Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече

Преводи на един безопасен клик разстояние

Притесняват ли ви вирусите, когато се налага да посещавате офиси за подаване на документи за превод и легализация? Бихте ли искали всичко това да става онлайн и вашето присъствие да не се налага? Вижте новата статия как в 3 стъпки може да се реализира поръчката ви за превод, така че всичко да е на 100% безопасно за вас.

 

Остават
-10%
Валидна от 01.04.2021 до 30.04.2021
През месец април получавате 10% намаление на технически преводи - 1-ва група езици, за стандартни поръчки. Това включва превод на техническа документация от/на английски, немски, испански, италиански, френски и руски език.

Благодарение на иновативни технологични решения, които интегрираме в нашия работен процес, вие получавате следните ползи:
     •   Качествени преводи с консистентна специфична терминология на вашия бизнес;
     •   Спестявате средства;

     •   Пестите време и усилия.

Нашият подход при използването на технологични иновации е те да работят в подкрепа на преводача, за да повишават качеството на превода, същевременно позволявайки ни да доставим на клиента услуга на избрания от него бюджет.

Специалната оферта можете да получите както на място в офис, така и при онлайн поръчка за превод и/или легализация, от вашето мобилно устройство, таблет или лаптоп, независимо от времето и мястото.
Единственото, което е нужно да направите при подаване на онлайн поръчка, е за "Вид на документа" да изберете опцията "Техническа документация".

С нашата система от 3 безопасни стъпки за онлайн поръчки можете:
     1.   Да подадете вашия документ за превод и легализация онлайн;
     2.   Да калкулирате цената с намалението и да направите сигурно плащане;
     3.   Да получите вашите готови документи по най-удобния за вас начин.

Онлайн поръчка и плащане можете да направите тук.
Безплатна консултация на тел.: 0897 070 485 или на нашия онлайн чат тук.

Кои са трите стъпки за подаване на онлайн поръчка за превод прочетете тук.

Онлайн поръчка бутон
Забележка!
При поръчка можете да използвате само една от посочените промоции.