Ние от Агенция запревод и легализация Арте.Док ви предоставяме няколко възможности за заплащане на услугите.

В брой или с карта в офис

При подаване на поръчка за превод и/или легализация в някой от нашите офиси, можете да заплатите в брой или с карта авансовата сума за вашата поръчка. При получаване на готовият превод или легализираните ви документи, можете да доплатите останалата сума също в брой или с карта.

Ще получите касов бон, който удостоверява извършеното плащане. При предварително изявено желание, може да ви бъде издадена фактура на физическо лице или на фирма.

Превод по банкова сметка

На нашите клиенти предоставяме възможност за заплащане на услугите ни и по банков път, след издаване на фактура.

За физически лица, плащането на поръчка за превод и/или легализация по банков път, трябва задължително да се извършва след потвърждение от наш представител за възможността за изпълняване на услугата. Тогава поръчката се стартира след получено платежно/постъпване на сумата по сметката.

Банкови сметки: 
 • Банка: ТБ Алианц България, бул. Джеймс Баучер
 • BIC: BUINBGSF
 • IBAN (BGN): BG04BUIN74441095232618
 • IBAN (EUR): BG51BUIN74441495232612

Сигурно онлайн заплащане

След подаване на онлайн поръчка за превод и/или легализация през нашия сайт, наш представител преглежда прикачените от вас документи, изискванията ви спрямо езиковата комбинация и срока. След извършения преглед, ще получите на подадения от вас имейл за контакт линк, чрез който да бъде извършено онлайн заплащането. 

Онлайн системата ни за поръчки ви предоставя няколко възможни варианта: 
 • БОРИКА – кредитна/дебитна карта - Плащане чрез виртуален ПОС терминал на БОРИКА. Възможно е извършването на плащане с кредитни/дебитни карти като VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro и други. Системата предоставя възможност за двойна верификация, ако такава е активна на картата ви за разплащане.

 • ePay, Paysera - Интегрирани решения за приемане на плащания с кредитни и дебитни карти,като VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro и др., в съответствие с изискванията на ePay и Paysera.

 • EasyPay - При избор на този метод на плащане ще получите код, с който да заплатите в най-удобния за Вас офис на EasyPay.
При извършване на онлайн заплащане, ние от АРТЕ.ДОК ЕООД не събираме, съхраняваме или обработваме вашите платежни данни. Те се обработват единствено от системата за разплащане.

Условия за плащанията за преводачески услуги на Арте.Док

Потребителите на сайта www.artedoc.com и всички клиенти нямат право да извършват неправомерни транзакции с цел измама, чрез употребата на фалшиви, откраднати, подправени карта и данни. 

Евентуални допълнителни разходи, като изпращането на документи или получаването на готовите преводи с куриер, са за сметка на клиента. При подаване на онлайн поръчка предоставяме възможността за избиране на опция „доставка с куриер“ и заплащането се включва към сумата на поръчката ви.

Как можете да се свържете с нас?

Разполагаме с два офиса на територията на град София. При нужда от допълнителна информация можете да ни посетите на място или да се свържете с нас.

Използвайте следните телефони или имейл адреси:
 • Офис Витошка
  Адрес: гр. София, бул. „Витоша” № 23, ет. 1; близка пряка ул. Иван Денкоглу

  Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.     
  Телефон: 0893 457 698
  Работно време:
  Понеделник - Петък
  08:00 - 19:00 
  Без прекъсване

 • Офис Жендов
  Адрес: гр. София, ул. „Александър Жендов” № 6, до Консулски отдел на Министерство на външните работи
  Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.@artedoc.com
  Телефон: 0894 773 803
  Работно време:
  Понеделник - Петък
  09:00 - 18:00 
  Без прекъсване

АРТЕ.ДОК ЕООД
гр. София, бул. „Витоша“ №23
ЕИК: BG131303612
БУЛСТАТ: BG131303612
МОЛ: Таня Карабашева

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация