Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече

Преводи на един безопасен клик разстояние

Притесняват ли ви вирусите, когато се налага да посещавате офиси за подаване на документи за превод и легализация? Бихте ли искали всичко това да става онлайн и вашето присъствие да не се налага? Вижте новата статия как в 3 стъпки може да се реализира поръчката ви за превод, така че всичко да е на 100% безопасно за вас.

 

Остават
Валидна от 01.12.2021 до 31.12.2021
Тази Коледа, можем заедно да подкрепим Фондация „За доброто“, като Арте.Док ще отдели и дари 10% от всяка стандартна* онлайн поръчка за превод направена през месец Декември. 

Може да направите онлайн поръчка за превод от нашия сайт по всяко време, от всяка точка на света, през вашия мобилен телефон, таблет или лаптоп; и по този начин заедно да подкрепим Фондация „За Доброто“ и техните проекти: #ЗАДОБРОТО, Светулка и др.  

Нека заедно направим празниците по-светли и топли за децата пациенти, както и помогнем за промяната на емоционалната среда за лечение в болнични заведения в страната.

С нашата система от 3 безопасни стъпки за онлайн поръчки можете:
  1. Да подадете вашия документ за превод онлайн;
  2. Да калкулирате цената на вашата поръчка и да направите сигурно плащане;
  3. Да получите вашите готови документи по най-удобния за вас начин.

А при получаване готовия превод ще бъдете информирани и за стойността, която ще бъде дарена на фондацията, благодарение на Вас!

* Стандартна / Нормална поръчка се отнася за извършване на превод за 2 работни дни (при текст до 5 преводачески страници).

Онлайн поръчка и плащане можете да направите тук.
Безплатна консултация на тел.: 0897 070 485.

Кои са трите стъпки за подаване на онлайн поръчка за превод прочетете  тук.

Онлайн поръчка бутон
Забележка!
При поръчка можете да използвате само една от посочените промоции.