Преводи от и на немски език от агенция за преводи Арте.Док

Имате нужда от превод на документи от или на немски език? Ще продължавате обучението си в Германия и документите ви трябва да бъдат преведени и легализирани на немски език? Ще подписвате сделка пред нотариус и ви трябва оторизиран устен преводач с немски език?


Немският език е от западногерманската езикова група. Той е един от най-разпространените езици в Европа и е майчин за около 100 милиона души.

Немският е официален език в 6 държави: 

  • Германия
  • Австрия
  • Лихтенщайн
  • Швейцария
  • Белгия
  • Люксембург 

В немския език съществуват доста разновидности, като например австрийски немски език и швейцарски немски език. Това налага, при извършване на превод на немски за Австрия или Швейцария, да се използват преводачи, които да могат да локализират текста според целевата аудитория и/или държава.


Благодарение на нашия над 21-годишен опит, ви предоставяме качествени преводи от и на немски език, при винаги спазени срок и конфиденциалност!

Бутон писмен превод немски

С какво нашата услуга се отличава? Защо да използвате нашите преводачески услуги?


За преводи от/на немски език, работим с екипи от професионални преводачи, като разполагаме с база от над 200 преводачи с немски език в цяла България, които покриват различни специфични терминологични сфери на бизнеса.

Б
лагодарение на членството ни в международни браншови организации и партньорството ни с чуждестранни фирми, можем да ви предоставим качествени специализирани преводи в множество езикови комбинации с немски език, като например немски – английски, немски – полски, немски – шведски и др.

Нашата система за гарантиран качествен превод С какво нашата преводаческа услуга се отличава?


Арте 5е система squareОтличаваме се от другите преводачески агенции с това, че благодарение на над 20-годишния ни
опит
, създадохме нашата специализирана АРТЕ 5Е системата „Гарантиран качествен превод“.

Тази система спомага
 спазването на договорения срок на клиента, доставянето на качествен превод с правилна терминология и запазването на конфиденциалността на информацията, предоставена в документите.


Експертните ни преводачи с немски език, богатата ни терминологична база данни за различните бизнес сфери и дългогодишният ни опит, водят до следните ползи за вас.

Те са:
  • Получаване на конкретна оферта с бюджет до 1 час след подадено запитване.
  • Избор на екип от преводачи, специалисти във вашата конкретната сфера.
  • Превод на големи обеми в бързи срокове.
  • Гарантиран Метод „ОК“– допълнителен преглед, извършен от експерт редактор.
  • Опция за редакция или proofreading на текста от специалист с майчин език.

Стъпки при превод от и на английски език Стъпки при превод от и на немски език


Стъпките са следните няколко:
  1. Първата стъпка от процеса и основен елемент от нашата АРТЕ 5Е система е изборът на най-подходящия преводач или преводачески екип. Освен владеенето на немски език експертите ни са избирани в съответствие с нужните познания и опит.
  2. След извършването на писмения превод, той се предава на редактор, който гарантира правилното използване на терминологията и проверява за граматически, правописни или синтактични грешки.
  3. На финал, преводът се преглежда от мениджъра на проекта, който гарантира, че всички ваши изисквания и желания са спазени.


Срокове за превод от и на английски език Срокове за изпълнение на превода


При преводи от и на немски език, има три основни вида поръчка:
  • Стандартна поръчка - Превод на до 5 преводачески страници за 4 работни. 
  • Бърза поръчка - Превод на до 5 преводачески страници за 48 часа. 
  • Експресна поръчка - Превод на до 5 преводачески страници до 4 астрономически часа, след потвърдена от наш оператор възможност.

Показаните сроковете са за превод, извършен от един преводач. При желание за съкращаване на сроковете е възможно по текстовете да работи екип от преводачи.

При нужда от обемен бърз или експресен превод, консултирайте се с наш представител на тел.0896 731 605 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..



Бутон Поръчайте превод сега

Калкулиране на цената за превод Калкулиране на цена за писмен превод


Цените за писмен превод от и на немски език на преводаческа страница може да намерите в раздела ни Услуги и ЦениНемският език е в първа група (разпространени) езици. 

Всички преводи в България се изчисляват по БДС на преводаческа страница. Стандатът определя за една преводаческа страница  1800 знака с интервалите готов превод. Поради разликите в думите, граматиката и синтаксиса между българския и немския език, е възможно разминаване в броя страници изходен текст и готов превод. (Например, думата "превод" на български е 6 знака, а на немски "Übersetzung" е 11 знака.)


За да проверите ориентировъчно колко страници е вашият документ, можете да погледнете в Word -> Word count > Characters (with spaces). Броят символи делите на 1800 получавате приблизителен брой страници.

Ако имате документа само на хартия, нашите експерти ще ви съдействат и ще ви информират за очакваните обем и цена на вашия превод.

Прочетете още за изчисляването на вашия превод в статията ни за Една преводаческа страница.


Ето и отзиви от наши доволни клиенти за преводи с немски език:

Отзиви за преводи от на немски - агенция Арте.Док


Онлайн поръчка за превод на английски език Как да поръчам превод от или на немски език?


Online поръчка на превод
Поръчка за превод и или легализация от/на немски език можете да подадете на място във всеки един от нашите офиси.

Ако искате да спестите време, можете да се възползвате и от създадената от нас Онлайн поръчка за превод с калкулатор. Така можете да поръчате вашия превод от всяка точка на света, по всяко време и от всякакво устройство – лаптоп, таблет или телефон.

Поръчайте вашия превод от и на немски език бързо и лесно в 3 стъпки. Калкулаторът ви дава възможност да изберете най-удобните за вас метод на получаване и плащане.

Прочетете кои са трите стъпки за подаване на онлайн поръчка за превод тук.




Онлайн поръчка бутон

Устен превод на английски език Устен превод с немски език и други услуги


Ние от Арте.Док можем да ви предложим и качествен устен превод от и на немски език - консекутивен, симултанен, придружаване, превод пред нотариус, или устен превод онлайн - за всеки ваш бизнес или личен повод. 

Независимо къде в страната ви е необходим устен превод с немски език, ние ще ви осигурим най-подходящия преводач.

При спешен устен превод от и на немски език в рамките на същия или следващия ден, препоръчваме да се свържете директно с нас на тел.: 0894 427 109.
Прочетете всичко, което трябва да знаете за устните преводи тук.


Освен писмен и устен превод, предоставяме и следните услуги от/на немски език:
  • Редакция на фирмени текстове, рекламни материали, презентации
  • Превод и локализация на уеб сайт
  • Транскрипция и субтитри
  • DTP (Desktop Publishing)
  • И най-новата ни услуга – Абонамент за превод на периодично уеб съдържание

На разположение сме да разрешим всеки ваш казус за преводи от и на немски език! Свържете се с нас за безплатна консултация на тел.: 0896 731 605 или на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..




FAQ

Често задавани въпроси

  • Как може да се свържете с нас?
    Може да се свържете с нас на:
    • офис Витошка - тел. 0893 457 698, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
    • офис Жендов - тел. 0894 773 803, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
    • онлайн поръчки - тел. 0897 070 485, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Как да получите ценова оферта?
    Може да поискате оферта през формата ни за запитване или да изпратите информация за вашия казус на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ще получите оферта в кратък срок. 

  • Къде се намираме?
    Имаме два офиса в гр. София и множество партньорски офиси в страната. Адресите на офисите и работното им време можете да намерите в страницата ни с Контакти.

  • Какви услуги предлагаме?
    Предлагаме преводачески услуги, като: писмен превод, устен превод, специализиран превод, редакция, proofreading, превод на уеб сайт, превод на субтитри и др. 
    Всички наши услуги може да намерите в раздела ни Услуги и цени.

  • На какви езици извършваме преводи?
    Превеждаме от и на 36 езика и в над 100 езикови комбинации. Прочетете повече в статията ни „На кои езици превеждаме“.

  • В какъв срок може да очаквате изпълнението на превода?
    Можем да извършим превода на вашите документи в три срока, съобразени с вашия бюджет:
    • стандартна поръчка (4 работни дни)
    • бърза поръчка (48 часа) 
    • експресна поръчка (до 4 часа)
    Тези срокове са при обем на документите за превод до 5 преводачески страници. При по-голям обем за превод ще получите конкретен срок от наш сътрудник при подаване на поръчка.  

  • Каква е процедурата за изпращане и получаване на преводи?
    При подаване на онлайн поръчка за превод можете да ни изпратите и да получите документите сканирани. Ако имате нужда от физическо копие на превода, можете да го вземете от офис или да ви бъде изпратено с куриер. 

    За легализация е нужно да получим оригиналите на документите – може да ни доставите лично в офис или с куриер.

  • С кои куриерски фирми работим?
    Работим с утвърдени куриерски фирми, за да гарантираме надеждна доставка на документите на нашите клиенти. По ваш избор можем да изпратим преводите с ЕКОНТ, Speedy, DHL, UPS и др.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация