Cimstone и агенция за преводи Арте.ДокНие сме представители на водещите световни производители на композитни камъни на база кварц. Фирмата Cimstone произвежда трайни настилки с изящни свойства, приложими в различни области - от кухненския плот до пода в апартаменти, магазини и обществени сгради.
От месец използваме новата услуга за месечен абонамент за превод на периодично съдържание в блога ни, в сайта ни в секция Новини и за рекламните ни послания в социалните мрежи, предоставени от Агенцията за превод АРТЕ.ДОК.

Преди време всеки текст за новина или статия ни се таксуваше отделно на страница, а сега на база направен анализ, намалихме разходите си за превод, като използваме една от трите опции на абонаментен принцип за превод на периодично съдържание в сайта ни и социалните мрежи.

Предложението за месечен абонамент за превод на Агенцията за превод АРТЕ.ДОК ни освобождава време и ресурс, защото до покриване на избрания от нас брой страници на месец, ние имаме единствено ангажимент да пускаме текстовете по имейл.

На база използваната от Агенцията АРТЕ 5Е система, освен гаранция за спазен срок, ние получаваме и най-подходящия избор на екип от преводачи, работещи с нашата специфична терминология.

Препоръчваме новата услуга за месечен абонамент за превод на периодично съдържание на всяка фирма, която поддържа актуална информация във фирмения си сайт и социалните мрежи.

Ако решите да се допитате до нас за партньорството ни с Агенция за превод АРТЕ.ДОК, свържете се с нас на телефон 0888959843.

Ани Хинова - Управител и собственик / 05.08.2021


Cimstone АР Комерс отзив за агенция за преводи Арте.Док

Последно от блог

Актуална информация