Нова изява на социалната ни ангажираност беше организирането със спомоществователството на Агенция за преводи и легализация Arte.doc на благотворителния концерт „Здрав дух в здраво тяло" и предоставянето на 5 билета за него на наши почитатели.

Концертът, който беше посветен на борбата с хранителните разстройства, се състоя на 28 април от 17,30 ч. в зала Модерен театър София и ние предоставихме 5 билета за него чрез томбола, организирана на нашата страница във Facebook.

Организаторите от Асоциация на студентите-медици в България – клон София имаха за цел да насочат общественото внимание към придобиващия тревожни размер проблем с хранителните разстройства, да ни приканят да бъдем толерантни и да оказваме подкрепа на страдащи от заболявания като анорексия, булимия, орторексия и др. Събраните от концерта средства ще бъдат предоставени на Центъра за лечение на хранителни разстройства към болница Токуда.

Изявени специалисти в областта на хранителните разстройства представиха кратки презентации по темата. След лекционната част започна и самият концерт под наслов „Здрав дух в здраво тяло", като на него заедно с млади таланти участваха и известни изпълнители като Нети, Кристо, Нели Петкова и др.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация