Кинстелар адвокатска кантора и агенция за преводи Арте.ДокНие действаме като доверен юрисконсулт на водещи инвеститори в развиваща се Европа и Централна Азия. Предоставяме последователни, обединени правни съвети и помощ на различни регионални пазари - заедно с ноу-хау и опит, за да защитим интересите на клиентите си, като същевременно свеждаме до минимум излагането им на риск.
Беше ни необходим експресен специализиран превод от английски език на български език на обем от 200 страници юридическа документация за кратък срок.
Използвахме услугите на Агенция за преводи Арте.Док, като доказали се професионалисти в писмените преводи, справящи се с подобни задачи/обеми за договорен срок и запазване на конфиденциалност.
Въпреки динамичното положение в момента за световния бизнес, гарантирането на качествена услуга бе от голямо значение за нас, тъй като запазва репутацията ни на водеща адвокатска кантора.
Изграденото доверие, че Арте.Док е до нас и заедно с нас, е от значение за ползотворното ни сътрудничество, както и за развитието ни.

Диана Димова / Кинстелар С.Р.О. Адвокатска Кантора - Клон София
28.01.2021 г.

Кинстелар адвокатска кантора отзив за агенция за преводи Арте.Док

Последно от блог

Актуална информация