Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Ние сме агенция за преводи Арте.док. Помагаме на фирми, български представителства и софтуерни компании да получат качествен и надежден превод при спазен срок и конфиденциалност. Повечето фирми имат проблем с получаване на преводите в точния срок и в тяхната специфична терминологична област. Ние разрешаваме тези проблеми чрез изготвени процедури по ISO и най-вече гарантираме сигурността на предоставената информация.

Това, което ни отличава от другите агенции, е, че благодарение на 20-годишен опит, имаме изградена система за извършване на преводи и разполагаме с натрупана база данни, актуална за всяка специфична сфера на дейност. Отличава ни също и изграден метод на превод, който позволява запазване на информацията от клиента на собствени сървъри, съкращаване на срокове и редуциране на цени при сходен текст. В допълнение на това спестяваме време чрез изработена онлайн система за поръчки, която улеснява процеса и ни дава възможност да извършваме обемни преводи в кратък срок. Благодарение на този подход клиентите ни получават гарантиран качествен превод, спазване на договорения срок и специфична терминология.

  • Ние сме лидери на пазара на преводачески услуги в България и сме изградили дълготрайни и ползотворни партньорства с редица публични и частни организации в страната и чужбина.
  • Сред нашите клиенти са Европейската комисия, Центърът за преводи за органите на Европейския съюз, Съдът на ЕС, Министерският съвет, министерства, държавни органи и структури, национални и международни фирми и корпорации.
  • Извършваме преводи от и на 35 езика и работим с програми за компютърно подпомаган превод (CAT tools).
  • Оторизирани сме от Дирекция Консулски отношения на Министерство на външните работи да извършваме преводи, които министерството легализира.
  • Системата ни за управление на работния процес и на качеството е сертифицирана съгласно стандартите БДС EN 17100:2015-05, ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015.
  • Членуваме в Националната асоциация на преводаческите агенции в България (НАПА) и в European Language Industry Association (ELIA).
  • Нашите услуги са на цени, съобразени с пазарните условия, като при обемни преводи предоставяме отстъпки, които са предмет на индивидуално договаряне.
  • Ние можем да ви помогнем да утвърдите, надградите и развиете вашия бизнес и да навлезете на нови пазари.
  • В наше лице ще намерите надежден партньор, доказал се на национално и европейско равнище.
За всички настоящи и потенциални клиенти предлагаме безплатни консултации, за да могат да направят информиран избор.

Данни за фактура: Арте.Док ЕООД, ИН: 131303612, Адрес: гр. София, бул. Васил Левски 68, МОЛ: Таня Карабашева, ДДС № BG131303612

udostoverenie lichni danni m    Udostoverenie marka m    KO   
nap m    elia m     Certificate CICEB-page-001 m         
Certificate BTPP 2018