През август в ежемесечната ни рубрика „Офис на месеца“ ви запознаваме с представителството на Агенция за превод и легализация arte.doc в град Добрич в лицето на фирма „Димитров груп 2000“ ЕООД.  Тя активно развива своята дейност повече от 8 години и е наш партньор от 2014 година, като приема поръчки за превод и легализация.
Офисът се намира в близост до Районния  съд в Добрич, на гърба на Стария Добрич, с адрес: ул.“Д-р К. Стоилов“ № 5, ет. 2, офис 7. Помещава се в леснодостъпна и комфортна офис сграда, до която може да се стигне както с автомобил, така и пеша. Колегите от представителството ни в Добрич любезно ще приемат вашата поръчка и ще я изпълнят в удобен за вас срок.
Можете да ги намерите всеки работен ден в удобно за вас време: от понеделник до петък, без прекъсване от 09:00 до 17:00 ч.,  или да ги потърсите на телефон 058/58 12 13  или по имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Само през месец август можете да се възползвате и от новата ни услуга — нискобюджетна поръчка. Тя включва услугата легализация в рамките на 20 работни дни на всички видове документи и във всички съответни министерства и/или институции, а цената е само 48,00 лв.
Поздравления за екипа на представителството ни в Добрич за усърдната му работа!


  arte M     arte.doc1 M     arte.doc2 M     arte.doc3 M    arte.doc4 4 M

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация