В петъчната вечер на 23.11.2012 г. Агенция за преводи и легализация Arte.doc организира за своите служители и техните близки фирмен тиймбилдинг, наситен с много танци, веселие и забавления. Съчетавайки полезното с приятното, в специално ангажираната за мероприятието зала нашите служители усвояваха с помощта на професионален инструктор стъпките от основните видове латинотанци. А след това, по време на „волната програма", всеки имаше възможност да демонстрира наученото.
Прекарахме си приятно в непринудена и задушевна атмосфера, придобихме нови танцувални умения и се опознахме в „неформална" обстановка.
Убедени сме, че мероприятия от подобен характер допринасят за изграждане на колективни фирмени ценности и за укрепване на възможностите за ползотворна съвместна работа между различни индивидуалности и различни професионални позиции. Те спомагат за по-лесно преодоляване на служебните проблеми, по-бързо решаване на възникващите в ежедневната работа въпроси и за по-качествено и ефективно изпълнение на трудовите задължения чрез професионално-етично и колегиално взаимодействие.
Така че и занапред ще продължим да работим за изграждане на още по-сплотен колектив и ще ви информираме своевременно за организирате от нас такива прояви.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация