През месец март в рубриката „Офис на месеца“ представяме офис „Мария Луиза“.  Той е един от най-големите офиси на агенцията за преводи и легализация Арте.док с изградена стабилна организационна структура. Намира се на адрес: гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 51, ет.2. Местоположението му го прави изключително удобен не само за столичани, но и за гости на столицата. В близост е до най-големите транспортни възли в София — Централна гара, Централна автогара и метростанция „Сердика“.

Офисът е създаден преди няколко години и активно развива и усъвършенства своята дейност. В приемната ще ви посрещне лъчезарната Любомира, която подробно ще ви обясни всички процедури, варианти и изисквания, свързани с превода на вашите документи, и времевата рамка, с която разполагате. В отдела за чуждестранни клиенти всеки работен ден тук можете да подадете поръчка за превод на ваши документи от и на английски, испански, румънски, гръцки, турски, арабски език и др.
В течение на годините офис „Мария Луиза“ увеличи своя екип, като по този начин подобри работния си капацитет. Освен това на професионалната квалификация на служителите в офиса се отделя изключително внимание благодарение на главния мениджър — Елена. Затова сред най-големите преимущества на офиса са високият професионализъм на неговия персонал и акуратното изпълнение на всяка заявка за превод.
Ако имате документи за превод и/или легализация, заповядайте в офис „Мария Луиза“. Можете да избирате от 35 езикови комбинации и всички видове заверки от държавни институции.


m.l 1m   m.l 2m   m.l 3m   m.l 4m

  m.l 5m   m.l 6m    m.l 7m

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация