Агенция за преводи Arte.doc проведе много интересен и ползотворен Информационно-образователен семинар за своите колеги и служители на тема „Задължително и доброволно пенсионно осигуряване" и представяне на Пенсионноосигурителна компания „Съгласие" АД.

Семинарът беше проведен на 21.01.2011 /петък / в офиса на Агенцията на ул. „Ал. Жендов" 6. Целта бе да се запознаят участниците с различните възможности на Пенсионното осигуряване от страна на работодателя, както и да се информират за възможностите на избор при Доброволното допълнително пенсионно осигуряване.

Лектор на работната среща бе г-н Пламен Кирилов. Той обърна внимание на добрите и ценни практики при избора на УПФ, ДДПО. Освен това предложи сравнителен анализ на аналогови продукти (Застраховка Живот, банков влог, взаимни фондове). Семинарът премина в дискусия, касаеща тематиката. Лекторът заяви своята готовност лично да отговори на поставени въпроси по e-mail. За повече информация и въпроси той предостави своите координати за връзка: Mob: 0888 466 156; 0896 466 156; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация