Представители на Агенция за превод и легализация Arte.doc взеха участие в първия по рода си младежки форум „Младежката заетост. Визия и предизвикателства – бизнес, държава, студенти, университети", който се проведе на 14 май 2012 г. в София.

Основната мисия на форума бе да стартира дискусия между държавните институции, бизнеса и висшето образование и да подпомогне конструктивния диалог между тях. Целта на конференцията бе всяка от страните да научи какво е важно за другата страна, какви са очакванията и реалните възможности. Въпросите, свързани с реализацията на младите хора в България, винаги са били във фокуса на вниманието за нашата агенция и във фирмената си политика се стремим да подпомагаме по възможно най-добрия начин процеса на създаване на мост между бизнеса и висшето образование.

Поредно доказателство за това е, че и тази година организираме станалата вече традиционна „Стажантска програма — 2012". Тя ще бъде с продължителност три месеца — юли, август и септември, като през първия месец участниците ще преминат безплатен обучителен курс, а през останалите два месеца ще получават възнаграждение под формата на хонорар.

Категории въпроси

Клиентите за нас

Повече

Последно от блог

Актуална информация