Както вече знаете, в рубриката „Офис на месеца“ Агенция за превод и легализация arte.doc всеки месец представя един от своите офиси в София и страната.
Този месец приза „Офис на месеца“ грабна офис „Жендов“.
Той се намира на ул. „Александър Жендов“ 6, в непосредствена близост до отдел „Консулски отношения“ на Министерството на външните работи. Местоположението му е удобно и леснодостъпно както с автомобил, така и с градски транспорт поради близостта му до спирка „Хотел Плиска“.
Офисът функционира повече от 6 години и в него работят едни от най-дългогодишните служители на Агенция за превод и легализация arte.doc. Екипът е съставен от служители, които са висококвалифицирани в областта на легализацията. Те са запознати с всички актуални промени, свързани с чуждестранните и националните изисквания за превод и легализация на документи. Тук можете да получите актуална и точна информация относно всички видове заверки, която ще ви спести време в администрацията на държавните институции.
Ръководител на отдел „Легализация“ е Таня Михова. Тя стриктно следи за сроковете и достоверността на вашите преводни документи, подадени в отдел „Консулски отношения“ на Министерството на външните работи. Екипът в офиса се допълва от Николина Кънчева, Ваня Атанасова и Мила Богданова. Те винаги ще ви посрещнат с усмивка и своевременно ще извършат всички необходими услуги във връзка с вашите документи.
Заповядайте в офиса всеки делничен ден от 8:30 до 18:30, за да подадете своите документи за превод и легализация. Очакваме ви!


DSC 1224 m    DSC 1251 m    DSC 1271 m    DSC 1316 m    DSC 1328 m

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Facebook Страница

Актуална информация