Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
Ротари България логоКампания "Отвори очи"Wheelmap logoЗеления кръг лого 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo icantoo Идея в действие лого

Повече

Преводи на един безопасен клик разстояние

Притесняват ли ви вирусите, когато се налага да посещавате офиси за подаване на документи за превод и легализация? Бихте ли искали всичко това да става онлайн и вашето присъствие да не се налага? Вижте новата статия как в 3 стъпки може да се реализира поръчката ви за превод, така че всичко да е на 100% безопасно за вас.

 

Остават
-10%
Валидна от 01.09.2021 до 30.09.2021
През септември получавате 10% намаление на технически преводи - 1-ва група езици, за стандартни поръчки. Това включва превод на техническа документация от/на английски, немски, испански, италиански, френски и руски език.

Благодарение на иновативните технологични решения, които интегрираме в нашия работен процес, вие получавате следните ползи:
     •   Качествени преводи с консистентна специфична терминология на вашия бизнес;
     •   Спестявате средства;

     •   Пестите време и усилия.

Нашият подход при използването на технологични иновации е те да работят в подкрепа на преводача, за да повишават качеството на превода, същевременно позволявайки ни да доставим на клиента услуга на избрания от него бюджет.

Специалната оферта можете да получите както на място в офис, така и при онлайн поръчка за превод и/или легализация, от вашето мобилно устройство, таблет или лаптоп, независимо от времето и мястото.
Единственото, което е нужно да направите при подаване на онлайн поръчка, е за "Вид на документа" да изберете опцията "Техническа документация".

С нашата система от 3 безопасни стъпки за онлайн поръчки можете:
     1.   Да подадете вашия документ за превод и легализация онлайн;
     2.   Да калкулирате цената с намалението и да направите сигурно плащане;
     3.   Да получите вашите готови документи по най-удобния за вас начин.

Онлайн поръчка и плащане можете да направите тук.
Безплатна консултация на тел.: 0897 070 485 или на имейл office@artedoc.com.

Кои са трите стъпки за подаване на онлайн поръчка за превод прочетете тук.

Онлайн поръчка бутон

Какво казват нашите клиенти и партньори за извършените от нас технически преводи можете да намерите в секция Отзиви тук. 
Забележка!
При поръчка можете да използвате само една от посочените промоции.