Арте.док започва новата 2015 г. с нова рубрика.
В нея всеки месец ще ви представяме по един от нашите офиси, ще ви запознаваме с нашите служители, както и с ежемесечните ни изгодни предложения за Вас и Вашия бизнес.
Праз януари Ви представяме централния офис на Арте.док — офис „Левски“. Той е открит през 2003 г. — няколко години след създаването на Агенция за превод и легализация Арте.док. Едно от най-големите му предимства е изключително удобното местоположение.
Намира се в София на бул. „Васил Левски“ № 68 — в близост до Съдебноизпълнителната служба на Софийски районен съд. Това е едно от ключовите места в столицата, до което може да стигнете с всички видове градски транспорт: автобусен, тролейбусен, трамваен или метро (до метростанция „Стадион „Васил Левски“).
За да приеме Вашата поръчка, тук ще ви посрещне една от най-лъчезарните ни колежки — Светлана Младенова, която ще обслужи с такт и внимание и най-взискателния клиент. Като офис мениджър и специалист с дългогодишен опит Светлана е запозната с всички изисквания в областта на превода и легализацията и ще отговори изчерпателно на Вашите въпроси в тази връзка.

През месец януари призът „Клиент на месеца“ бе връчен именно в офис „Левски“. Получи го Зорница Младенова, която преведе своите документи от български език на английски език.

Ето какво каза г-жа Младенова за нас:

„Признавам си, че не бях изненадана от нивото на обслужване, когато наскоро посетих офис „Левски“ на Агенцията за преводи и легализация ARTE.doc. Преди няколко години бях ползвала услугите на друг офис на агенцията и тогава останах много доволна.

В офис „Левски“ ме посрещна приветлив и усмихнат персонал, който компетентно ме информира за възможностите за превод и настоящите изисквания за легализация на моите документи. Благодаря на служителите на ARTE.doc за бързото обслужване и високия професионализъм! Без съмнение и следващия път ще се доверя на тях!

Благодаря Ви за жеста (получената грамота и отстъпка) и се надявам да се възползвам отново от качествените ви услуги!

Пожелавам ви успехи в работата и още повече доволни клиенти!“
Екипът на Арте.док ѝ честити наградата и поздравява г-жа Зорница Младенова за това, че избра офис „Левски“, за да направи своята поръчка.


      a min    b min    c min    d min    e min    Klient na meseca m

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация