Дори и капризите на Малък сечко вече не могат да помрачат доброто настроение на тазмесечния ни „Клиент на месеца“ — Ирена Георгиева. Защото тя с радост взе своя сертификат, с който получава отстъпка от цената на преводите в агенция Арте.док за следващите шест месеца.
Г-жа Георгиева преведе своите документи в офис „Стамболийски“, който представяме този месец в нашата нова рубрика „Офис на месеца“, стартирала през месец януари.
Офис „Стамболийски“ се намира в гр. София на бул. „Ал. Стамболийски“ № 87, в непосредствена близост до кръстовището с бул. „Ген. Скобелев“. До този адрес може да се стигне с метро (метростанция „Опълченска“), както и по няколко автобусни, тролейбусни и трамвайни линии. Един от най-големите и популярни софийски търговски центрове — Mall of Sofia, определя и големия пътникопоток в района. Офис „Стамболийски“ е и съвсем близо до Националния осигурителен институт (НОИ), чийто официален преводач от години е Агенция за преводи и легализация Арте.док.
В офис „Стамболийски“ се помещава отдел „Корпоративни клиенти“ с мениджър Йоанна Гиновска. Тя е един от най-опитните и дългогодишни служители в Агенция за преводи и легализация Арте.док и от няколко години е начело на отдела. Благодарение на организираността и отговорната си работа, както в екип, така и с клиенти, Йоанна е успешен лидер на работещия в офиса колектив.
Екипът в офис „Стамболийски“ се допълва от Вера Захариева — офис мениджър НОИ, Кристина Тодичкова — приемчик, и Емилия Маринчевска — преводач. Близо пет години те работят заедно и са успешен екип, натрупал ценен опит през годините на съвместна работа.
Служителите от офис „Стамболийски“ ви очакват всеки делничен ден от 8:30 ч. до 18:30 ч. (без прекъсване) и ще ви посрещнат с усмивки и позитивизъм.

Stamboliiski2 m    Stamboliiski1 m   Stamboliiski3 m   Stamboliiski4 m   Stamboliiski5 m   Stamboliiski6 m   Stamboliiski7 M   Klient na meseca M  Stamboliiski M

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация