Изберете тип услуга (Може да изберете само една услуга или и двете едновременно.)

Превод
Легализация
* При превод на образци на български документи ще ползвате преференциална цена — за информация се свържете с нас!
** В съответствие с ISO 17100:2015-05 една преводаческа страница се равнява на 1800 знака с интервалите. Над една страница се изчислява както следва: от 1,25 до 1, 74 = 1,5 стр.; от 1,75 до 2,24 = 2 стр. и т.н.
***Стойността на поръчката се изчислява на база брой знаци от готовия превод, а не от оригиналния текст.
**** Моля, с цел точна и коректна информация относно цени и срокове, свържете се с някой от офисите ни.
***** Цената не включва заверките на документи от Министерството на правосъдието, Националния център за информация и документация (НАЦИД), Министерството на външните работи — Дирекция „Консулски отношения“, и областните администрации в Република България. Посочените срокове за легализация не включват сроковете за заверка от съответните министерства. Конкретна информация относно вашия документ можете да получите на някой от служебните ни телефони.
****** За правилно изчисляване на цената на непълни страници, моля, при въвеждане на броя на страниците да използвате знак „точка“.
Срокове за превод:
  • Нормална поръчка – 2 работни дни, обем до 5 стандартни страници. 
  • Бърза поръчка – 1 работен ден (24 часа), обем до 5 стандартни страници.
  • Експресна поръчка – 2 работни часа (при възможност за обработка).
При изпращане на онлайн поръчка след 18:00 ч. и/или при подаване на поръчка в неработен/празничен ден, тя ще бъде обработена своевременно в следващия работен ден. Експресни поръчки, подадени онлайн след 16:00 ч., ще бъдат готови на следващия работен ден.
За повече информация – на тел. 0887 617 379.
  Указания за ползване на калкулатора може да намерите като отидете с курсора на мишката до въпросителния знак или се обадите на тел.: 0887 617 379.

Цена за услугата