Сдружение „Надежда за нас-2008" провежда кампания за набиране на средства за третата фаза на проекта „Час по гушкане", който се реализира в Дома за деца без родителска грижа „Асен Златаров" в гр. Враца. В рамките на този проект децата са научават да даряват и да получават обич, да разкриват своя потенциал и да преодоляват трудностите, свързани с липсата на семейство. Също така със събраните средства се финансират детски лагери, по време на които децата придобиват полезни умения по забавен и увлекателен начин.

Агенция за преводи и легализация Аrte.doc активно ще спомогне за реализирането на идеята, като предостави на организаторите тениски с логото на инициативата, които ще бъдат продавани по време на самото събитие. Всеки желаещ може да си закупи от тях и по този начин да допринесе за набирането на средствата, необходими за реализирането на поставените цели.

Официалното откриване на кампанията ще бъде на 1 юни (събота) от 11.00 ч. в „Южен парк" откъм ул. „Бяла черква", гр. София. Ще има музика, танци, детски работилници и много веселие.

Нека заедно подкрепим тази благородна инициатива и покажем на децата без родители, че не са сами!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация