашите документи, с включени всички държавни такси и заверки.

легализация илюстрацияЗа ваше улеснение сме направили възможно подаването на онлайн поръчка от Варна и за легализация, както и предоставяме винаги безплатна консултация за легализацията на вашите конкретни документи. 

Нашият експерт Легализация е запознат с всички изменения в процесът на легализация и е на ваше разположение да ви даде конкретни насоки и съвети.

След подаване на онлайн поръчка за легализация, единственото, което трябва да направите е да ни изпратите документите от Варна до наш офис.

Ние ще се погрижим за целия процес и ще изпратим обратно вашите документи по куриер до удобен за вас адрес във вашия град.



Онлайн поръчка за превод на английски език С нашите пакети за превод и легализация вие спестявате време и пари


Ако имате нужда от превод и легализация на ваш документ и се чудите къде във Варна да отидете, недейте да губите време в обикаляне и лутане. Можете да подадете Онлайн поръчка за превод и легализация още днес.

За ваше улеснение сме изготвили различни пакети за превод и легализация на документи, подходящи за различни срокове и бюджети, валидни и за гр. Варна. Разгледайте нашите Пакетни цени за легализация тук, като всеки един ще бъде автоматично калкулиран с намалението при подаването на онлайн поръчка.

Безплатна консултация и съдействие на тел.: 0897 070 485 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Онлайн поръчка бутон

Какво ни отличава С какво се отличаваме



Нашите отличителни черти включват:

  • Голяма мрежа от партньорски офиси в цялата страна – независимо в коя точка на България се намирате.
  • Онлайн поръчка - подаване на поръчка за превод и легализация онлайн и заплащането ѝ, без да има нужда да идвате до офис. Възможност за стартиране на работата по вашия казус дори и през уикенда,
  • Качествено извършена услуга, благодарение на разработената от нас АРТЕ 5Е система „Гарантиран качествен превод“.
  • Ясни и прозрачни цени, с включени всички такси и заверки.
  • Конфиденциалност на информацията – имаме приета процедура за спазване на поверителността на предоставената от вас информация.
  • Винаги безплатна консултация по телефон или имейл за вашия конкретен казус.


На линия сме да разрешим всеки ваш казус за превод и легализация! Свържете се с нас за безплатна консултация на тел.: 0896 731 605 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..



FAQ

Често задавани въпроси

  • Как може да се свържете с нас?
    За безплатна консултация може да се свържете с наш експерт за превод и легализация на: 0894 773 803, както и на имейл: office105Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. 

  • Как да получите ценова оферта?
    Може да изпратите запитване през формата ни или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ще получите ценова оферта за превода и легализацията на вашите конкретни документи.

  • Къде се намираме?
    Разполагаме с два офиса в гр. София – офис Витошка и офис Жендов; с два партньорски офиса в гр. Варна и множество други партньорски офиси в страната. Адресите, телефон за контакт, както и работното им време може да намерите в Контакти.

  • Какви услуги предлагаме?
    Ние можем да ви предоставим множество преводачески услуги:
    • писмен превод 
    • устен превод - консекутивен, симултанен и др.
    • специализиран превод 
    • легализация на документи 
    • превод на сайтове и др.
    Всички наши услуги може да намерите в Услуги и цени.

  • На какви езици извършваме преводи?
    Предоставяме услугата за превод от и на 36 езика, като работим с преводачи, оторизирани от КО на МВнР, които могат да заверят извършения от тях превод. Прочетете повече в статията ни „На кои езици превеждаме“.

  • В какъв срок може да очаквате изпълнението на превода?
    Можем да извършим превода на вашите документи в три срока, съобразени с вашия бюджет:
    • стандартна поръчка (4 работни дни)
    • бърза поръчка (48 часа или 2 работни дни) 
    • експресна поръчка (до 4 часа)
    Тези срокове са при обем до 5 преводачески страници. При голям обем за превод ще получите конкретен срок от наш сътрудник при подаване на поръчка

  • Каква е процедурата за изпращане и получаване на преводи?
    При подаване на онлайн поръчка за превод можете да ни изпратите и да получите документите сканирани. Ако имате нужда от физическо копие на превода, можете да го вземете от офис или да ви бъде изпратено с куриер. 

    За легализация е нужно да получим оригиналите на документите – може да ни доставите лично в офис или с куриер.

  • С кои куриерски фирми работим?
    Работим с различни утвърдени куриерски фирми, за да гарантираме сигурна доставка на нашите клиенти. По ваш избор можем да изпратим преводите ви с ЕКОНТ, Speedy, DHL, UPS и др.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация