Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
За документи, подлежащи на легализация, отваряме фирмената ни приемна на ул. Александър Жендов 6, до Консулски Отдел на МВнР.

Къде да ни намерите?

Поради множеството запитвания през настоящото извънредно положение във връзка с легализацията на документи, за вас отваря врати на 04.05.2020 г. фирмената ни приемна офис Жендов.

От тази дата ще се извършва прием на документи както в приемна - офис Жендов, така и в приемна – офис Витошка.
     •   Офис Жендов се намира на ул. Александър Жендов 6, до Консулски отдел на МнВР, с работно време от 9:00ч. до 18:00 ч.
     •   Офис Витошка се намира на бул. Витошка 23, с работно време от 10:00 до 19:00 ч.
     •   За всеки ваш казус, свързан с легализация, нашите експерти ще Ви дадат безплатна консултация на тел. 0893 457 698.

Кои са институциите, които поставят Апостил (APOSTILLE)?

В България документи се легализират от:
   •  Министерството на правосъдието
   •  Националния център за информация и документация (НАЦИД) ,
   •  Министерството на външните работи — Дирекция „Консулски отношения“ с работно време в извънредното положение от 09:00 до 17:30 ч.
   •  Oбластните администрации в Република България.

Как ще Ви помогнат нашите експерти?

Нашите колеги са експерти в областта на легализацията на документи, защото са запознати с промените в законодателството.

Те ще ви помогнат с разяснения за конкретния ваш документ: пред коя институция се представя, как се заверява с Апостил (APOSTILLE), за какво време може да се случи това и какъв е пътят за заверка на вашия документ.

Агенцията ни ще извърши цялостната услуга с включени заверки, държавни такси и в законово определен срок.

За повече информация относно какво точно представлява Апостил (APOSTILLE) , прочетете нашата статия "Най-важното, което трябва да знаете за поставяне на Апостил"


Какви мерки сме взели в работните помещения заради COVID-19?

При извънредното положение в страна, създало се поради пандемията на COVID-19, ние сме взели всички превантивни мерки, съобразени със санитарно-хигиенните изисквания на Министерство на Здравеопазването и Европейски център за превенция и контрол на заболяванията.

Всички наши колеги са инструктирани относно хигиенизиране на офисното пространство с цел предотвратяване на разпространението на вируса. Всички те работят с предпазни маски и ръкавици.

Нашата мисия е да осигурим безопасността, спокойствието и сигурността на нашите клиенти и колеги.

През изминалия месец положихме всички усилия да продължим работния ни процес онлайн и да обслужваме нашите клиенти, помагайки им с консултация за техните казуси и отговаряйки на неотложните им преводачески нужни.

Безопасна поръчка в три стъпки

На нашия сайт имаме изградена 3-стъпкова онлайн система, благодарение на която не се налага да идвате до наш офис за извършване на услуга, свързана с превод и легализация:

Стъпка 1: онлайн подаване на поръчка;
Стъпка 2: онлайн плащане;
Стъпка 3: получаване на документа онлайн и/или по куриер.

Като наш клиент, вие можете сами да направите избор чрез нашия онлайн калкулатор за какъв срок и цена, според бюджета ви, искате да бъде извършена услугата.

Всичко, което е нужно да знаете за това как да получите безопасна услуга за превод и/или легализация, може да прочетете в статията “Преводи на безопасен клик разстояние”.

Препоръчваме, когато е възможно, да се възползвате от нашите онлайн услуги - онлайн поръчка за превод и/или легализация, с цел да осигурим максималното ниво на сигурност за всички, както и да ограничим разпространението на вируса.

В нашия блог можете да намерите конкретна, полезна и детайлна информация относно различни казуси, свързани с превод и легализация, и стъпките за тяхното разрешаване.


За безплатна консултация и актуална информация, можете да се свържете с нас на тел. 0893 457 698, по имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или чрез нашия онлайн чат тук и ние ще ви помогнем за вашия конкретен случай.


Opening office Zvendov
Публикувана на 01 Май 2020 Посещения: 233