Уважаеми клиенти, сътрудници и преводачи,
Поредната благотворителна инициатива на агенцията ни Arte.doc е свързана с подпомагане на Сдружение "Надежда за нас – 2008" за втората фаза на проекта „Час по гушкане", който се реализира в рамките на Дома за деца без родителска грижа Асен Златаров – Враца.
„Надежда за нас-2008" е единствената гражданска организация в България, създадена от младежи от дом за деца, лишени от родителски грижи, и от техните по-възрастни съмишленици.
През 2010/2011 г. организацията инициира и реализира първата фаза на проекта "Програма за преодоляване на психоемоционални дефицити сред децата на възраст между 7 и 12 години", наречен от доброволците ни „Час по гушкане".
Проектът на „Надежда за нас-2008" създава модел за общуване на децата от домовете с външни за тях хора, което да е не само приятно, но полезно и весело, допринася за интелектуалното, емоционално и физическо развитие на децата. Проектът обхвана 52 деца от дома във Враца.
За да продължат "часовете по гушкане" са необходими допълнителни средства. Всеки желаещ може да се включи в тяхното набиране като изпрати смс с текст DMS GUSHKANE на телефон 17 777 /посоченият номер е с валидност три месеца/.
Ако желаете можете да посетите организираното мероприятие с подкрепата на Arte.doc пред църквата „Св. Седмочисленици" в гр. София на 07 април 2012 / събота /от 10:00 часа. Там, на място може да направите вашето дарение и да се почувствате част от топлата атмосфера на събитието.
Ще ви очакваме!

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация