Агенция за преводи и легализация arte.doc се включва активно в организираната от фондация ИДЕЯ В ДЕЙСТВИЕ и Bulgaria Cap Project кампания „Капачки в действие!“, чиято цел е събирането на 1 тон пластмасови капачки, които да бъдат предадени за рециклиране, а с получените средства да бъде закупена пералня за един дом за деца, лишени от родителски грижи.


Служителите от всички наши офиси ще събират пластмасови капачки, като редовно ще ви информираме за събраните количества. Вие също можете да допринесете за реализирането на страхотната идея, като донесете капачки в някой от нашите офиси, чието разположение можете да намерите тук.


Надяваме се идеята да намери много съмишленици и чрез нея да успеем да подпомогнем един дом за деца, като същевременно пазим природата чиста!

За допълнителна информация можете да се свържете с нашата колежка Борислава Аврамова на телeфон: 0897 07 04 90 или e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация