Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

E-mail бюлетин

Социална и екополитика

Нашата социална политика е насочена към подпомагането на събития и инициативи, които целят оказване на подкрепа под различна форма на лица или групи от хора в неравностойно или затруднено положение и на съдействие за професионалното ориентиране и израстване на младите хора. 
logo1-rotarylogo2-dogslogo3-wheelslogo4-green 15965260 10211945495023697 5130887205458236847 n logo5-icantoo IIA-logo-new21

Повече
Имате опасения, че ще бъдете върнати от гръцките гранични власти? Не сте сигурни дали документите ви за влизане в Гърция са изрядни? Притеснявате се, че може да не ви допуснат до вашия имот, офис или роднини в Гърция?

От 06:00ч. на 23.03.2020 г. Гърция въведе ограничения за влизане на чужди граждани в страната, провокирани от развитието на COVID-19 пандемията. Пътниците, желаещи да преминат границата, трябва да могат да представят валиден документ, удостоверяващ основателната причина за тяхното преминаване на Българо-Гръцката граница.

И на трите гранични пропусквателни пункта - "Кулата", "Илинден" и "Капитан Петко Войвода", гръцките власти ще извършват допълнителни проверки.

Основателни причини за влизане в Гърция се считат:

•  постоянен адрес, нотариален акт
•  работа, бележка от работодател
•  собствен бизнес, удостоверение за регистрация на фирма

Документът, който да удостоверява верността на тези причини, трябва да бъде преведен на гръцки език.

За да ви помогнем с безпроблемното преминаване на границата с Гърция, за да може спокойно да посетите своя ваканционен дом, работа или бизнес, ние от агенция за преводи Арте.Док ще ви съдействаме с оторизиран превод на гръцки език на тези нужни документи, като подберем правилния езиков преводач и изпълним задачата във възможно най-кратък срок.

За да елиминирате риска от зараза с COVID-19 и ограничите излишното излизане от дома, в нашия сайт може да подадете вашата поръчка за превод онлайн. Повече информация за това как може да гарантирате безопасен превод в 3 лесни стъпки, може да прочетете в статията "Преводи на един безопасен клик разстояние".

Можете да се възползвате от безплатна консултация и актуална информация на тел. 0896731605 или на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Ние предоставяме качествени преводи в договорен срок и запазена конфиденциалност на предоставената информация.

greece 1746461 1280 
Публикувана на 24 Март 2020 Посещения: 746