PartnershipПрисъединете се към нашата Партньорска Мрежа


Ако желаете да разширите своя бизнес, да увеличите приходите си и да привлечете допълнителни клиенти чрез добавяне на нови услуги към вашето портфолио, може да се присъедините към нашата партньорска мрежа. Ако разполагате с офис(и) на територията на страната и проявявате интерес към предлагането на качествени преводачески услуги, осигурявани от нашата агенция, то свържете се с нас за повече информация.

Ние Ви предлагаме:
•    ясни и изгодни договорни условия, отстъпка за вас от обявените в сайта ни цени с ДДС за преводи и заверки (без такси и държавни таксови марки);
•    широк набор от преводачески услуги в разнообразни езикови комбинации;
•    експертна помощ и консултации в реално време по телефон, имейл и др.;
•    съдействие за приемане на поръчки;
•    възможност с нулеви инвестиции да реализирате допълнителни приходи към основната ви дейност;
•    рекламиране и популяризиране на вашия(ите) офис(и) от наша страна.

Ако предложението ни представлява интерес за вас, можете да се свържете с нас на тел.: 0894 773 803 или да ни пишете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ние ще ви предоставим необходимата ви допълнителна информация.


Job applicationСтанете част от нашия екип, ако:


  • сте професионален преводач с желание за развитие;
  • искате да работите по големи международни проекти;
  • имате опит в сферата на преводите на документи за органите и институциите на Европейския съюз;
  • отговаряте на изискванията на МВнР за заклети преводачи.

Какво трябва да направите:

  • попълнете онлайн информационния формуляр;
  • или изпратете автобиография, копие от документи за езикова квалификация и препоръки (ако са налични) на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Методология за подбор на преводачи

I етап — подбор по документи
След като сте изпратили всички необходими документи, те се разглеждат от отдел „Преводачи". Минималните критерии за подбор са следните:
- диплома за висше образование (общ успех не по-нисък от добър 4);
- документи, гарантиращи езикова квалификация — специализации, второ висше образование, международни сертификати, диплома за завършена езикова гимназия с успех не по-нисък от мн. добър 4,50.
- преводачески опит минимум една година или 500 преведени страници.

II етап — пробен превод
След като сте покрили всички минимални изисквания на етап I, до 14 работни дни ще ви изпратим пробен текст за превод на посочените от вас езикови комбинации и в предпочитаните тематични области.

III етап — оценка на пробните преводи
Преводите се оценяват от вътрешен екип, включващ преводач и редактор. До 20 работни дни ще получите оценката на екипа и обратна връзка. При положителна оценка ще ви предложим сключване на рамков договор за извършване на преводачески услуги за пробен период от 3 месеца и включване в преводаческата ни база данни.

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация