Завършил си средно езиково образование? Студент си във филологически факултет? Обичаш езиците и преводите? Искаш да се занимаваш професионално с превод?

Възползвай се от отличната възможност да провериш и повишиш знанията и уменията си не само по съответния чужд език, но и цялостната си езикова подготовка. Агенция за преводи и легализация стартира Arte.doc „Стажантска програма — 2012". Продължителност на програмата — три месеца: юли, август и септември, като през първия месец участниците ще преминат безплатен обучителен курс, а през другите два месеца ще получават възнаграждение под формата на хонорар.

Критерии за участие в стажантската програма

Участието в стажантската програма дава много възможности на учениците или студентите:
  • да се присъединят към една от динамичните бизнес дейности в България
  • да се запознаят с корпоративната култура на една от големите агенции за превод и легализация в България
  • да получат шанс за развитие и бъдеща постоянна ангажираност в агенцията.
Кандидатстване

Кандидатите трябва да представят диплома за завършено средно образование с чуждоезиков профил, автобиография свободен текст и допълнителни документи за чуждоезикова квалификация (при наличие на такива). Отдава се предпочитание на кандидати, владеещи английски език, но владеенето на други основни европейски езици, разбира се, също е желателно.
Документи се подават до 10 юни в отдел „Преводачи" на агенцията на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. След предварителен подбор по документи одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю и пробен превод и при положителна оценка ще бъдат включени в стажантската програма.
Пробните преводи и интервютата с одобрените по документи кандидати ще се проведат в периода 15 — 25 юни 2012 г. Всички кандидати ще бъдат уведомени за резултатите от пробните преводи до 31 юни 2011 г.

Провеждане на стажа


Стажът започва на 1 юли 2012 г.
През първия месец всеки стажант навлиза в работния процес и се запознава със задълженията си с помощта на наставник, който подпомага и контролира изпълнението на поставените задачи. Участниците ще преминат безплатен обучителен курс.

От началото на втория месец на всеки стажант се предоставя възможност за самостоятелна работа.

В края на стажа наставникът и стажантът заедно оценяват степента на изпълнение на целите и ефективността на програмата.

През втория и третия месец от програмата стажантите ще получават възнаграждение под формата на хонорар.

Успешно завършилите стажанти получават специални сертификати, а най-добре представилите се имат реален шанс да бъдат поканени да работят с постоянна ангажираност в Агенция за превод и легализация Arte.doc.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация