На 13 и 14 април 2013 г. за всички служители на Агенция за преводи и легализация Arte.doc беше организиран тиймбилдинг в съседна Сърбия. Той започна с посещение на град Ниш като първа спирка от маршрута и разглеждане на неговите културно-исторически забележителности. След това отпътувахме за Пролом баня — прочут със своите минерални извори курорт, разположен сред красивата природа на планината Радан. Там отседнахме и прекарахме една чудесна вечер с песни и музика на Балканите.

На следващия ден с преход по планинското било стигнахме до дървената църквата „Св. Цар Лазар", в която според легендите сръбските войници са отправяли молитви преди битката с турските войски на Косово поле през 1389 г. Напуснахме Пролом баня и се отправихме към Дяволския град. Той представлява геоморфологически феномен от 202 естествени земни фигури, възникнали в скалите вследствие на ерозията и действието на намиращите се в околността извори с киселинно-минерализирана вода.

Следобед отпътувахме обратно за България, заредени с много настроение и доволни от незабравимите преживявания, които ще помним цял живот. За пореден път показахме колко сплотен колектив сме и как заедно можем не само да работим добре, но и да се забавляваме.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация