Агенция за преводи и легализация Арте.Док може да ви партнира за бизнес събития, бизнес форуми, бизнес семинари, фирмени обучения и мероприятия от различен мащаб и на територията на цялата страна.

Предлагаме ви услуги от устни преводи за провеждане на семинари, конференции, бизнес срещи, фирмени и бизнес презентации.


Съобразно вашите изисквания и спецификата на събитието можем да осигурим подходящите устни преводачи за специализиран превод по време на събитието, с осигурена за целта апаратура.

Ние от Арте.Док можем да ви помогнем с писмените преводи на вашите рекламните материали, необходими за бизнес събитието.
При желание от ваша страна можем да участваме с писмени и устни преводи преводи при публични дейности за разгласяване на събитието и медия изявите.

Можем да осигурим придружаване от професионален преводач на вашите гости и/или бизнес партньори.

Ние предоставяме професионални преводачески услуги, необходими за успешното провеждане на всяко мероприятие. През целият процес на предоставената услуга, на ваше разположение е персонален проектен ръководител, който ще бъде неотлъчно до вас и ще познава спецификата и изискванията ви.

Опитът и професионализмът на нашите екипи от преводачи ни правят надежден партньор на редица компании от различни сектори в страната и чужбина, при провеждане на бизнес събития, бизнес форуми, бизнес семинари, фирмени обучения и мероприятия.

Може да изпратите вашето запитване ТУК или на телефон 0896 731 605.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация