Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ дават информация за правилата, приложими към използването на сайтa, собственост на агенция за преводи АРТЕ.ДОК ЕООД.

Всяко лице (наричано по-долу „Потребител“), посетило уеб сайта с адрес https://artedoc.com („Сайт“), и достъпило информацията и услугите в него („Съдържание“), собственост на Агенция за превод и легализация АРТЕ.ДОК ЕООД („Агенция“), се съгласява да е обвързано от следните Общи условия за ползване и от всички други условия, посочени тук или към които е направена препратка, които са в сила към деня на достъпването.

Потребителят, използващ този сайт, се задължава да спазва тези Общи условия, както и всички разпоредби на българското и международното законодателство.
Ако Потребителят отказва да изпълни някое от задълженията или условията, съдържащи се в Общите условия за ползване, молим да не използва Сайта.

Агенцията може да изменя изцяло или частично Сайта, Съдържанието, Общите условия за ползване, Политиката за защита на личните данни, Политиката за използване на бисквитки и други по всяко време, без предизвестие и без задължително да информира за това Потребителя.

Агенцията не носи отговорност, ако Потребителят не се е запознал с настоящите Общи условия.

1. СЪДЪРЖАНИЕТО В САЙТА ARTEDOC.COM Е СОБСТВЕНОСТ НА АРТЕ.ДОК ЕООД.
1.1. Съдържанието е достъпно и безплатно за ползване от Потребителите.
1.2. Забранява се копирането, възпроизвеждането, продаването, разпространяването, съхраняването и използването с търговска цел на част или на цялото съдържание, без предварителното писмено съгласие и разрешение на Агенцията.
1.3. Забранява се използването на софтуери или устройства с цел достъп до и масово копиране на съдържанието в Сайта.
1.4. Разрешено е цитирането на части от Съдържанието в други сайтове, социални мрежи, форуми и др., със задължително добавяне на линк към източника (Сайтът).
1.5. Забранява се цитирането на съдържанието с цел накърняване, опетняване или уронване на авторитета и името на Агенция за преводи Арте.Док ЕООД или чието и да е име и авторитет.
1.6. В случай на нарушаване на правилата, описани в тази и други точки от настоящите Общи условия за ползване, Агенцията ще потърси правата си по съответния административен и законов ред, според законодателството на Република България.
1.7. Достъпът до Сайта се осъществява чрез Интернет и в мобилни мрежи, които са извън нашия контрол. Ние не носим отговорност при невъзможност за достъп до Сайта или за каквито и да било затруднения или невъзможност за достъп до Съдържанието.

2. АГЕНЦИЯТА НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО В КОМЕНТАРИТЕ ПОД СТАТИИ, ПУБЛИКАЦИИ И ДР., КАКТО И ЗА ВСЯКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ, ПУБЛИКУВАНО ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ
2.1. Съдържанието на такива коментари е собственост на публикувалото ги лице. Потребителят гарантира, че притежава всички права върху своите коментари и отзиви и, че те не нарушават правата на трети страни.
2.2. Забраняват се, без този списък да е изчерпателен: всякакви политически изказвания, спам, лични нападки, обиди, публикации, свързани с каквато и да е дискриминация, изявления, които представляват или подбуждат поведение, което може да бъде квалифицирано като престъпление, разпространения на обидни и клеветнически послания, всякакви изказвания, които накърняват сигурността на хората.
2.3. Агенцията не толерира и не приветства нарушаването на интелектуалната собственост и авторските права, неморалните и нечестни действия и поведение, както и всякакви негативни и обидни действия от Потребители на Сайта един към друг или към Агенцията.
2.4. Коментари и отзиви, които не спазват гореописаните Общи условия ще бъдат изтрити без предизвестие или уведомление.

3. ПРЕПРАТКИ КЪМ ВЪНШНИ САЙТОВЕ
3.1. Възможно е в Съдържанието на Сайта да има препратки (хиперлинкове) към други уеб сайтове, които не са собственост на Агенцията, а собственост на трети страни. Арте.Док не управлява тези сайтове и не контролира съдържанието им. Тези линкове са единствено с цел улеснение на Потребителя.
3.2. Използвайки тези препратки, Потребителят напуска Сайта на Агенцията.
3.3. Агенцията не носи никаква отговорност при каквито и да било обстоятелства за съдържание, условия за ползване, политика за поверителност, политика за бисквитки и др. на външни сайтове. Както и не носи отговорност за проблеми със сигурността или интегритета на данните, хардуера и софтуера, с които Потребителят би могъл да се сблъска, и каквито и да било последици или загуби, които биха могли да възникнат в резултат от използването на сайтовете на трети страни.
3.4. Използването на сайтове на трети страни е отговорност единствено на Потребителя.

4. ПРОМЕНИ В САЙТА
4.1. Агенцията не гарантира, че страниците, статиите и всякакво друго съдържание на Сайта не съдържа технически, правописни, пунктуационни или смислови грешки.
4.2. Агенцията не носи отговорност за грешки и пропуски в Съдържанието.
4.3. Агенцията има право да редактира, променя, осъвременява, коригира грешки и пропуски, добавя, премества и изтрива части от или цялото Съдържание, по всяко време, без да трябва да информира за това Потребителя.
4.4. Агенцията има право временно или окончателно да прекратява, спира или прекъсва достъпа до части от или цялото Съдържание в Сайта или до целия Сайт, по всяко време и по всякаква причина, без да предизвестява Потребителя, в съответствие със законовите разпоредби.
4.5. Възможно е Сайтът да е недостъпен по време на периоди на поддръжка, при актуализации или модификации. Агенцията не може да бъде подвеждана под отговорност за прекъснат достъп до Сайта.
4.6. В случай, че бъдем подведени под отговорност за загуба, която не е предвидена в настоящите Общи условия за ползване, нашата отговорност се ограничава единствено до конкретните, действителни и преки загуби.

5. РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ И НЕСЪГЛАСИЯ
5.1. При неудовлетвореност от извършената от Агенцията услуга, Потребителите, възползвали се от нея, следва да информират за това Арте.Док ЕООД на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и да попълнят Протокол за несъответствие.
5.2. При спор между Клиент и Агенцията, който не може да бъде разрешен след Протокол за несъответствие, Клиентът може да използва сайта ОРС.
5.3. При спор между Потребител и Агенцията, който не може да бъде разрешен, Потребителят може да използва сайта ОРС.

6. ПЛАЩАНИЯ

6.1. Заплащане на услуга, предоставяна от Агенцията, поръчана от страна на Потребителя, може да се извърши онлайн, като съществуват следните опции: картово плащане, чрез БОРИКА, ePay, easyPay, Paysera.
6.2. Заплащане на услуга, предоставяна от Агенцията, поръчана от страна на Потребителя, може да се извърши по банков път, със следните данни:
6.2.1. Банка: ТБ Алианц България
6.2.2. IBAN (BGN): BG04BUIN74441095232618
6.2.3. IBAN (EUR): BG51BUIN74441495232612
6.2.4. BIC: BUINBGSF

7. ДАННИ ЗА АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ АРТЕ.ДОК ЕООД:
7.1. Име: АРТЕ.ДОК ЕООД
7.2. ЕИК: 131303612
7.3. МОЛ: Таня Карабашева
7.4. АРТЕ.ДОК ЕООД е фирма, регистрирана по ДДС
7.5. Адрес: гр. София, бул. Витоша № 23, ет. 1

8. ОФИСИ НА АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ АРТЕ.ДОК ЕООД:
8.1. Офис Витошка: гр. София, бул. Витоша № 23, ет. 1, тел.: +359 893 457 698
8.2. Офис Жендов: гр. София, бул. Александър Жендов № 6, тел.: +359 897 070 484

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация