Агенция за преводи и легализация Аrte.doc ще участва в организираната за четвърти път от Джуниър Ачийвмънт България студентска конференция „Летящ старт", партньор на която е Посолството на САЩ. Конференцията ще се проведе на 29 март 2013 г. в хотел „Шератон" в София и нейната цел ще бъде насърчаване и оказване на подкрепа на предприемаческия дух и начин на мислене на студентите, развиване и надграждане на техните личностни качества и ценности и изграждане на вяра в собствените сили.

Учещите във висши учебни заведения млади хора ще могат да се запознаят отблизо с теми като започване на собствен бизнес, бизнес иновации, планиране и управление на професионалната кариера, екологични практики, креативно мислене в бизнеса, етика на бизнес поведение и т.н. В допълнение те ще имат изключителната възможност да общуват с представители на 20 водещи компании от България и чужбина, да споделят с тях своите идеи и да участват в практическото решаване на казуси. Най-добрите 20 студенти ще бъдат поканени на стаж в съответните компании.

Радваме се, че можем да бъдем част от тази успешна и много полезна инициатива, по време на която ще споделим нашия опит и ще запознаем студентите с основните аспекти на бизнес управлението в преводаческия сектор, както и с перспективите на пазара. Също така се надяваме да им бъдем от полза в професионалното ориентиране, така че те да направят най-добрия избор за своето бъдеще.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация