На 8 ноември 2012 г. в най-модерния бизнес център „Рейнбоу Плаза", София, Дейвид Миърман Скот — световният лидер в онлайн комуникациите и вирусните маркетингови стратегии, ще представи новите правила в маркетинга, PR-а и продажбите. Неговата книга „Новите правила в маркетинга и в ПР" запознава специалистите в тези области и широката общественост с новата реалност, която глобалната мрежата наложи в маркетинга и връзките с обществеността. Шест месеца в списъка на бестселърите на BusinessWeek и публикувана на 26 езика от български до виетнамски, с второто си издание книгата вече е модерна бизнес класика.

По време на семинара ще бъдат представени основните правила на уеб маркетинга и възможностите за фирмите да достигат директно до клиентите, да генерират по-голям трафик към своите сайтове, да осъществят ефективна конкуренция, да излизат в първите резултати в интернет търсачките и да предлагат продуктите и услугите, които клиентите желаят. Вместо чрез купуване на рекламно пространство, вниманието на хората вече може да се спечели чрез използване на инструментите на социалните медии — блогове, подкасти, онлайн издания, онлайн видео и вирусен маркетинг.
Агенция за преводи и легализация Аrte.doc беше удостоена с честта да бъде спонсор на семинара в качеството на официален преводач, осигуряващ симултанен превод от английски на български език. Радваме се, че можем да предложим своите услуги и да спомогнем за това оригиналните и новаторски идеи на Дейвид Скот да достигнат до възможно най-широк кръг от заинтересовани лица.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация