Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Агенция за преводи и легализация Arte.doc организира за Вас бизнес събития от различен мащаб и на територията на цялата страна. Предлагаме Ви чудесни условия за провеждане на семинари, конференции, бизнес срещи, фирмени и бизнес презентации.

Съобразно Вашите изисквания и спецификата на събитието можем да осигурим подходящи зали, специализиран превод по време на събитието (с осигурена за целта апаратура), професионално техническо оборудване, възможност за декориране и изграждане на сцени на преференциални цени.

Arte.doc ще Ви помогне с дизайна и печата на рекламните материали, необходими за бизнес събитието. Ние ще се погрижим и за организирането на пресконференция и последващите я интервюта с журналистите. При желание от Ваша страна можем да организираме допълнителни публични дейности за разгласяване на събитието и медия изявите.
Можем да осигурим трансфери, хотелско настаняване и придружаване от професионален преводач на Вашите гости и/или бизнес партньори.

Ние предоставяме пълната гама от услуги, необходими за успешното провеждане на всяко мероприятие. През целият процес на организация на ваше разположение е персонален проектен ръководител, който е неотлъчно до Вас и познава спецификата и изискванията на компанията Ви.

Опитът и професионализмът на нашите екипи, в съчетание с техния ентусиазъм и креативност, ни правят надежден партньор на редица компании от различни сектори в страната и чужбина.

Обадете ни се и ние ще Ви дадем най-добрата оферта за организиране на бизнес събития!